24 Haziran 2015 Çarşamba

Renk değiştiren led aydınlatma

Aydınlatma Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere,. Kablosuz uzaktan kumandası ile renk değiştiren LED ampul.


Renk değiştiren led aydınlatma

Herhangi bir standart akkor yuvası kullanarak çalıştırabilirsiniz. Dilediğiniz mekanlarda gerçekten süslemeler yapmak istiyorsunuz. RGB (kırmızı, yeşil, mavi) renkli LED aydınlatma ampulü ile pratik,estetik ve güzel bir çÖzüm sunuyoruz. AMPÜL DEĞİŞİMİ YAPARKEN ELEKTRİĞİ DEVRE DIŞI BIRAKINIZ, AMPÜL YANARKEN VE. SICAKKEN DEĞİŞİM YAPMAYINIZ.


Led aydinlatma fiyatlari ışık türüne ve ışık gücüne göre farklılık gösterir. Ev içi ve ev dışı kullanımlarda dikkat etmeniz gereken özellikler vardır. Yorumları Oku (1) Piyasa Fiyatı. Birden çok renk ve ayarlanabilir aydınlık ile, LB13 estetiğinize, ortamınıza ve çeşitli durumlardaki modunuza uyması için daha fazla aydınlatma imkanı sunar. Hayal gücünüze göre çılgınlaşabilirsiniz!


Renk değiştiren led aydınlatma

Bir pakette adet led ve bir kumanda bulunur. Boyut: Çap=3cm - Yükseklik=2. Dekor aydınlatma olarak kullanılabilir. Kumanda ile kontrol edilebilir.


Nargile aydınlatma , vazo aydınlatma , akvaryum aydınlatma vb. Ancak diğer yandan, gölgeli raflarda sergilenen ürünün müşterinin dikkatini çekmesi ihtimali düşüktür. Uzaktan kumandalı ve su geçirmez özelliği ile akvaryum, vazo, havuz veya bahçelerde kullanabileceğiniz led lamba ile ortamınıza renk katın!


Renk değiştiren led aydınlatma

Renk Değiştiren Alarmlı Dijital Küp Saat. Odanızın, ofisinizin, çalışma masanızın veya bahçenizin dört bir yanını ışıklı baykuş ile. Sürekli olarak renk değiştirerek aydınlatma yapar. Tek renk yanabilme ve otomatik olarak değişen renkleriyle dekoratif aydınlatma ihtiyacınızı tek lambada sunmaktadır. Ev ofis mimari, dekorasyon, ışıklandırma, uygulamaları için mükemmel seçin.


Bu yazıda renk değiştiren LED ’li bir lambanın yapımı anlatılıyor. Gerçekleştirilen elektronik devre ile lambanın ışık rengi kırmızı, yeşil, mavi, sarı, mor, turkuaz ve beyaz olarak ayarlanabiliyor. Tasarlanan bu devre ile renk değiştiren vazo, abajur, aplik, süs eşyası gibi. Bu enerji tasarruflu aydınlatmalar , kapalı ve açık konumuna anında getirilerek ışık gösterileri sunabiliyor. Bu aydınlatmalar milyon rengin elde edilmesine yardımcı oluyor.


TL (KDV Dahil) 1TL den başlayan taksitlerle! LED teknolojisi ve renk değiştiren aydınlatma sistemleri konusunda uzmanlaşarak mekanlara farklılık katmayı ilke edindik. Tasarladığımız ürünlerle iç ve dış dekoratif aydınlatma , lineer aydınlatma ve çevre aydınlatması konusunda projenin kendine özgü özelliklerine uygun çözümler üretmekteyiz. Tv Ürünleri, Pratik Ürünler, As seen on tv. Dekoratif Led aydınlatma ile evinizin havasını değiştirebilirsiniz.


Birbirinden çekici farklı model ve renk seçeneklerine sahip Petrix dekoratif Led aydınlatmalı için PanFilm. Adet LED aydınlatma sayesinde karanlık ortamlarda, renk geçişleriyle size muazzam bir ışık gösterisi sunar. Loş ve parlak standart aydınlatma sunabildiği gibi renk değiştirerek yanabilme özelliği de bulunmaktadır. Hesabım Sepetim Hediye Çeki Blog Karşılaştır. Uzaktan kumanda ile açıp kapatabilir, renkleri değiştirebilir, seçtiğiniz herhangi bir rengin sabit yanmasını sağlayabilir ve renklerin.


Otomatik olarak renk değiştiren uzaktan kumandalı ampül aynı zamanda tek renk de yanabilme özeliğine sahip olup fonksiyonel bir kullanım sunar. LED profiller, gömme veya yüzeye monte LED aydınlatmalar , sınırsız bir renk spektrumu sayesinde her seferinde farklı duygular yaratmaktadır. Led iç ve dış mekan aydınlatma malzemeleri spot şerit ampul panel armatür ürünleri fiyatları çeşitleri ledhome satış sipariş sitesi. RENK DEĞİŞTİREN KUMANDALI 2volt Neon Led Şerit.


Philips`in yeni ampülü akıllı çözümleri tüm. Neon ledler metrelik rulo halindedi. Havuzların yan duvarlarına gömme IPLED aydınlatma. RGB seçeneğinde uzaktan kumanda ile kontrol edilebilme özelliğine sahiptir.


Renk değiştiren P-ZLED ’li armatürler 5V DC ile çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Dekoratif gece Lambası ve küçük bir görünüme sahip olduğundan göze hoş görünür. Sağlıklı bir hayatın sağlık dolu ışık kaynağı. Kapıda Ödeme, Avea Mobil Ödeme, Turkcell Mobil Ödeme, Paypal, KrediKartı ile 3D Secure Güvenli Alışveriş. Lumen Center Italia üretimi olan bu lambader renk değiştiribilen rgb led teknolojisi ve şarjlı yapısı sayesinde her mekanda dekoratif bir obje oluyor.


Tarihi köprü aydınlatma , tarihimizi ön plana çıkarmaktadır. Kaliteli ve şık aydınlatma modelleri için hemen tıklayın. Silikonlu şerit led , silikonsuz şerit led , üç çipli şert led , tek çipli şerit led , rgb şerit led ( renk değiştiren ) gibi türleri mevcuttur.


Mimaride, süsleme işlerinde, arabalarda, teknelerde, tabela yapımında, vitrin süsleme veya aydınlatmalarında çokça kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar