9 Haziran 2015 Salı

N konnektör

N konnektör

N konnektör genellikle koaksiyel olarak tanımlanan kabloları ağ cihazına veya uygun olan farklı bir cihaza bağlamak için kullanılırlar. N tipi PACIFIC konnektör. Bu bölümde yer alan konnektörleri ve satış programımızda bulunan kabloları kullanarak ihtiyacınıza uygun N ara kabloyu size özel hazırlıyoruz. BELDEN kablo ve TELEGARTNER konnektörden oluşan istediğiniz ara kabloyu sipariş edebilirsiniz. Orijinal kutusuyla hasar görmemiş bir şekilde ve faturasıyla birlikte fatura üzerinde en aşağıda bulunan iade bölümü doldurulması zorunludur.


Nikel, plastik, metal ve altın kaplama gövdeler sayesinde sinyal kaybını engellediği gibi iki cihaz arasında iletkenlik seviyesini de arttırmaktadır. TL (8) ataelektronik 100. TL 11TL (20) BİL-TEK 100.


N dişi - F dişi Çevirici Dönüştürücü konnektör. Bizim ürünleri imalatı, temini popüler olan ve hayatın her kesiminden ihracat Taiwan. F tipi konnektör modelleri, SMA tipi konnektör modelleri, BNC tipi konnektör modelleri, v. Yurtdışı tedarik ile temin edilir.


Ortalama teslim süresi online sipariş sonrası 7-iş günüdür. Güncel fiyat ve teslim süresi bilgisi için yukarıdaki iletişim formunu doldurunuz. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


KARTAL OTOMASYON güvencesiyle en kısa sürede kargolanacaktır. Kafanıza takılan tüm sorular için lütfen nüzerinden iletişime geçiniz. RF SİNYALLERLE İLGİLİ HER ALANDA BAĞLANTI İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK ÜZERE ÜRETİLMİŞTİR bu üründe Amphenol marka Yüksek standartta RF kablosu kullanılmıştır. Bu konnektör çeşitine ait ürünlerin listesini aşağıda görebilirsiniz. Altın kaplama kontak pin ve nikel kaplama gövde sayesinde sinyal kaybını en aza indirir.


N konnektör

Eş eksenli meclislere odaklanıyoruz. RF kablo montajlarımız dünya çapında yerleşik ve sevk edilmiştir. Ismarlama üretim RF ara kablo. Telegärtner sitesindeki Koaksiyel Kablo Tasarlayıcısı yazılımıyla istediğiniz kablonun teknik çizimini kendiniz oluşturuyorsunuz. Almanya’da üretiliyor ve test ediliyor.


Yukarıda uydu haberleşme sistemlerinde en sık kullanılan konnektör tiplerini görmektesiniz. FADDY PRECISION INDUSTRY CO. Bir fabrikada ile Taiwan.


N konnektör

Bizim uzmanlık bize uluslararası kalite standartlarına paralel olarak geliştirilen geniş kapsamlı bir dizi, teklif sağlar. Bu, hücresel baz istasyonlarında, dağıtılmış anten sistemlerinde (DAS) ve küçük hücreli uygulamalarda kullanım için idealdir. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. BNG tipte olan ürünlerin empedansı ohm ve ohm arasında olup, genellikle tv ve radyo sinyallerinin iletiminde kullanılır.


F tipi bağlantı araçları genellikle kablo tv yayınlarını aktarmak için kullanılır. Konnektör ürünlerini uygun fiyatlarla Direnc. AliExpress carries many rg2related products, including bağlayıcı n , pl 2, konnektör lehim , konnektör erkek n , konektörü so2, kablo rf , n fiş , erkek n , kablo kelepçe bağlayıcı. Ucuza satın alın N Adaptörü Şimdi.


N konnektör

Arkadaşlar wireless için uzatma kablosu yapacağım. Ama bi sorunum var bu rgkabloyu erkek n konnektör e nasıl bağlayacaz. LiiUoDo Official Store has All Kinds of adet IPX. RF connector zayıf akım elektrik sinyalleri ve radyo frekanslarının iletimi için dizayn edilmiştir.


RF konnektörler koaksiyel kablolar ile birlikte kullanılırlar. TÜM ÜRÜNLERİMİZ ADINIZA FATURALIDIR. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Tekstil-Orgulu-Kablo-Beyaz- N -Flex. Yeni Ürün İNDİRİMLİ ÜRÜN. Perpa Ticaret Merkezi, H. TL’ye Varan MaxiPuan Kampanyası! Online sipariş verilebilir.


Web sitesi, kullanıcının online dolaşma tercihleri doğrultusunda reklam mesajlarını göndermek için kendi çerezlerini ve üçüncü taraf çerezleri kullanır. Kirisun - Motorola - Icom - Hytera - Hyt - Telsiz - Dedektör - X-Ray - GPS - Dijital Telsiz - Telsiz Fiyatları, Lisanssız, Profesyonel Telsiz Satış, Kiralama, Sistem, El Telsizleri, Telsiz Sistemleri Projelendirme, Telsiz Fiyatları. BELCO marka, Menşei:İtalya. Başında konnektör olan kelime var. KONKEN, KONKRE, KONTÖR, KORNET, KÖKTEN, KRETON.


GSM ve Telsiz Anten Uygulamalarında kullanılır. KONNEKTÖR Harfli Kelimeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar