25 Haziran 2015 Perşembe

Sata to usb 3 0 kablo

Sata to usb 3 0 kablo

Hard Disk SSD HDD Bağlantı Kablosu USB 3. Dönüştürücü Sata Dan USB ye Aktarım. Laptop HDD SSD sata usb cm. Sata Usb Çevirici modelleri, sata usb çevirici markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Tek Bir Aparat ile Tüm Disklerinize USB 3. Birden çok diske sahip bilgisayar kullanıcıları, bilgisayar teknik servisleri gibi anlık olarak farklı disk boyutlarına.


Sata to usb 3 0 kablo

USB kablo , USB A Fiş Micro USB B, Fiş Elektromanyetik parazitlenmelere karşı koruma, Bakır iç ileticiler, Yüksek mekanik dirençli fişler, USB 2. Garantisi: Yıl Resmi Distribütör Garantili Üretim Yeri: Çin. Daha hızlı olması için usb 3. Benim önerdiğim ide ler içindi,siz sata olan için alın. GG den almış olduğum harici hdd gayet hızlı bir şekilde çalışıyor. Yalnız kablosu biraz sıkıntı yaptı unu da başka bir kablo ile çözdüm. HDD ssd sabit disk Sürücü USB sata Adaptörü İngilizce orijinal başlığı görüntüle Rated 4. Harddisk SSD Adaptör Kablo 1 brand new ve yüksek kalite.


Usb Desteği olan taşınabilir kablo ile bilgisayarınıza 2. Sata Çeviricikablo çeşitleri,çeviriciler,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri,network ürünleri,voltaj çevirici, sata çevirici. V 6mAh Yedek Drone Bataryası. Sanal Gerçeklik Gözlüğü ve Kumanda. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.


Alüminyum gövdeli ve tümleşik kablosu ile ergonomik bir tasarıma sahiptir. Linux ve MacOS desteği bulunmaktadır. Windows XP için TB harddisk desteği. Gri, Siyah ve Mavi renk bulunmaktadır. Arayüz ( USB ve ile tam uyumlu) 2. Hot Swap ve tak çalıştır (PlugPlay) özelliği.


Terabyte ‘a kadar disk desteği. Thunderbolt gırısı artık yenı standart ıntel. Kablolar Kategori ile online olarak Kablomarketim. SATA SSD hard disk kutusu.


Sata to usb 3 0 kablo

Buy Quality laptop hard drive adapter directly from China hard disk drive Suppliers: USB 3. Limited Time Sale Easy Return. Notebook disklerinizi ve SSD lerinizi direk olarak bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz harici bir güç kaynağına ihtiyacınız olmaz. I work with IDE drives on occasions and I needed a device that lets me connect them to modern machines.


The cable supports USB 3. But, you can experience transfer speeds up to faster than conventional USB 3. UGREEN USB IDE Adapter USB 3. Sata IDE Hard Drive Converter Combo for 2. Sata To USB Kablo Sata To USB Kablo. B erkek kablo cUSB C 3. Erkek: USB B Erkek: 2 TL. Ankara Çankaya: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. Providing a super fast USB 3. Back up, move or archive your notebook or PC HDD files quickly and easily with the USB 3. Port (Backward compatible with USB ). AK-DK06U3-BKEU Duodock 2S USB 3. Hızlı Görünüm Karşılaştır.


Sata to usb 3 0 kablo

S-Link SL- USB -CUSB Type-C to USB 3. Buy StarTech USB3S2SAT3CB USB 3. Once you know, you Newegg! Harici Güç Adaptörünü, USB 3. Arkadaşlar bende bir usb 3. Ben bunu kasanın içindede kullanabilmek için (yani win yüklemek için falan) çevirici bir kablo , ucuz bir arabirim veya başka bir çözüm yolu olan var mı? Sata Ide Çevirici Kablo - USB to ide Sata Hdd Dvd Cd Çevirici USB 2. HDD Kablosu Siyah ET-DQ11Y1.


Data Kablosu Siyah ET-DQ11Y1BEGWW. Aynı Gün Kargo - Samsung Marka. This is the perfect tool to duplicate, copy, backup, or transfer large amount of data from one drive to another.


Easy and quick access to external storage.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar