3 Haziran 2015 Çarşamba

3 5 Mm aux kablosu

3 5 Mm aux kablosu

Kargo - Aynı Gün Kargo - Garantili. Dönüştürücü- USB-C Ses Kablosu Çevirici Adaptör indirim. MM Erkek için Erkek Kablo Telefon araba hoparlörü Için MPKulaklık 1. AUX KABLO STEREO SES KALİTESİ 3. RÜN YURTDIŞINDAN PARALEL İTHALAT YOLU İLE TEMİN EDİLMİŞTİR. Orijinal Vention Aux Ses Kablosu cm.


Aux Kablo Ses mm Kırmızı Metre Derece. Kablo Bağları Kroşeler LCD Besleme Kartları LCD İnvertörleri. Bu bölümde kendini gösteren ses kablosu , RCA, optik bağlantı, HDMI, 3. Ses kaynağı ile hoparlör arasında bağlantı kurulmasını sağlayan ses kabloları amaçları doğrultusunda kullanılmalıdır. Aux kablosu ve optik ses kabloları olarak ayrılmaktadır.


Genellikle araçlarda aux girişli teyiplere mpplayer veya telefon bağlamak için kullanılan bir kablodur. Stereo Aux Ses Kablosu 1. Outlet ürünlerini satın almak için size en yakın mağazamıza giderek ödemesini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Aux çıkışı olan her yerde kullanabilirsiniz. Cihazlarınızdaki müzikleri aracınızında dinleyenilirsiniz. Bludfire Spiralli L tipi Aux Ses Kablosu , bu cihazlara doğrudan bağlantı sağlayarak yüksek kaliteli ses reprodüksiyonu sağlar.


Siparişler (2) MinkuStore. Universal Aux Ses Kablosu. Fiat Araçlar İçin Usb- Aux -Bluetooth Modül Kablosu. Arkadaşlar mpü araçta ki aux çıkışına bağlamak istiyorum. Net ses almak için kaliteli bişi olsun istiyorum.


TıklaGel olarak sipariş oluşturduğunuzda, siparişiniz belirtilen tarihlerde mağazaya iletilir. Baseus Eing Serisi Aux uzatma Kablosu , kullanılan malzeme kalitesi sebebi ile ses aktarımı konusunda hiçbir sorun yaşamazsınız. Ses Uzatma Kablosu (mm Dişi - mm Erkek) Kısa ses kablosu derdine Dark son veriyor! Tarayıcı yazılımınızda javascript desteği kapalı görünüyor. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor.


3 5 Mm aux kablosu

Elektronik Ticaret ve San. BLAUPUNKT , MARKA Fiat linea punto Fiorino AUX 3. KABLO NOT:bu kablo teyıbe takıldığında AUX özliği aktıf olur CD tusuna sefer basıl. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık.


Girişlerle Uyumlu Uyumlu cihazınızı araç stereonuza, ev stereo sisteminize, taşınabilir hoparlörlere, ses kartınıza veya mm ’lik bir girişe sahip herhangi bir cihazınıza bağlayıp rahat şekilde. Ses performansı için özenle üretilmiştir. Dışında bulunan çelik örme sistemi sayesinde neredeyse kopmayacak sağlamlık elde edilmiştir. Takın, Her Yerde Oynayın.


Bilgisayar Çevre Birimleri. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Adet Minimum adet ürün için toptan satış fiyatı alabilirsiniz. Kaliteli Kablo -Spiralli. Mobil Uygulamamızı İndirin.


Adaptörler Media Player Adaptörleri Tablet pc adaptörleri External Disk Adaptörleri Yazıcı adaptörleri Led Lcd Monitör Adaptör Notebook Adaptörleri Telefon Adaptörleri DVR Adaptörleri. YAYLI STEREO AUX AUDİO KABLO 3. MM – Toptan” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Cep telefonu, tablet, bilgisayar, araba ve diğer cihazlar arasında ses sinyali aktarımı yapılmasını sağlar.


3 5 Mm aux kablosu

L tipi audio jack aux kablosu metre uzunluktadır. Tek ucu derece, diğer ucu düzdür. Alüminyum alaşımlı başlıkları ve 24K altın kaplama uçları bulunmaktadır. Yetkili servis kurulumu gereken ürünlerde kutunun yetkili servis personeli ile birlikte açılmaması durumunda ürün garanti kapsamı dışında kalabilir.


Akıllı telefonlarla, MPçalarlarla, tabletlerle ve diğer taşınabilir cihazlarla çalışır. Araba veya ev ses sistemine bağlanır. Hoparlör sisteminizin AUX girişine bağlanır. Siyah ile Üstün ses kalitesi , Dayanıklılık ve Tüm cihazlara uyumluluğu ile Mükemmel Kombinasyon.


3 5 Mm aux kablosu

Ultra Kompakt Taşınabilir Şarj. Cihazlardan aldığınız sesi iletebilirsiniz Kanal başına ses veren (Sağ ve Sol) hoparlörlere, uydu alıcı, DVD oynatıcı, DIVx oynatıcı, medya oynatıcı, oyun konsolları gibi sistemlere kolayca iletebilirsiniz. Kablolar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Ankara içinde, ikinci el satılık Blitzwolf 3. Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar