3 Haziran 2015 Çarşamba

Koridor yerden aydınlatma

Koridor yerden aydınlatma

LED aydınlatma ürünleri ile hem ilginç tasarımlar yapabilir hem de tasarruf etmiş olursunuz. Eğer koridor çok dar değilse, yerden aydınlatma yerine yan duvarlara asacağınız şık apliklerle de aydınlatmayı güçlendirebilir üstelik farklı tarzda bir dekorasyon ortaya koyabilirsiniz. Bu uyum dekoratif açıdan çok önemlidir, yanlış bir seçim yaparak çirkin bir görünüme yol açmak istemeyiz.


Modern insan elektrik kullanarak aydınlanma ihtiyacını karşılarken farklı aydınlatma modelleri arasından kendi estetik zevkine hitap eden modelleri seçerek de yaşam alanlarını güzelleştirmektedir. Aydınlatma ihtiyacının seyri bu şekilde değişirken aydınlatma aksesuarları ve çeşitleri de doğal olarak artmıştır. Koridor Aydınlatma Armatürü. Bu yazımızda sizelere koridor aydınlatma ile ilgili dekorasyon önerisi sunacağız.


Aydınlatma sisteminin doğru ayarlanmadığı mekanlar sağlığımız için tehlike oluşturabilir. Bu Sayfadaki Görüntü ELEKTROBANK kitabından kısmen. Unsubscribe from Ercan Cinar? Birçok koridorun ihtiyacı olan aydınlatma farklılıklar arz edebilir.


Koridor yerden aydınlatma

Yine de koridor aydınlatmalarında Işığın dağılımı mümkün olduğunca eşit, kullanılan lambalar olabildiğince uzun ömürlü ve armatür sayısı mümkün olduğunca az olan bir standart vardır. Aydınlatma , evlerde ve diğer yaşam alanlarında hem gereklilik hem de dekoratif bir katkı. Odaları öncelikle avize veya sarkıt gibi temel bir aydınlatma ürünüyle aydınlatmak önemli. Lambader, masa lambası ve spot lamba çeşitleriyle belli bir alanı aydınlatmayı tercih edebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’de online alışverişin en güçlü ismi hepsiburada.


Evinde ya da işyerinde, modern ve yenilikçi tarzı yakalamak isteyenlerin, her geçen gün daha çok rağbet ettiği ürünler hem dekor, hem de. Uygunsuz aydınlatma mekanınızı kullanışsız hale getireceği gibi fazla elektrik tüketimine sebep olacaktır. Mekanların büyüklüklerine ve kullanım amaçlarına uygun doğru aydınlatma uygulandığında mekan kullanımı zenginleşecek ve ekonomik olarak maliyetleri düşecektir. Dış mekan aydınlatma , bahçe aydınlatma , özel tasarım dekoratif aydınlatma araçları, hem dekorasyon amacıyla güzel ve şık bir görüntü katarken, aynı zamanda da amacına uygun olarak görme koşullarını iyileştiriyor. Dilediğiniz her yerden güvenli alışverişin keyfini çıkarın.


Osmanlı Serisi Anadolu, Osmanlı, Bizantin, Pers ve Fas kültürünün etkilerini gördüğünüz bu sarkıtlar ve tavan aydınlatmaların gösterişli ve şık duruşları hemen her mekanda kendilerini fark. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyoruz. Vermiş olduğunuz siparişler ile ilgili destek almak için aşağıdaki iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz. BAUHAUS aydınlatma kategorisinde evinizi, iş yerinizi, bahçenizi kısacası iç ve dış mekan ortamları aydınlatmanız için ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulabilirsiniz. Yerden aydınlatma ya da duvar aplikleri ile aydınlatma koridora ayrı bir hava katacak olan ürünlerdir.


Aynı zamanda tavandan aydınlatmada sarkıt avizeler kullanılabilirken ayrıca tavana monte olan spot aydınlatmalar da tercih edilebilir. Evinizdeki her bölüme farklı aydınlatma kuralları uygulayarak yaşamınızı daha konforlu hale getirin. Işık kaynakları koridor boyunca dizilebilir, yarı şeffaf aplikler kullanılabilir.


Koridor yerden aydınlatma

Oysa evin değişik bölümleri için farklı aydınlatma kurallarına uyarak yaşamımızı daha konforlu bir hale getirmek elimizde. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Ayrıca cırt cırtlı yapışkanı sayesinde istediğiniz zaman ürünü olduğu yerden çıkarabilir,. Bu ürünü kapınızın uygun bir yerine.


Bu aydınlatma devresinin te-. Uzun koridor ve az katlı binaların merdiven boş-. Vaviyen anahtarlı aydınlatma tesisatlarına ait şemalar 3. Artık yapılan ev projelerinden yüzde doksanı benzerlik göstermektedir. Birincisi L biçiminde koridor ikincisi I biçiminde koridordur.


Bu ne anlama geliyor: Uzun inçe bir koridor anlamına gelmektedir. Evin tam ortasında kalmaktadır. Doğru aydınlatma için mekanlara göre ihtiyaçları belirledikten sonra, her oda için doğru aydınlatmayı bilip seçenekleri öyle gözden geçirmek gerekir.


Son zamanlarda kullamında artış vardır. Yemek Masası Üstü Aydınlatma Modelleri. Kullanım alanlarına baktığımızda: yatak odası, salon, koridor , banyo gibi çeşitli odalarda bu apliklere rastlamak kaçınılmaz. Ayrıca vurgulamak istediğiniz bir konsol varsa orayı duvar aplikleriyle de ön plâna çıkarabilirsiniz.


Doğrudan, dolaylı, tavandan, yerden aydınlatma gibi. Yalnızca tavanda de­ğil, yerden aydınlatma da kullanmak mümkün. Aynı zamanda, iyi aydınlatma , işlemlerin sağlıklı, temiz ve düzgün olmasına katkıda bulunur. Kaba malzemenin taşınması, aktarılmasi, depolanması ve benzeri kaba işlerin yapıldığı yerler ile iç geçit, koridor , yol ve merdivenler.


Kristal avizeler bunun için biçilmiş kaftan. Tek bir avize yerine ardı ardına sıralanan birkaç tavan lambası,koridoru hareketlendirir. Tavandan aydınlatmanın yanında yerden. Hepimiz küçüklüğümüzden bu yana, tavanda asılı aydınlatma çeşitlerinden olan avizeleri hatırlarız.


Koridor yerden aydınlatma

Taşlı avize modellerinin duvarda çıkardığı şekiller, yansıttıkları loş ışıklar, evlerimize hem daha zarif hem de ve sıcak bir görünüm katar. Geçmişten günümüze uzanan avizeler, yıllardır tahtını koruyor. Cemdağ, aydınlatma armatürleri, ekipmanları konusunda faaliyet gösteren Türkiye’de aydınlatma teknolojileri alanında sektörün önder kuruluşlarından biridir.


Evimiz için aydınlatma belirlerken modern çizgierede sahip olmasını isteriz. Bunun için yerden aydınlatma tavandan aydınlatma veya herhangi bir objeji.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar