25 Temmuz 2019 Perşembe

Üniversal redüktör

Her yönden bağlama imkanına sahiptirler. Universal sonsuz vidalı redüktörler kare gövdedir. Ayrıca gövdeden 1gövdeye kadar büyüklüklere sahiptir.


Üniversal redüktör

Kurulduğu ilk günden bu güne kadar enerjisini ve heyecanını kaybetmeden, sektörün ihtiyacı olan redüktör motor konusunda çeşitli ve uygun çözümler sunmaktadır. Reaktör paslanmaz çelikten mamül 300°C sıcaklıkta, vakum ve yüksek basınçlarda çalışmaya uygun içinde reaksiyonun olduğu bir basınçlı kaptır. Tüm gövdeler EN-GJL 2Gri döküm demirden üretilmiştir. Rijid MonoBlok gövdesi hassas ve sürdürülebilir yüksek performans sağlar.


KGM tork kapsitesine sahip üniversal redüktör. Alüminyum gövdesi ile muadillerine göre hafifliği ile ayrıcalık sağlar. Araca dikey ve yatay pozisyonda monte edilebilir. Bağlama şekline göre devri arttıra ya da azaltabilir.


Üniversal redüktör

ISO standardındaki tüm kaplinler ile ürüne akuple edilebilir. Dereli Manyetik Frenleri. Aktif Reduktor Motor redüktör firması izmir olarak, redüktör faaliyetine devam etmektedir. Vibrasyon Motorları hizmeti vermekteyiz. TECHNICAL DATA REQUIRED FOR THE SELECTION OF GEARBOXES.


Bir aile şirketi olarak uzun vadeli ve global düşünüyoruz: Zengin ürün yelpazesi, en yüksek kalite standartları mekanik ve elektronik alanındaki en yeni teknolojiler, mükemmel üretim derinliği ve küresel mevcudiyet başarı stratejilerimizdir! Redüktör Motor Akupleleri. Motor flanşları ile geniş ve pratik çözümler sunar Çift dudaklı keçeleri sayesinde redüktör termal kapasitesine yardımcı olur ve yağ ömrünü uzatır. Giriş flanşlarında ve çıkış kapaklarında O-ring kullanımısayesinde conta kullanımına nazaran yağ sızdırmazlığı çok daha üstündür.


Anadolu Manyetik Frenleri. A Orta devir sayısı ve fazla yüklenme Üniversal redüktör , Motorlu araç redüktörleri B 1. Yüksek kayma hızı (yüksek devir sayısı) ve hafif yüklenme, korosyona dayanıklı, Aparat imalatı. SMI sonsuz dişli redüktörler yüksek güç yoğunluğu sağlar ve oldukça kompakttır.


Düşük gürültülü tork iletimine sahiplerdir. Sadece ve verimli yapıları sayesinde diğer tür redüktörlere kıyasla ciddi oranda daha az yer kaplarlar. Modern tasarım ve üniversal montaj.


Her yandan bağlanabilen, değişebilir gövde sistemi ile montaj kolaylığı ve esnekliği sağlanmıştır. Flanş ve çıkış mil bağlantıları çok alternatifli montajlar için uygundur. NLX serisi dünya çapında 10. NL serisinin tutarlı gelişiminin bir sonucu olarak pazara sunulmuştur.


Satışını yaptığımız helis dişli bir ve daha fazla aktarmalı armut redüktör olarak tabir edilen sistem dışarıdan takma ile çalışan, içerisinde veya daha fazla çeşit dişli ve alüminyum gövdeden ibarettir. RJİNAL CyCLo REDÜKTÖR HBB Helical Buddybox Serisi: CyCLo ve alın dişli tahrik kombinas-yonu. Mil bağlantısı ve tam mil modeli olarak paralel eksenli düz redüktör ve redüktör motorları. Bizi tercih Ettiğiniz için Teşekkürler.


Avantajları ve Seçimi Nasıl Yapılmalıdır? Yük olarak üniversal motor, ısıtıcı, kaynak makinası, havya, lamba, kontaktör vs. Elektrik Motoru Nedir ve Çeşitleri Nelerdir? Endüktif yüklerde triyakın zarar görmesini önlemek ve paraziti engellemek: amacı ile uygulama devresinde görüldüğü gibi triyaka paralel olarak bir direnç (R2) ve kondansatör (C2) bağlanır.


KORFEZ REDÜKTÖR - körfez rediktör. Sırlama: SERVO MOTOR REDÜKTÖRLERi REDÜKTÖR : ile arası (Toplam Ürün). Olağanüstü teknolojisi ve uygun maliyeti ile öne çıkan SCNC üniversal silindirik taşlama tezgahı , yüksek talaş kaldırma gerektiren işlerde bile çok daha hassas bir şekilde çalışabilmektedir.


Robotik, Üniversal , Döner hareketli tabla yada bant tipi olarak istenen ölçü ve özelliklerde yapılabilmektedir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. Seri Üniversal , Mikro ürünü ile ilgili detaylı bilgi için tıklayın.


Karasakal Manyetik Frenleri. BAĞIMSIZ el freni: traktör şanzıman kilidi, disk, kol harekete. Bu makinalarla dişi çeker ve taşlar, çektiği dişi, dişi çeken.


Üniversal redüktör

N AKSLAR: 4- pozisyonda ayarlanabilir tübüler teleskopik-tipi, parça. DTC 4- merkezi kardan mili, tekerlek göbekleri redüktör ile örümcek pinyon diferansiyel yerleştirilmiş sürücü tipi, döndürülebilir. MG-2motor tezgahı yüksek aktarım oranlı sonsuz dişli mekanizmalı bir redüktör ile donatılmıştır. Sonsuz dişli sistemli redüktör 60:aktarım oranıyla otomatik kilit sistemi mekanizması oluşturur.


Boşluksuz alpa redüktör : Y EKSEN REDÜKTÖRÜ. Sac paketlerden yapılan statoru çıkık kutupludur. Rotoru da doğru akım makinasının rotoru gibi sac paketinden üretilir. Rotor oluklarında bulunan sargılar DC rotor sargıları ile aynıdır.


Ayaklı (A), Flanşlı (F), T Tipi (T) gövdeler, motorlu ve motorsuz ve kademeli olarak üretilmektedir. A A AF Fve Fgövdeli redüktörler alüminyum enjeksiyondur. Tec Data Finder’i, planet redüktörlerinin teknik resimlerini ve CAD modellerini oluşturmak için kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar