1 Temmuz 2019 Pazartesi

Işık mutfak

Işık mutfak

Mailinin size ulaşmadığı düşünüyorsanız lütfen Mail adresinizdeki Spam Klasörünü kontrol ediniz. Farklı noktalardan evinizi ve odalarınızı aydınlatan elektrikli aydınlatma aletleri sayesinde evinizde ışık almayan karanlık noktalar kalmayacaktır. Mutfak , banyo, yatak odası ve çalışma odalarınızda aydınlatma ve elektrik ihtiyacınıza uygun olanı kullanmak işinizi hayli kolaylaştıracaktır. Ancak mutfak tavanının mat beyaz renkte olması, sürekli olarak temiz tutulması ve lambaların da belirli sürelerde temizlenmesi gerekir.


Genel aydınlatmada kullanılacak lambalar, yaygın ışık veren, yumuşak, saydam gövdeli ve büyük boyutlu olmalıdır. IŞIKGAZ Endüstriyel Mutfak kurucularının sahip olduğu sektör tecrübesinin verdiği birikimlerin doğru performanslara yönlendirilmesi ile kurulmuş, satış ve satış sonrası hizmetleriyle öne çıkan, müşteri memnuniyetinin vereceği referansı en gerçekçi reklam ilkesi olarak benimsemiş, 1müşteri odaklı, konusunda iddialı ve güçlü bir endüstriyel mutfak firmasıdır. Sarı tonlarında ışık renkleri evde daha sıcak bir görünüm sağlarken beyaz renkler uyarıcı etkisi yapar. Tek bir noktadan gelen güçlü bir ışık yerine evin her köşesine yayılmış düşük güçte aydınlatma kullanmak ise daha yumuşak ve ferah bir görünüm kazandırır. LED lambalar, hem genel hem de özel amaçlı aydınlatmalarda kullanılmaktadır.


Bunların haricinde doğal ışık kaynaklarından da dolap kapaklarına zarar vermeden maksimum şekilde yararlanılmasını sağlanmasından sonra mutfak aydınlatma problemini çözebilmek amacıyla çeşitli mutfak aydınlatma ekipmanlarının kullanılmasına geçilebilecektir. Spotlar, seçili bir alana güçlü ışık yönlendiren aydınlatma elemanlarıdır. LED spotlar tercih edilebilir. Mutfak aydınlatma modellerimiz ye varan indirimlerle.


Pilili kumaş abajurları sayesinde odaya dağınık bir ışık yayan klasik görünümlü bir lamba mı yoksa abajur tasarımı sayesinde ışık desenleri yapabileceğiniz, renkli ve modern görünümü bir lamba mı? Dar uzun mutfak modellerini seçmeden önce mutfağınızı keşfetmelisiniz. Nereden ışık geliyor, penceresi ne kafdar büyük, günün kaç saati güneş alıyor en kısa ve en uzun günde ne zamandan itibaren yapay ışık gerekiyor. Görev ve vurgu aydınlatmalarını ihmal etmeyin.


Eskişehir altınışık mutfak mobilya. Mobilya Dekorasyon İç Mimari Tasarım. Dolap ışık altında mutfak dolabı ışık dolap ışık. LED’ler seri veya paralel olarak bağlanan ışık yayan diyotlardan oluşur ve her bir dizilim, elektrik akımını kontrol altında bir direnç düzeneğine sahiptir.


Farklı ışık veren LED’ler bunu hem katkı maddesine bağlı olarak hem de farklı ışık aralıkları vererek yapar. Mutfak dekorasyonuna başlarken karar vermeniz gereken önemli konulardan birisi de mutfak tezgahı ve dolaplar için kullanılacak malzemedir. Kullanacağınız malzemenin özellikleri ve rengi hem stilinizi hem de dekorasyonunuzun kalitesini yakından ilgilendirir.


Philips Essential LED lamba. Loş ışık , farklı renkte ışık ya da yetersiz ışık kullanımı tüm bunları kısıtlar. Olması gereken ideal ışık şiddeti mekan tipine göre( mutfak ,banyo,salon,sınıf,konferans salonu vs.) değişir. Ayrıca detay isterseniz tavan-taban mesafesi, ışık -taban mesafesi gib faktörler de işin içine girer. Buhar, sıcaklık, yağ ve nem etkisi altında olan mutfaklarda özel mutfak avizeleri kullanılır.


Temizliği zahmetli olan büyük ve detaylı avizeler yerine modern ve pratik çözümler daha kullanışlıdır. Göz yormaması için sarı ışık seçilebilir. Soğuk, beyaz ışık rengi olan LED aydınlatmalarda, DC W güç kaynağı ile kullanılmalıdır. LED ışıklar ise adet AA kalem pil ile çalışır.


Neon ışıklı hortum LED modellerin güç kaynağı W olup, gerilimleri ise 2V sahiptir. Oturma odası, mutfak , salon ve çocuk odası gibi günün büyük çoğunluğunda kullanılan odalarda doğal renklerdeki ampullerle donatılmış, odanın metrekaresine uygun boyutlarda seçilmiş avizeler kullanmak yerinde bir tercih olacaktır. Fazla ışık almayan ve doğal bir aydınlıktan yeterli ölçüde yararlanamayan bir alanda. LED ampul veya LED’li ampul, aydınlatma ürünlerine yönelik, ışık yayan diyotları (LED’leri) kullanarak ışık üreten bir elektrik ışığı veya elektrik ampulü çeşididir.


LED ampullerin ömrü ve elektrik verimliliği akkor lambalardan kat kat daha fazladır ve floresan lambaların birçoğundan da daha verimlidir. Basit bir örnek verelim, duvarınız için yeşil yada mavi tonları seçtiyseniz bu alanda florasan ışıklar tercih etmelisiniz, florasan ışıklar özellikle bu renkleri çok daha fazla ortaya çıkarır. Marelli led tas menteşe ışığı (dolap aydınlatma) İNDİRİM! Tezgah altı aydınlatma ve prizler.


Yeni bir LED lamba (ampul) satın almadan önce bu konuda. Ayrıca tam olarak açıldığında ışık geçirgenliği fazla olduğu için alüminyum jaluzi de rahatlıkla kullanılabilir. Sarı ışık , sıcak ışık , parlak beyaz ışık ? Bu bir metin pencere öğesidir.


Işık mutfak

Bu ürünün en iyi özelliği üstündeki ışık sensörü sayesinde aydınlıkta ışık vermemesi ve her türlü alanda kullanılabilmesi. Otomatik taç, ışık bandı, tezgah, pano vs. Diğeri gibi illaki dolap veya.


Büyük Mutfaklarda Beyaz 12. U Mutfak Modeli ve Beyaz 20. Işık Bandı Çeşitleri İmalatı Çeliksan Dekorasyon Işık bandı, Işıkpan, Işıklı yatak başlığı, Tv ünitesi ışık bandı, Perdelik ve Aplikler imalatını yapmaktadır. En son bloğuma aralık ayı içerisinde yazmıştım bu uzun aradan sonra, özellikle mutfak tezgahlarında sıkça tercih edilen bir aydınlatma sisteminin kurulumunu adım adım anlatmak istiyorum. Mutfak - tüm ışık , beyaz tonlarında bir deniz, modern ve ülkenin kombinasyon.


Işık mutfak

Rusya'da son yıllarda İskandinav tarzı sözde fazla popülerlik kazanıyor. Mutfak 1- Mutfakta dolap içlerinin ve çevrenin iyi algılanabilmesi açısından tavanda geniş yüzeyli ışık yayıcı lambalar kullanılmalıdır. Ayrı yeten tezgah üstünün de bölgesel olarak aydınlatılması gerekir. Mutfak Masa - Sandalyeleri - Goldie Banklı Mutfak Masa Seti.


Bir kelime - bir başyapıt! Lükens ayak tasarımı ve şık masa yapısı ile evinize ışık katacak. Bu da modern iç tasarımda aktarıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar