19 Temmuz 2019 Cuma

Lineer aydınlatma armatür

Lineer aydınlatma armatür

Tfloresan ampul ile lineer armatür yaparken ledin aydınlatmadaki rolünün artmasıyla lineer armatürlerde daha çok led uygulamalar yapmaya başladık. Market içi aydınlatma seviyesinin doğru seçilmesi müşterilerin konforlu bir ortamda alışveriş yapmasını. TL PHILIPS ESSENTIAL Slim LED 13W SIVA ALTI DOWNLIGHT. TL İstaluce IST DMini LED Derin Kasa Downlight. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


TLED Tüp tipi ampul ile 3. Projelere özel istenilen rank ve ölçüde özel üretim. Mağaza aydınlatması için ray spot modelleri. Hayal gücünüzle şekillendirebileceğiniz sarkıt modelleri.


ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi. Projeye özel aydınlatma armatürleri. Carrefour AVM Retrofitleri. Klasik Aydınlatmaların Led´e dönüşümü gerçekleştirildi.


Lineer aydınlatma armatür

C ortam sıcaklığında çalışabilen endüstriyel tip armatür. Led lineer ürünleri genellikle sarkıt armatür olarak kullanılmaktadır. PRO-N Sıva Üstü Profil Sistem Aluminyum profil gövde Mat anodize standart ürün kaplaması Darbe dayanımı yüksek polikarbon opal difüzör 28cm katları olarak farklı boylarda imal edilebilme Profil uzunluğu max.


Ledline, led çubuk, led projektör, wallwasher imalatımız ve özel led avize çözümlerimiz mevcuttur. LED armatür ve ekipmanlarının imalatı, mühendislik hizmetleri, aydınlatma danışmanlığı, saha montajı. Led aydınlatma armatürleri, sıva üstü ve sıva altı panel, raylı, spot,. Aydınlatma kayseri de led aydınlatma sektöründe hizmet vermektedir. Eviniz için ampül ve armatür mü arıyorsunuz?


Ev aydınlatma ürünlerimizi inceleyin. Bağlantılı aydınlatma çözümlerimizle sadece aydınlatma işini insanları, mekanları ve cihazları birbirine bağlayan tamamen dijital dünyaya taşıyoruz. LED ışıklarını akıllı kumandalara, ağlara, cihazlara ve.


Multiline LED lineer armatür ışığın istenen yöne iletilmesini sağlayan hareketli kanat sistemi ve modern endüstriyel tasarımı ile sadece süpermarket değil, aynı zamanda her türlü perakende ve toptan satış mağazaları, depolar ve ofisler için de uygun aydınlatma sağlar. Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Temel prensibi kaliteli, estetik, enerji tasarruflu ürünler tasarlamak ve üretmek olan firmamız güçlü ve yaratıcı AR-GE çalışmaları yaparak alanında öncü ve lider bir firma olmuştur.


LED Lighting, LED Aydınlatma. Karşılaştır (0) Göster: Sırala:. XLED PANEL ARMATÜR SIVA ALTI 40W PANEL LED 60XBEYAZ IŞIK ÜCRETSİZ KARGO.


Müşterilerimizin talebine göre Osram, Seul yada Samsung gibi. Tasarruflu ve uzun süreli kullanım imkanı sunan led armatürler fiyat olarak da, oldukça uygun. Elektrik ve aydınlatma kategorimiz altında bulunan diğer armatür , aydınlatma , spot çeşitlerimizi inceleyerek, ihtiyacınıza en uygun, aydınlatma ürününü, uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Fiyatların belirlenmesi Ürün fiyatlarımız istenilen ürün ebatlarına ve watt değerlerine göre belirlenmektedir.


Bununla birlikte kullanılan yarı mamul vb. Işığın mekanla iletişimini kurar. Mekanları dinamizme kavuşturur. Uzun ömürlü, bakım masrafsız kullanım - 50. Taiwan çipli, iç mekan sanayi aydınlatmasıdır.


Aydınlatmayı görsel şölene dönüştüren High Power LED teknolojisi kullanılarak üretilen armatür serisi, tasarımcılara modularitesi ile muazzam esneklik sunuyor. LED aydınlatma ürünleri, led ampuller, led spot, şerit le. Armatür Kapağı Rengi (opsiyonel) İNCELE. Full ledli şarjlı sensörlü armatür , duylu şarjlı sensörlü armatür , full ledli sensörlü armatür , full ledli glop, glop armatür , sensörlü tavan armatürü, yuvarlak panel le 60xpanel le led etanj, led sokak aydınlatma armatürü, lineer armatür modellerimiz hakkında detaylı bilgi için lütfen aşağıdan filtreleyiniz. Bunları sağlamak için elimden geleni yapmak isterim.


Lineer aydınlatma armatür

Lineer led armatür imalatıda yapmaktadır. FELİKS LE çağın ihtiyaçlarına, insanı ve çevreyi koruma felsefesiyle, estetik, kaliteli, verimli ve kullanışlı ürün yelpazesiyle cevap vererek, aydınlatma sektörünün yarı mamul ve mamul üretici firmaları arasında yerini almaya başlamıştır. Optimum enerji kullanımına yönelik olarak seçilecek, uygun aydınlatma elemanlarıyla (lamba, armatür vb.), kullanım süresinde bakım giderleri de azaltılmış olacaktır. YODA LED SIVA ALTI LINEER ARMATÜR Detaylar için tıklayın. Toptan ve Perakende Elektrik Malzemeleri Satışı.


Sıva altı, sıva üstü ve sarkıt modelleri bulunan Recta, her tip tavan yapısına kolaylıkla uygulanabiliyor. Deveo, yalın dekoratif tasarımı ve yüksek verimliliği ile ön plana çıkan LED ışık kaynaklı etanj armatür serisidir. Sıva üstü veya sarkıt monte edilelebilen, tavan veya duvara montajına uygun lineer yapısı ile tozlu ve nemli alanlarda ve kanopi tip dış. COMM LED AYDINLATMA olarak Türkiye ve. Yıldız led aydınlatma sistemleri, uygun fiyatlı kaliteli led aydınlatma sistemlerimizle hemen tanışın.


LİNEER AYDINLATMA 2CM. LEDLİ DEKORATİF SARKIT ARMATÜR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar