4 Temmuz 2019 Perşembe

Philips yüksek tavan armatürü

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Tavan Armatürü (9) Avizeler (6) Şapkalı Avizeler (5) Masa Lambalar. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. PHILIPS (1) TEK-İŞ (1) TEKZEN (10) Seçenek.


Dış ve iç mekanlarda kullanışlı olmasıyla göz dolduran tavan armatürleri oldukça farklı modellere sahiptir. Dış mekanda kullanılabilen bir balkon lambası. Oval ve dikdörtgen modellerin yanı sıra, tavan yapısı ile uyum sağlayacak her seçenek, gerçekten sizin için bulunduğunuz mekânı daha iyi şartlarda aydınlatacaktır. Philips 13W Slim Kasa Led Yuv.


Pelsan tesislerinde, 4çalışanla yılda milyon aydınlatma armatürü üretilmekte ve ülkeye. LED lambaları temel alır. GU-- MR Duylu Ampuller. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! TL Kendal Cob Ledli Pendante Amatür Watt KES141.


Philips yüksek tavan armatürü

BLS için sipariş talep formunu doldurunuz. Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. Performansı yüksek ve kalitesi tartışılmaz olan bu ürünler, en uygun fiyatlar ile sizlere sunuluyor.


Etkili bir dekorasyon için ışık oyunlarını doğru şekilde kullanabilir, en ideal formu sizler de aktif bir şekilde yakalayabilirsiniz. Bunun için ürün gamı geniş olan sitemizden. Nilson Libra 12W Ledli Kapalı. Conta EPDM (Opsiyonel Sıvı CONTA) Tavan Taşıyıcı Paslanmaz Çelik.


Projektörlerde uyguladığımız optik seçeneklerin avantajıyla yerden metre yükseklikte bile geniş alanları aydınlatın. Enerji ve bakım açısından kazanca geçersiniz. Endüstriyel alanlar ve depolar, sanayi, yiyecek üretimi ve depolar da kullanım için idealdir. LED’in yüksek verim, düşük.


CaPratik açılan ve kapanan, asılı kalan mm temperli film kaplamalı şeffaf cam. Aluminyum gövdeden istenilen renk, boy ve en seçenekleriyle sıva altı, sıva üstü yada sarkıt kullanılabilirliği lineer armatürü dekoratif aydınlatmada güçlü bir seçenek haline getiriyor. Etkileyici anlar için etkileyici bir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Aydınlatma armatürü ışık ışını yayılması.


Philips yüksek tavan armatürü

Napoli Market Armatürü ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Tüm ilgili ofis normlarını. Tavan türü Açık T çubuk tavan Simetrik gizli T-bar tavan Alçı (alçıpan) tavan Tavan ızgarası Uzunluk olarak modül boyutu: 6mm.


Sabit akım çıkışlı, yüksek verimliliğe sahip led sürücü. Isıl iletkenliği yüksek PCB. Stropiyer ve Tavan Kaplama Nasıl. Oguz KABA 235views. PC kapağını kullanın, iki ışık dağılımını, bazı ışıklandırma meleklerini seçebilirsiniz.


Philips yüksek tavan armatürü

Vereceğiniz siparişler ve yaptığınız işlemler dikkate alınmayacaktır. Exit Yönlendirme Armatürü. Floresan Compact Armatür. LuxSpace square, recessed. Dört optik sistem seçeneği: Tam parlak, kaplamalı, mat ve beyaz.


Elektrostatik boyalı gövde. Sızdırmazlık Sağlayan silikon conta. Evinizin her köşesini, yenilikçi ve şık bir tasarıma sahip olan bu yüksek güçlü, kısılabilir tavan ve duvar lambalarıyla aydınlatın. SAHİBİNDEN PHİLİPS 1CM ÇİFT FLORESANLI AYDINLATMA ARMATÜRÜ.


Philips yüksek tavan armatürü

Kullanım alanlarında yüksek oranda tasarruf sağlar. HID sistemlerinde görülen stroboskobik yüksek tavan armatürlerinde görülmez. Bu sistemlerde şebeke dalgalanmalarından etkilenir ve ışıksal bozulmalar yaşanır.


Led Spot Lamba (Downlight) Çeşitleri. Teklif Al Teklif Al Teklif Listeme Ekle Karşılaştırma listesine. Lamba gövdesi, yüksek basınçlı dökme alüminyum ve alüminyum alaşımını benimser, yüzey dış etken toz ile kaplanır , ömrünü uzatmak için çift anti-korozyon. Yüksek Tavan Led Armatür.


Kurulduğumuz ilk yıllardan itibaren koşulsuz müşteri memnuniyeti parolasıyla günümüze kadar büyüyerek gelmiştir. Online sipariş verilebilir. Sinek Armatürü Ampulleri. Lumiblade Living Shapes, toplam 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar