9 Temmuz 2019 Salı

Islak alarm vanası montaj şeması

Islak alarm vanası montaj şeması

Uyarılan basınç anahtarı yangın ihbar veya otomasyon sistemine uyarı gönderir. Islak Alarm Vana Gövdesi. Teknik Dökümanı İndir Açıklama. Bu yazımızda ıslak alarm vanası hakkında ve marka , ürün tercihi konusunda geniş bilgi sahibi olabilirsiniz.


Islak alarm vanası montaj şeması

Sprinler yangın çıktığında patlar ve alarm vanası gövdesinin içerisindeki klapeyi kaldırır ve akan su. Geciktirme hücresi ile veya trim seti ile de kullanılabilir. Duvara ve alarm vanası üzerine monte edilebilen olmak üzere iki modeli vardır.


Alarm vanası veya geciktirme hücresinden gelen hat üzerinde önce pislik tutucu vana kullanılır. Sonra su motor gongu montaj edilir. Yangın kontrol altına alınmasını takiben, sprinkler açılan bölgenin ıslak alarm vana istasyonundaki kesme vanası kapatılarak bölgeye su akışı durdurulabilir. Vana üzerine montajı yapılan akış anahtarı (flow switch) yangın otomasyon sistemlerine sinyal vererek ,sistemin hazır konumda. Montaj Şekli: Dikey Çalışma.


ISLAK ALARM VANASI MONTAJ ŞEMASI ISLAK ALARM VANASI UL BELGESİ. Kuru alarm vanaları da yine ıslak alarm vanaları gibi Flanşlı tiptir. Yine sp rinkler kuru alarm vanası takımı olarakda bilinir.


AD Çekvalf , Bağlantı elemanları , hızlandırıcı , basınç anahtarı , motor gongu bulunmaktadır. Tek bir kuru alarm vanası ile kontrol edilen sistem büyükl üğü. Süpervizyon anahtarı montajı yapılabilir. Sprinkler hatlı yangın sistemlerinde kullanılmaktadır.


Islak alarm vanası montaj şeması

En ufak bir hata sistemin çalışmasına engel olabilir. Online sipariş verilebilir. Trim ve aksesuarları ile birlikte verilmektedir.


En iyi kuru alarm vanası seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli kuru alarm vanası Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Otomatik sprinkler hattı ile pompa hattı arasına monte edilirler. Alarm vana gurubunun üzerindeki çek vana üstten gelecek daha az bir basıncın alttaki yüksek su basıncını karşılayacak şekilde dizayn edilmiştir. Baskın (Deluge) Alarm Vanası. Herhangi bir sprinkler başlığı açıldığında borulardaki hava boşalacak ve çek vana altına hapsolmuş su borulara.


Tesisat içindeki suyu boşaltmak, Sistem üzerindeki ekipmanları( ıslak alarm vanası , (flow switch vs.,) test etmek amacıyla kullanılır. Genel itibariyle bu ürün üzerindeki aksesuar ve trimleriyle özelliklendirilmiş bir çek. Yer altı boru hatlarına montajı yapılmış olan vanalarda rahatça açma-kapama. Yangın dağıtım kollektörü yine hidrofor dairesi içinde yer almalıdır. Kapalı genleşme tankı, hidrofor tankı, su pompası, sirkülasyon pompası, devirdaim pompası, atık su drenaj pompası, foseptik pompası, logar pompası.


Yangın alarm sitemleri sayesinde yangına erken müdahale edilmesini sağlar ve yangın söndürme siteminin devreye girmesi için uyarı verir yangın alarm sistemleri. Alarm çek vana veya su akış dedektörü mekanik ve elektronik alarm vermesi maksadıyla kullanılırlar. Dedektörlerin alarm vermesi durumunda hemen itfaiye aranmalı, yangının çıktığı alandaki kapı ve pencereler kapatılmalı, sıcaklığın hissedildiği kapılar açılmamalı, ağız ve burun ıslak bir bezle kapatılmalı ve zemine yakın bulunulmalıdır. Yangın dedektörü bağlantı şeması profesyonelce tasarlanmalı. Donma tehlikesi olan yerlerde kuru sistem alarm vanası ve ekipmanları kullanılır.


Yangın tesisatı binaya uygulandıktan sonra yangın vanaları ve dolabı montajı yapılmış tesisat sistemlerine şehir şebekesinden su verilerek yangın tesisatının testi yapılmış olur. Bu yangın tesisatları ıslak yangın tesisatlarıdır, bu tesisat sistemi her zaman yangına hazır durumdadır bunun içersinde şehir. Wafer tip İzleme anahtarlı kelebek vanalar , yani iki flanş arası saplama dediğimiz gijonlar ile sıkıştırılarak montaj yapılan İzleme Anahtarlı kelebek vanalar. Sıcak su haşlanmalarını engellemek için sistemde termosdatik karışım vanası kullanmakta fayda vardır. Basıncı ile çalışan sistem Şehir su basıncının yeterli olduğu yapılarda yangın tesisatı soğuk su tesisatına doğrudan bağlanır.


Kapasite arttıkça boyler ürünlerin ebadı da arttığı için nakliye esnasında ve boylerin montaj yerine geçmesi gereken dar kapılardan geçerken sıkıntı yaşamamak adına söküp takılabilir sünger izolasyon uygulaması en ideal tercihtir. MİLİ YÜKSELMEYEN VANA (NRS). Kuru Alarm Vanasında basınçlı hava tesisata özel bir orifis yardımıyla verilmekte, bu orifis ancak kayıplarıkarsılayabilecek sekilde beslemeye izin vermektedir.


UL listeli, FM onaylıdır. Kesinlikle ıslak bezle temizlenmemeli,suya karşı korunmalıdır. Dedektör gövdesi tabana yerleştirilip saat yönünde çevrilerek montaj yapılır. Garanti süresi, ürünün teslim tarihinden itibaren başlar ve (iki) yıldır. Sirkülasyon pompası montaj şeması ;. Vk=(flanşlı vana özel kayıp katsayısı tablodan) Kk=( dip klepe özel kayıp katsayısı tablodan) Dk=0.


ELEKTRİK AKTİVASYONLU DELUGE ALARM VANASI. Endüstriyel vanalar Ürünler Sulama vanaları Ürünler. Karekod barkod vana mahfazasında basılı olup, dijital ürün bilgilerine yerinden erişim imkanı sunmaktadır.


Islak alarm vanası montaj şeması

Boru tesisatına açık tip sprinkleri bağlanır. Acil durumlarda baskın alarm vanasını devreye sokmak için en az bir adet elle boşaltma istasyonu teçhiz edilmelidir. Borular su veya hava ile basınçlandırılmaz.


Siren kesinlikle ıslak bezle temizlenmemeli, suya karşı korunmalıdır. Bakım sadece yetkili personel tarafından yapılmalıdır. GEL Arıtma – Tesisat yıkama pompaları bölümünde yer alan ürünlerimiz ile ilgili montaj detaylarına aşağıdaki dokümandan ulaşabilirsiniz. Reliable Model E Alarm Kontrol Vanaları ıslak boru sistemine ana kaynağı ya dikey veya yatay konumda monte edilir. Değişken basınçlı su iki Modelin ya E-değişken.


Her Model E - temel süs yatay veya dikey montaj ya izinleri ayarlayın. Güvenilir Model E Alarm Vana ~ Şekil için E3.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar