25 Temmuz 2019 Perşembe

Izole pense

Izole pense

SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Kesici ağızlar indüksiyonda sertleştirilmiş, Krom kaplı, Klın PVC izoleli.


TANITMA İzole Pense , orta gerilim tesislerinde sigorta buşonlarını takıp çıkartmak için kullanılır. Yalıtkan maddeden, iki elle kullanılmak üzere yapılmıştır. KULLANILMASI Pensenin, buşonları tutacak iki yuvası vardır. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Bigmaster kombine pense , güçlü kesim ile güvenli çene tutuş özelliğini biraya getirir. TL İzeltaş Ergonomik İzole Yan Keski 1mm. Dick 1Tel Bükme Pensesi 1mm.


Eclipse ECT-RBY Pabuç sıkma pensesi-otomatik cırcırlı. PENSE İZELTAŞ YANKESKİ 160MM KRAFT İZOLE. TL (2) KAYASANCENTER 100. TL 7TL (8) kayasanyapimarket 100.


ZELTAŞ Standart Ayarlı Pense 2mm hızlı kargo. Yalıtkanlık seviyesi yüksek ahşap ve FİBER kullanılarak imal edilmiştir. Sigorta Değiştirme Pensesi, İzole Sigorta Değiştirme Pensesi, OG Sigorta Değiştirme Pensesi, kV İzole Pense TANIMI. OG Tesislerinde bulunan sigortaların değiştirilmesinde çalışanı korumak amacıyla kullanılan bir güvenlik malzemesidir.


Deneylerin hazırlanmasında genel amaçlı kullanılır. Sap: Evet: Ürün Açıklaması. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Pense , İzole Pense ve Uzun Pense , kıvılcım çıkartmayan özel alaşımları sayesinde yanma, patlama riski olan bölgelerde sorunsuzca kullanılabilmektedir. Orta Gerilim Sigorta Çıkartma Pensesi.


Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun! Merkezi ısıtma kısmi yükte verim değeridir. YAKUT Serisi Geçişli Çelik Kazan. KNIPEX PENSE KALIN İZOLE.


Izole pense

Sepetinizde ürün bulunmaktadır. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Canlı Destek Döviz altın.


V ile kV arası) bulunan sigortaların değiştirilmesinde çalışanı korumak amacıyla kullanılan bir güvenlik malzemesidir. Sigorta değiştirme pensesi orta gerilim tesislerindeki değişik çaplardaki sigortaları değiştirebilecek özelliktedir. Dünya Markalarını Uygun Fiyata Bulabilirsiniz. Kombine Pense Süper İzole 180mm.


Izole pense

Hemen Al 36kV İzole Pense. V ile 36kV arası) bulunan sigortaların değiştirilmesinde çalışanı korumak amacıyla. Laboratuvar deneylerinde kullanılır. Pens , mineral veya suni fiberle güçlendirilmiş sentetik malzemeden ve üzerinde herhangi bir metal parça olmadan imal edilmiştir.


Pens kolları) kV’ ta, çalışana zarar vermeyecek yalıtkanlığa ve uzunluğa sahiptir. Türkiye´nin en büyük online hırdavat alışveriş sitesi. Elektrik bulunan bölgelerde yapılan çalışmalarda sizinle elektrik arasında kesinlikle güvenebileceğiniz Avrupa ve Dünya standartlarına uygun olarak üretilmiştir.


EEC Avrupa topluluğu direktifi izole elektrikçi eldivenlerini kategori III yani ölümcül risk grubunda değerlendirmektedir. Budama Makası Yedek Parçaları. Eldiven İzolasyon Halısı İzole Sehpa İzole Çizme Eldiven Taşıma, Saklama Kutusu İzole Ayakkabı Baret Kontrol Kalemi Topraklama ve Kısa Devre Donanımları Merdiven İzole Pense Istanka Emniyet Kemeri Diğer Güvenlik Malzemeleri Gerilim Dedektörleri Hat Tüfeği Düşme Önleme Cihazı İzole Eldiven Aksesuarı. Buşon çapına göre emniyetle tutulabilmesi için uygun olan yuva kullanılır.


Pense iki elle kullanılacağından kullananın çalışma halinde tam dengede olacağı bir pozisyonda bulunması şarttır. Maksimum kullanma gerilimi kV. Pense , güneş ışınlarından ve rutubetten korunarak depo edilmelidir.


Izole pense

Toplu alımlarda uygulayacağımız fiyatlar için lütfen bizimle irtibata geçiniz! Topraklama ve kısa devre yapma işlerinde izole eldivenler, baret, izole ayakkabı, izole halı veya izole tabure ile stankalar kullanılmalıdır. ZOLE PENSE : İZOLE ÇİZME: Tehlike Levhası. Perpa ticaret merkezi ve Karaköy perşembe pazarında faaliyetlerine devam etmekte olan firmamız, toptan ve perakende hırdavat ve inşaat malzemeleri satışında sektöründe öncü firmalar arasında yer almaktadır.


ALMANYA CİMCO FİRMASI DİSTRİBÜTÖRÜ OLAN FİRMAMIZ CİMCO ÜRÜNLERİNİN TEDARİĞİNİ SAĞLAMAKTADIR. Pense İletkenleri, küçük parçaları tutmaya, çekmeye, sıkıştırmaya ve bükerek şekil vermeye yarayan bir alet olan pensenin sap kısımları izole edilmiştir. Elektrikçilerin kullandığı penseler daha kuvvetli olup metal kısma yakın olan bölgeye elin temas etmemesi için kaymayı önleyici çıkıntılar yapılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar