25 Mart 2019 Pazartesi

Ps3 hdd takma

This feature is not available right now. GoldPunch in verdigi linkte (surum linki en altta sag tarafta) mevcut. Ordai HDD nin ozellikleri hakkindaki tanimlara DIKKAT ! Edit : Distrübitör sıfırı ile değiştirmiş.


Vatan Bilgisayar Fatformat atıyor isteğe bağlı. Bir harici diske veri aktararak PS’ünüzdeki alanı biraz boşaltabilirsiniz. Gönderen Konu: Arkadaşlar PSsuper slim GB USB HDD bağlama yardım eder misiniz.


Yani konsolunuz kırılmış olmalı. Orijinal ve kırılmamış konsollarda üzülerek söylüyoruz ki harici diskten oyun oynama şansınız bulunmuyor. HDD oyun yüklemeye müsait hale getiriliyor. Bu işlem yapıldıktan sonra bir daha online oyun oynayamıyorsunuz. Makinede GB HDD olduğunu kim söyledi ? GB HDD değil cihazın dahili NAND Flash depolama hafızası.


Yine de cihazda sürücü yuvası var ve oraya SSD takabilirsiniz. Bağlantı yuvası ufak yapıldığı için 2. HDD ‘yi çıkartıp fatformatlamasını tekrar yap ancak PS‘e takma. Ekranda HDD yok hata mesajı görene kadar bekle. Uyarı mesajı çıktıktan sonra HDD ‘yi cihaza tak.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. PSKonsolumuza takıcağımız harici hdd nin fat formatlı olması Gerekmektedir. PC Üzerinden Gb Üzeri hdd ler fatformatına Çevrilemediği için Program. PSTeknik Servisi – PSÇip Takma.


Ps3 hdd takma

PSOyun Yükleme Oscar Technoshop – PS- PS-XBOX Tamir Satış. Sizin bilginiz var mı, bazıları oynanıyor diyor bazıları ps3te korsan oyun oynanmaz diyor. Fatih PSÇip Takma PSKırma Fatih PSOyun Yükleme Fatih PSKırma PSKonsollarınıza model farketmeksizin Oyun Yüklemesi Yapıyoruz. Bu makale, PlayStation sisteminizin Sabit Disk Sürücüsünü ( HDD ) nasıl yükselteceğinizi açıklar.


Merhaba Benim PsHdd Görmüyor Hdd Cihazın İçinde Çalışıyor Ama cihaz Açılmıyor Bu Konuda Bana Yadım Edermisiniz ? Linkten dosyayı indirin ve bilgisayarınıza kurun. Pencerenin üst kısmından taktışınız USB hard diski seçin. Eğer Okuyucu göz bozuk ise hd loader programını memory carda yükleyebilirsin. Ama bunun içinde Gözü çalışan bir psgerekiyor.


HDD TAKMA BU KONU HER ZAMAN PSPSTORE AİTTİR ~~ Daha önce de konularımı bazı sitelerde paylaştım fakat bilgi paylaşmaktan çok anladımki ticari sitelermiş. Türkiyede ki forumların çoğu bir şey satmak için açılmış. Bilgi paylaşmak dahi yasak olabiliyor.


Lütfen burdan alacağınız dokümanları alıntı olarak ve adıma bir teşekkür yaparak paylaşınız. Xbox Çip Takma , PSKırma İşlemleri Uzmanınız - konsolxbox. The charset for this site is utf-8. Web site description for konsolxbox.


In order to play MARVEL VS. CAPCOM the game data must be installed to the playstation system hard disk. Arkadaşlar bu videoda sizlere hdd ler bilgisayara nasıl takılır onu işleyeceğim izlemenizi tavsiye ederim Hdd türleri Hdd arızaları harddisk arızaları harddisk. Hard disk ile PSarasındaki bağlantıyı USB kablosuyla kurabilirsiniz. Playstation ’e harici Hard Disk Takmak.


PS’ün USB girişi konsolun ön kısmında yer alır. PS’ü açın ve kumanda aygıtlarını takın. Ankara pskırma (versiyon düşürme psçip takma ) eode pro ankara. Bütün psmodellerine garantili olarak eode pro takmaktayız bu sayede harici hdd den bütün psoyunlarını oynaya bilirsiniz. Gelelim bu oyunları Pse atmaya.


Ps3 hdd takma

USB girişine hdd yi bağlayacağız, multiman a gireceğiz ve refresh (yenile) denilecek. Oyunları artık multimanda görülür ve oynanabilir. Ama eğer Psiçine atmak istiyorsakta atılacak oyunun.


Pslere HDD takmak için kirdirmak gerekmiyor rahatlıkla takabilirsin. Gerekenler, Flash bellek yada harici usb hard disk , bunları temin ettiğinizi var sayıyorum, bilgisayarınıza belleği usb girişinden bağladınız,. Merhaba harun, ps3splitter programını kullanarak gb’den büyük dosyaları bölerek Pshdd ’sine kopyalayabilirsiniz.


Ps3 hdd takma

TAHTAKALE CAD TOMRUK SOK. Retromsu: Wii, XBox36 XBox, PSSlim, PSFAT, PS PSP Slim, Nintendo DS Lite. Ynt: Psslim ide HDD bağlama.


Cihaz hdd yi görüyor geriye kalan konektörü kasaya monte edip hdd ye oyun atıp performans değerlendirmesi yapmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar