18 Mart 2019 Pazartesi

Giyinme odası aydınlatma

Giyinme odası aydınlatma

Koyu renk ahşap giysi odaları genellikle maskülen bir hava taşır. Bununla ilgili detayları bir alt başlıkta bulabilirsiniz. Piyasada aynalı dolap kapağı çeşitleri mevcut. Aynı şekilde makyaj masası içinde yüzü gösteren ama rahatsız etmeyen ayna üzeri veya aynı yanına aplikler kullanılabilir. Evinizde bir giyinme odası yaratmak istiyorsanız, alanı en iyi şekilde nasıl değerlendirebileceğiniz konusunda bu yazıdan ipuçları alabilirsiniz.


Giyinme odası aydınlatma

Aydınlatma ; Kapı Aksesuarları. Tavanda ortada yer alan bir aydınlatma bu oda için yetersiz olabileceği gibi, her yere gölge düşmesine de sebep olabilir. Bunun yerine tavanda eşit dağılan spot lambalar kullanmak gereklidir.


Böylece ışık eşit dağılacaktır ve odada her köşe aydınlık olacaktır. Asma tavan aydınlatmaları , raf aydınlatma , giyinme odası ve mutfak aydınlatmaları , banyo dolapları ve dekoratif nişler gibi birçok alanda kullanılagelmektedir. TUNA Ray Dolap ve Giyinme Odası Sistemleri Özel ölçü raylı dolap, giyinme odası , mutfak, kapaklı dolap sistemleri, mimari tasarım ve dekorasyon hizmetlerini profesyonel ekibimiz ile sizlere sunuyoruz. Pratik ve fonksiyonel olmalı Sıfırdan bir giyinme odası dekore ederken işe mekanda ne yapmak istediğinizi düşünerek başlayın.


Giyinme odası aydınlatma

Aşağıdaki modelde ayna ve aydınlatma sayesinde giyinme odası geniş ve ferah görünüyor. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Salon, Oturma Odası Yatak Odas.


Alışveriş tutkunluğunuz bazen evde eşyaları koyacak yer bulamadığınız zamanlarda başınıza dert olur. Seçeceğiniz giyinme odası modelini odanızın metrekaresi doğrultusunda ayarlıyor ve sizin için en kullanıma elverişli şekilde dizayn. Giyinme odalarında spot aydınlatma tercih edilmesi en doğru yaklaşım olacaktır.


Giyinme odası aydınlatma

Beyaz giyinme odası tasarımı, açık ve kapaklı bölümler raflarda led aydınlatma , size özel projelendirme ile üretilmekte olup istediğiniz renk ve tasarıma göre üretilmektedir. Işıklandırmalar giyinme dolabının içinde askı ve pantolonluklarda kullanabilmek mümkündür. Doğru renklerde doğru kombinler yaratabilmek için kıyafetlerinizi olabildiğince aydınlık bir ortamda seçmelisiniz. Giyinme odasında kullanılması gereken aydınlatma üniteleri de çok önemlidir.


Land Riviera koleksiyonumuzda giyinme odası , yatak odası , genç odası , mutfak, tv ünitesi, koltuk, raylı dolap gibi evinizin tüm eşyaların da sahil esintisini yakalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar