5 Mart 2019 Salı

Ford focus maf sensörü fiyatı

Focus maf sensörü fiyatı , Focus maf sensor , 3m5a 12t5ac , focus maf sensörü , focus maf. Ford Maf Sensörü Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Ford Maf Sensörü Senin Referans olarak. Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Diğer fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


FOCUS -CMAX-FİESTA-FUSİON MAF SENSÖRÜ. Site içeriğinin tümünün ya da herhangi bir bölümünün izinsiz kopyalanması ya da çoğaltılması yasaktır. Ford Hız Sensörü Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Ford Hız Sensörü Senin Referans olarak.


ERIKCdiesel Injector Parts Store. ABS Sensörü Arka Ford - Focus Mondeo. MAF sensörü , hava filtresi. Lira gibi bir fiyata bulunabilir. Ford yedek parçacılarından takribi 350.


Evet fiyatı pahalı,çok tozlu tozlu ortamlarda veya sık hava filitresi değiştirmediğinizde bozulabilir bir parça,çıkması bulunabilir. PARÇAYA AİT OEM NUMARASI. Hatta içeriği bozuk yakıt sonası MAF ensörü aşırı kirlenmişse motoru korumaya alıp 1KM aşılmasını engeller. Oğuzhan, sensörü hata veriyor ise hava-yakıt oranı sabit olur ve aracın sürekli zengin karışımda çalışır.


Yetkili seriv değiştirmez ve değişim yapmama hakkı var. Parça fiyatı 22TL dir ve bu fiyat üzerinden vade farksız üç taksit ile satın alabilirsiniz. Map Sensörü modelleri, map sensörü markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Ford focus maf sensörü fiyatı

Maf sensörü sağlam olmasına rağmen, hava emiş hattında (manifold ve hava emiş boruları vb.) hava kaçağı (vakum kaçağı) varsa, veya maf sensörü kirlenmiş – yağlanmışsa, veya hava filtresi tıkalıysa yine yukarıdaki arızaları gözlemlemek mümkündür. Otokoçu aradım adamların haberi yok Yaptırabilecegim biryer var mı? Aracı alırken uyduruk bir marka takıldı ve pek içime sinmedi. Ford has used a Hot-Wire type mass air flow sensor for many years that either comes with or without an internal air temperature sensor.


Sepete Ekle Hemen Al Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarm. Kör Nokta Uyarı Sistemi aracın arka tamponunda yer alan radar sensörleri sayesinde arka sağ veya sol taraftan gelip geçmekte olan başka bir aracın kör nokta olarak adlandırılan bölgeye girdiğini tespit ederek, yan dikiz aynalarında. Hava akış metresi, bir diğer adı ile MAF Sensörü arızasını nasıl anlayabiliriz ? Beni hatırla Paylaşımlı bilgisayarlarda önerilmez.


Veya bu servislerden birisi ile giriş yapın. Hakaret, argo veya alaycı tavır içeren, fiyat bilgisi verilen, soru sorulan, link verilen, karşılaştırma yapılan, 1-kelime olup yeterli bilgi içermeyen yorumlar onaylanamamaktadır. Kredi Kartı Tek Çeki13TL. Tüm Otogaz markalarının sıralı sistem LPG map sensörü fiyatları sitemiz üzerinden uygun fiyata iletişim numaralarımızı arayarak sipariş edebilirsiniz. Nette biraz araştırma yaptıktan sonra kendim girişmeye karar verdim bu işe.


Pihilips Contact Cleaner yağsız temizleme spreyi ile yapacağım. Kuruduktan sonra da takacağım. Lambda ise motor eksoz manifoldu arasında.


Ecoblue Test Sürüşü ve MKile Yakıt Karşılaştırması. Tüm Donanım Seviyeleri için Metalik Boya 1. TL Şeker Kırmızı (Özel Renk) 1. TL Trend X Donanım Seviyesi Konfor Paket 1. Titanium Donanım Seviyesi. Hoşgeldiniz misafir, Üye Girişi Yapın. FORD Focus rolanti sensörü 1. Bu bir sıcak film tipi hava akış sensörüdür.


TDCI 95PS 4K araba fiyatı ve özellikleri için Otokoç 2. Fiyatı : Sorunuz: Açıklama: ford sensör ,turbo sensörü ,basınç sensörü , çikma orjinal sensör. LPG Map Sensörü Fiyatları ;. Muazzam Fiyatlar Ve Çalışanların İlgisi İçin. Park Sensörü (Arka) Park Sensörü (Ön). Miktar: Açıklama Benzer Ürünler (6) Taksit Seçenekleri. Euro’nun yüksek olmasından kaynaklı fiyatlar epey yüksek görünüyor.


Ford focus maf sensörü fiyatı

The brown and whit wire and the white and violet wire. Ford Focus aracının tanıtımı ve fiyat listesi medya ile paylaşıldı. Bunlar motor devir sensörü , krank mili pozisyon sensörü , üst ölü nokta sensörü gibi isimlerdir. Marş Dinamosu Kömürü Değişim Fiyatı.


Geri Vites Müşürü Ne İşe Yarar. M5A-5L200-AB ürün Gösterisi. Fiyat ve müsaitlik haber verilmeksizin değiştirilebilir. IKMA ENJEKTÖR RAİL BORU BASINÇ SENSÖRÜ. Alacağınzı park sensörünü bir elektrik ustasına uygulatma ücreti olarak TL veriyorsunuz.


Ford focus maf sensörü fiyatı

Sitemizin tasarımı ve ürün görselleri hazırlanmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar