7 Mart 2019 Perşembe

Gümüş termal macun

Termal Macun tek kullanımlık GÜMÜŞ. Türkiyenin En Geniş Notebook ve Tablet Yedek Parça Tedarikçisi yıllardır faaliyet gösterdiği. Yalnızca bir ürünü bir gün değil, her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın. Alfa Bilgisayar, Ankara Laptop Yedek Parça, Laptop Parça, Lcd Panel, Batarya, Laptop Klavye, Laptop Tamirii ankara, ankara laptop parçası, Laptop yedek. Gr GRİ GÜMÜŞ TERMAL MACUN.


Gümüş termal macun

GÜMÜŞ ALAŞIMLI TERMAL MACUN 35GR BÜYÜK BOY PİYASADAKİ SIRADAN TERMAL MACUNLARLA KARIŞTIRMAYIN İÇERİĞİNDE GÜMÜŞ VE KARBON ALAŞIM BULUNAN YÜKSEK KALİTELİ TERMAL MACUNDUR Dizüstü, masaüstü, işlemci, ekran kartı ve fanlı devrelerde kullanılabilir. Is tansfer pastası kullanıcı isteğine göre ve aktarılmak istenen ısıya göre üretilmektedir. Arctic Silver termal macun 12gr.


Ucuz 20g gümüş termal iletim silikon macun macun bileşik yonga seti için soğutma CPU GPU HY71 Satın Kalite Entegre Devreler doğrudan Çin Tedarikçilerden: 20g gümüş termal iletim silikon macun macun bileşik yonga seti için soğutma CPU GPU HY7Ücretsiz Kargo Worldwide tadını çıkarın! Gümüş tabanlı termal macun aynı zamanda elektriksel olarak iletken olduğundan biraz da olsa devrelere akarsa, arızaya ve hasara neden olabilir. Zamanla bazı termal macunları kuruyabilir, ısı transfer kapasitesini azaltır ya da yapıştırıcı gibi olduklarından dolayı soğutucudan çıkarılması zorlaşır. Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Soğutucu ne kadar iyi olursa olsun, termal macun doğru seçilmediği sürece sistem düzgün soğumaz.


Genelde beyaz bir tutkala benzer. Bu durumda hem fiyat açısından uygun hemde performans açısından iyi olan altın gümüş oyuncular için biçilmiş kaftan. Son zamanlarda piyasaya gümüş , bakır veya alüminyum bazlı termik macunlarda çıktı.


Bu macunlarda, az önce bahsettiğimiz silikon esaslı. Kategorileri Kasa Fanı Xilence 175. En iyisini satın al 1g gümüş termal macun gres bileşiği silikon pc cpu soğutucusu İçin Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Gümüş termal macun

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açma sebebim herkez sürekli termal macun sür diye önerilerde bulunuyor bu konuda neyi nasıl yapacagımızı göstericem umar. Interview, applicaton and short. Bu satıcının fiyatını görmek için. SEPETE EKLE Ödeme Seçenekleri. Tüm Satıcıları Gör (1) Mağaza Açıklaması.


Konuya bir kaç kaliteli termal macun markası ile gireyim. OCZise ASile eşdeğer gözükse de iyi bir ürün değil. Yakın zamanda bu üründe vaad edilen gümüş parçacıkların olmadığı anlaşılmıştı. Gümüş termal macun macun not: işık çekim ve farklı görüntüler rengini neden olabilir öğe resimde biraz farklı gerçek bir şey. CPU soğutucu için etkili ısı dağıtmak yardımcı olur.


Farklı İşlemcilere Farklı Teknikler. Tercih edilmesi gereken AS5. Ceramique modeli ise seramik içerikli. Burada kargolarınız hızlı teslim edilir.


Kargo gönderilirimiz sigortalı olarak taşınmaktadır. YTL yazıcıoğlunun yanındaki pasaja girerken solda bi dükkan. Sistemine değer veren oyunculara genelde tavsiye ettiğimiz macun çeşidi, özellikle oyunculara tavsiye etmemizdeki sebep. Unutmamak gerekir ki bu uygulama tam performansa macun içindeki farklı boyutlardaki gümüş parçacıkların tam olarak içkinleşmesi ile ulaşıyor. Tabi bu demek değil ki o kadar bekleyceğiz Hayır zamanla ısı değerleriniz düşmaya devam edecek.


Gümüş termal macun

Onun yerine, fanın altında bulunan, işlemcinin tam üzerine gelecek metal kısıma, termal macun yardımı ile tam ortalayarak tutturuyorsunuz ve kapağı o şekilde üzerine kapatıyorsunuz. Kapağı ise tekrar yapıştırmaya gerek yok. GD9termal macun seçer çok daha tiny parçacık çapı metal oksit ana hammadde olarak, dolum için kullanılan ısı kaynağı ve ısı emici cihaz arasındaki boşluğu.


Onun üstün performans üzerinde LED CPU GPU soğutma sistemi için yüksek standart talebi karşılamak olacaktır. Alıntı: RuHeLa Nickli Üyeden Alıntı cep yakmayan derken termal macun o kadar pahalı bir şey değilki 3-tl ufak bir enjektör şeklinde satılıyor. Hiç bir CPU heat sink çıkardıysanız, işlemcinin üst kısmında ve ısı emici alt kısmında gri veya beyaz bir macunun fark edersiniz Bu pasta benzeri veya gres benzeri madde, CPU termal bileşiği dediğimiz şeydir. Ekran Kartlarında , İşlemcilerde Chip Kullanan Her Yerde kullanılır.


Başlıka belirttigim gibi bana termal macun önerisi yaparmısınız. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor. Tim Clean flui gümüş esaslı tüm termal arayüz kalıntılarını giderir ve yeni termal macun için yonga seti yüzeyini hazırlar.


Artık kalıntı bırakmayan, güvenli, narenciye esaslı bir çözücü. CPU, GPU, Kuzey Köprüsü, RAM vb. Temizlemek için idealdir. Goot wick Lehim Çekme Teli.


Yapı olarak ısıyı en iyi şekilde iletebilmesi için içerisinde silikon, karbon, metal oksit, bakır, gümüş , çinko, alüminyum tozları bulunur. Kalitesine göre senede bir yenilenmesi gerekir. Bilgisayarcılar 5-liraya adı sanı duyulmamış adi markalar bulabilirsiniz. Bunlara para vermektense vatan bilgisayardan liraya coller master yada xigmatek markaları tercih edebilirsiniz. Karşılaştırma listesine ekle.


Isı transferi için termal macun gram şırınga tipi. Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Silikon gres kullanabilirsiniz, çünkü termal macun görevi, bir kişisel bilgisayarın yukarıda belirtilen unsurları arasındaki havanın yerini almaktır.


Ayrıca bu amaçla, sözde,Evde yapılabilen ahşap alaşımı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar