29 Mart 2019 Cuma

Manyetik puzzle

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Evdeki buzdolabı gibi beyaz eşyalara yapıştırılması gerekiyor. Zaten kutunun arka kısmında buzdolabı resmi var, oraya yapıştırın diyorlar, ama satış resminde kutunun arka kısmı gösterilmemiş, artık çocuk mu oynayacak biz mi bilmiyorum. Laço Kids Frame Boyamalı Puzzle Orta Boy Parça.


Her ilin sınırları baz alınarak parçalar oluşturulmuştur. Karışık olarak gelen iller yerlerine konulur. Extremecube nikel 3d mıknatıs küp modelleri burada gösteriliyor. Bu mini mağaza aslında bir blog ile başlayan bir yolculuğun keyifli bir durağı.


Güçlü neodymium mıknatısından üretilen minik küreleri birbirine ekleyerek her türlü şekli yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı geliştirmenize katkı sağlayacak bilyeler zihinsel gelişiminizi de etkileyecektir. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Pano ahşaptır, puzzle parçaları kalın kartondur.


Manyetik puzzle

En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla buluşturduğumuz kategorilerimizde ihtiyacınıza uygun tüm ürünler bulunmaktadır. Bitirdiği resmi çözüm kartına bakarak kontrol edebilirsin. Puzzle severler için, resimli parçadan oluşan manyetik magnetli puzzle sizlerle! Manyetik Oyuncak Süper Zeka Puzzle Bu Sayfada!


Mıknatıslı 3D Puzzle ile Neler Yapabilirsiniz? Kendinizi mıknatısların çekimine bırakın ve neler yapabileceğinizi görün. Siparişlerinizin en hızlı yöntem ile tarafınıza gönderilmesi şirketimizin öncelikleri arasında yer almaktadır. PTT Kargo ile kapıda nakit ödeme hizmetimiz mevcuttur.


Manyetik puzzle

Web Sitemiz Üzerinden online olarak. BONUS, CARD FİNANS, AXESS, WORL MAXİMUM, PARAF kartlarına peşin fiyatına taksit imkanı sunulmaktadır. Bunların yaklaşık kadarı diğer oyuncaklar ve hobiler, bulmaca ve kadarı ahşap oyuncaklar şeklindedir. Yaş yaş ve üzeri Puzzle oyuncaklar çocuğunuzun görsel hafızasını geliştirir, neden sonuç ilişkisini kurma, duyusal gelişim ve elgöz koordinasyonunun gelişmesine yardımcı olmaktadır.


Kalın Eva Malzemeden Üretilmiştir. Yaş Üzeri Çocuklar İçin Uygundur. OK ESKİ BİR ÇİN BULMACASI TANGRAM. Gerçek yaşı tam olarak bilinmeyen Tangram, özellikle Ming hanedanı tarafından çok beğenilen zeka oyunuydu. Yorum yapabilmeniz için üye iseniz giriş yapınızı değilseniz lütfen üye olunuz.


Manyetik puzzle

TL 1TL İndirim. Ahşap Puzzle Bloklar çocukların algılama, karar verme, deneme-yanıma ve başarma duygularının gelişimine katkı sağlar. Ayrıca çevremizde karşılaştığımız dükkanlar ve dükkanların ne tür ürünler sattıklarını çocukların kelime hazinelerini degeliştirerek öğretir. Kutu içerisinde adet puzzle figürü bulunur. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Hakkımızda Mağazalarımız İletişim Yardım. MAGNETIC WORLD PUZZLE - MIKNATISLI PARÇA - 77x46x1cm Asılabilir manyetik büyük Dünya Haritası yapboz. Aktivite Kartını manyetik alanın üzerine yerleştirir, manyetik şekillerle beyaz alanı tamamla.


Yapbozlar ( Puzzle ) MARKALAR. This video is unavailable. Avrupa oyuncak standartına (EN71) uygun üretilmiştir. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim. Markalar: Abc Toys, Agashi Baby, Akay Eğitim, Akçiçek Toys, Aliş Toys, Anne. Armağan Toys, Baby Hope, Bal Oyuncak, Başel Oyuncak, Bebedor Gereçleri. Bu puzzle zaten dünyada fenomen olmuş o ayrı, ama bizim eve girdiği andan itibaren odadaki tüm oyuncakları bir kenara attı. Dünyayı yuvarlak düzlemde değil, düz düzlemde gösteriyor.


Manyetik puzzle

Mauris dolor sapien, malesuada at interdum ut, hendrerit eget lorem. Nunc interdum mi neque, et sollicitudin purus fermentum ut. Tangram parçalarındaki manyetik taban sayesinde buzdolabı gibi metal yüzeylere yapıştırabilirsiniz. Magnetic Puzzle Oyunları.


MANYETİK PUZZLE Süper Fiyatlarla oyuncakhanesi. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar