28 Mart 2019 Perşembe

Led merdiven armatürü

LED MERDİVEN ARMATÜRÜ LED MERDİVEN ARMATÜRÜ Ürün yorumu yok. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Dekoratif ve Zarif Görüntü Kazandırır.


TL 6TL Vergiler Hariç: 5TL. TL 6TL Vergiler Hariç: 5TL. Merdiven Aydınlatmasında Kullanılır. Teslimat Bilgisi: Aynı Gün Kargo.


Deri Organize Sanayi Bölgesi Sama Caddesi No:M1-Özel Parsel TUZLA-İSTANBUL. Sensörlü tavan armatürü tamamen yerli üretim. TL 2TL (2) Ledreyon 100. SENSÖRLÜ TAVAN ARMATÜRÜ 3DERECE HAREKET CAM KAPAK-METAL KASA.


TL 3TL (4) CINARELEKTRİKLEVENT 100. LW9S merdiven armatürü. LED , ( Light Emitting Diode ) ışık yayan diyot anlamına gelmektedir. Yarı iletken elektronik devre elemanıdır. LED ürünleri led ışık olarakta bilinmektedir.


Bir çok teknolojide LED kullanılmakta olduğu gibi düşük enerji ile çalıştığından. Armatür içinde bulunan adet Pil Kendini saat içinde tam şarj eder. GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. Siparişler (3) İstek Listesine Ekleyin. Başarısını yine bir dünya markası olan VLM duy ve komponentleri, elektronik balast, transformatör ve led sistemleri ile de göstermiştir.


ACK Lighting olarak aydınlatma sektöründe geniş ürün yelpazemiz ile hizmet veriyoruz. Sokak Armatürü Bahçe Armatürleri. Girişi Yapın Alışverişe Başlayın! Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın.


XW AMPÜL KULLANILMALIDIR. Karanlıkta kalmadan rahatlıkla apartman sahanlıklarında veya işyeri merdiven sahanlıklarında güvenle aydınlık ortamda MERDİVENLERDEN inebilirsiniz. Elektrikler kesildiği zaman ledler devreye girer. Güçlü led aydılatması ile birlikte saat sizi elektrikler kesik halde güvenle aydınlatır. Genel Özellikler : Alüminyum Döküm Gövde.


Led merdiven armatürü

LED teknolojisinin hızla gelişmesi, firmaları sürekli olarak kendilerini ve ürünlerini geliştirmeye yönlendirmektedir. Yeni nesil tüm led aydınlatma, led ampül, şerit led , led projektör, led spot, led armatür, led floresan, led panel çeşitlerini bulabileceğiniz sanal market. En uygun fiyata tüm elektrik ürünlerine bir tıkla ulaşabilirsiniz. Detaylar: Sıva altı duvar ve yer armatürleri, tasarım ile led teknolojisini bir araya getirerek dekoratif aydınlatma sağlar. SIVA ALTI LED KORİDOR VE MERDİVEN ARMATÜRÜ - GÜNIŞIĞI RENK.


Jetled LED ampulü, Dilerseniz Size en yakın bayi veya satış noktasından, dilerseniz online satış mağazalarından yada kapıda ödeme seçeneği ile doğrudan sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. ACK 18W SIVA ÜSTÜ KARE LED PANEL ARMATÜR. Led Şerit ve Adaptörler;.


Led merdiven armatürü

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. LMve TMstandartlarına uygun 50. Sararma ve renk değiştirme olmadan armatürün ömrü boyunca optik özelliklerini koruyan alüminyum.


Eleksa elektrik olarak, Jupiter aydınlatma ürünlerinden, aydınlatma aplik, çim aydınlatma, dış aydınlatma, led aydınlatma, jupiter j21 jupiter şerit led , tablo aplik, sarkıt armatür, ayna armatürü , banyo apliği, tavan armatürü , ledli tavan armatürü , sensörlü ledli tavan armatürü , ledli dolap altı armatür, led. Aşırı Şarj ve deşarj koruması mevcuttur. Bağlantı şekline göre kesinti sırasında yanan veya sürekli yanan olarak kullanılabilir.


Led merdiven armatürü

Vestel LED aydınlatma ürünleri, Ledionopto LED sistemleri ve Toshiba LED lamblaları için tüm testler yapılmıştır. Floresan Lambalar 15TL. Ledli Okuma Lambası 13TL. W MERDİVEN ARMATÜRÜR şık görünümü ve renk seçenekleri ile ortama ışık saçıyor.


COB LED projektörler tüm çeşitleriyle şimdi stoklarımızda. Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir. Metal Halide lambalar şimdi stoklarımızda. Tve TElektronik Balast çeşitlerimiz şimdi stoklarımızda Polimer Etanjlarımızda şıklığı ve performansı çok uygun fiyatlara sunuyoruz. Bu site İntegral Bilişim tarafından yapılmıştır.


Hoşgeldin ziyaretçi giriş yapın ya da kayıt olun. Step LED Basamak Aydınlatma Armatürü. Havale İle: 15TL ( İndirimli) Kredi Kartına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar