19 Mart 2019 Salı

Geometri tahtasi

Geometri tahtasi

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Eğitim malzeme paketlerinin satıldığı kuruluşlardan temin edilebilir ya da kendimizin el yapımı olarak hazırlayabileceğimiz bir araçtır.


Bu tahta sayesinde çocuğunuz geometri işlemlerini artık çok daha rahatlıkla yapabilir. Yapımı son derece basittir. Geometrik şekillerin öğretilmesinde yardımcı olacağı için hazırlanmıştır. Yapılışı için orta boy tahta, raptiye ile birlikte lastik tokaya ihtiyac duyulur.


Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Bu siteden yapacağınız tüm işlem ve alışverişlerinizde kişisel bilgileriniz 2Bit SSL Sertifikası ile korunmaktadır. Analitik Geometri - Formüller. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Basit ama çok iyi düşünülerek tasarlanmış bir ürün.


Geometri tahtasi

Neticede liralık plastik bir malzemeden bahsediyoruz. Geometri Tahtası Geometri Öğretiminİ Desteklemek İçin Hazırlanmış Okul Destek Ürünüdür. Resimler örnek aktivite çalışmalarıdır. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Renk 1adet plastik büyük zincir Özel kutu adet harf şablonu (kart çift taraflı) adet zincir örüntüsü şablonu (kart- çift taraflı) adet çift taraflı, bir tarafı rakam, diğer tarafı renkli şekil içeren delikli zincir şablonu içerir. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. Bir yüzü noktalı düzende 6xplastik pimlerden, diğer yüzü izometrik düzende pimlerden oluşur. Paket içinde lastikleri mevcuttur.


Geometri tahtası üzerinde ambalaj lastikleriyle çeşitli geometrik şekiller oluşturulabilir. El ve göz kordinasyonu artar. Kağıt İmha Makineleri ve Giyotinler. Geometrik kavramların öğretilmesinde pek çok olumlu etkileri vardır.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Kimi araçlarla online fraktal çizebilecek, kimi uygulamada ise geometri tahtası eğlenceli şekiller oluşturacak , geometrik şekilleri gönlünüze göre birleştirip şekil örüntüleri oluşturabilecek , küplerle eğlenceli bloklar oluşturabileceksiniz.


Geometri tahtasi

Dikkat : Üzerine isim yazılan kalemlerin değişimi ve iadesi yapılamamaktadır. EĞİTİM MARKET OLARAK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ POLİTAMIZ ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİR. BU AMAÇLA ALDIĞINIZ ÜRÜNLERDE KOŞULSUZ OLARAK İADE VE DEĞİŞİM TALEP EDEBİLİRİSİNİZ. Henüz işleme alınmamış siparişleriniz için Hesabım.


Kampanya ve indirimleri kaçırmayın! Boncuk, Hobi malzemesi, aksesuar çeşitlerini size uygun fiyatlarla mağazamızda ve internet satış sitemizde ve Kapıda Ödeme Seçeneği ile Kapınıza ulaştırıyoruz. Yenilab Laboratuvar ve Eğitim Gereçleri Kimya San. GEOMETRI TAHTASI PLASTIK ile ilgili bilgiler için tıkla.


Sipariş ettiğiniz ürünü teslim aldıktan sonra herhangi bir nedenden dolayı iade etmek isterseniz, teslim aldığınız tarihten itibaren gün içinde iade edebilirsiniz. Abiye ürünlerinde bu süre saattir. Emin İş Eğitimi geometri tahtası uygun ve toptan fiyatlarla güvenilir alışverişin adresi Eminisegitimi. Download linki aktif olduğunda 5. Aradığınız İçeriğe Ulaşamadıysanız Site İçi Aramayı Kullanabilirsiniz.


Okul çantası, defter, çizgili defter, kareli defter, kaşe, suluboya. Lastikler fiyata dahildir. Milli Eğitim Bakanlığı orta okullarda yenilenen programla m atematik derslerinde problem çözme, akıl yürütme, tahminde bulunma, desen arama gibi becerilerin büyük önem kazandığını söylemiş ve s omut modeller olarak kesir takımları, tangram, geometri tahtası , onluk sistem blokları, birim küpler gibi fiziksel materyaller kullanılmasını istemiş. Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş. Merhaba,bloguma hoş geldiniz.


Geometri tahtasi

Photo) Teknolojinin çok yüksek bir hızla gelişme kaydettiği ve tüm dünya. Geotahta ve simetri aynası hakkındaki kaynaklara ve ders planlarına ulaşım hakkında bilgi. Ekmek ve Peynir Saklama Serisi.


Bunlar paralellik postülatlarıdır. Non-Euclid geometrinin 19. Firmaların yazı fontları ufak tefek farklılıklar gösterebilir. Yazı Taleplerinde Teslimat Süresi - İş Günüdür.


Geometri takımı Geometri cetveli okul geometri takımı en ucuz geometri takımı imalatı. Cetvel , iletki, pergel,gönye olmak üzere parça ve panosuyla parçadan olmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar