1 Mart 2018 Perşembe

Redresör şarjı

Ayarlanan maksimum akım değerine kadar çıkış voltajı ayarlanan değerde sabit olup, daha yüksek akım çekilmek istendiğinde çıkış voltajını azaltarak akımı ayarlanan değerinde sabit tutar. Verimli bir redresör cihazı ile çıkış gerilimi, çıkış akımı, hızlı şarj gerilimi, hızlı şarj zamanı ayarlanabilir. Telekomünikasyon merkezleri enerji dağıtım istasyonları, deniz ve kara nakil araçları, endüstriyel ve askeri tesisler ile her türlü akü şarj uygulamalarında kullanabilirsiniz. Akü şarj redresörü, akü şarjlı redresör , akülü redresörler.


Aradığınız ürüne hemen ulaşın, güvenilir alışveriş ile satın alın. Artsan ile temasa geçiniz. Sabit Voltaj ve Sabit Akım prensibine göre çalışan modelleri özellikle tercih edilmelidir.


Tekneniz için en iyi akü şarj cihazlarını sizlere sunuyoruz. Merhaba, Bu videoda kurşun-asit akülerin yapısından, redresör şarjının ne olduğundan ve nasıl yapıldığından bahsediyorum. V ile V arasındaki aküleri úarj edebilmektedir. Sitemizde bulunan tüm ürünler kendini kanıtlamış kaliteli markalardan oluşmaktadır. Normal redresörler damla şarj yapmadıkları ve çıkışlarındaki voltajı direkt olarak aküye uyguladıkları için bu tip bataryalara zarar vermektedir.


Akü nasıl şarj edilmeli: Akülerin şarj cihazlarına redresör denilir. Düzgün bir şarjda öncelikle akü ile redresörün uygunluğuna bakılmalıdır. V 8Ah lik bir akü 800x15=120A veya 800x18=144A ile şarj yapılmalıdır. Aküyü şarj ederken, bu redresörünüzün çıkışının (eğer akıllı bir redresör değilse) takip edilerek 14. Akü Şarj cihazı hem endüstriyel hem de bireysel kullanımlara uygun olarak tasarlanmıştır.


Aynı anda hem akü şarj cihazı olarak hem de doğru akım besleme kaynağı olarak kullanılabilmektedir. Akü redresörü seçilirken volt 1amper değerinde olan bir akü için volt - amper aralığında bir redresör seçilmesi idealdir. Yine fazlı redresör lerde pulse ve pulse lı redresör ler, pulse lı redresör lere göre daha kaliteli çıkış işaret verdiği gibi, şebeke harmoniklerini de en aza indirir. Ancak bu tip redresör fiyatları çok pahalı olduğundan zorunlu olmadıkça tercih edilmezler.


Redresör şarjı

Thyristör anahtarlamalı, 24V çıkışlı akü şarj redresörü. Bunun gibi şarj geriliminin 2. Volt ile şarj etmek gerekir. Redresör şarjıyla solar reg. AKÜ ŞARJ VE REDRÖSERLERİ TAMİRİ.


Akülerde oluşan hidrojen gazı son derece yanıcıdır. Kıvılcım, alev, yanan sigara, kaynak, sürtünme ve statik elektriğin boşalması gibi diğer tutuşmaya yol açacak her tür nesne ve etkeni akülerden uzakta tutun. Bir sistem ya da düzeneğin gereksinimi olan dc enerjiyi sağlamak için kullanılan birimlerin genel adıdır.


Whisper Power DC Power Cube Şarj Cihazı detay için tıklayınız. Marin Akü Fiyatları : Marin tipi jel veya kuru tip akü çeşitleri ve fiyatları için firmamızla irtibata geçiniz. Silikon kontrollü redresör şarj cihazı 48V US $650.


Aynı zamanda akülerin aşırı yüklenmemesini de sağmalıdır. Güneş panelinin akülere bağlantısında doğrudan bir bağlantı yaptığımızda akülerin zarar görmesine sebep oluruz. Jenerator uygun yedek parça vardır. Otomobil tamiratında elektrikçiler, aküleri redresör ile şarj eder. Birçok kullanım alanında rahatlıkla redresör modellerinden yararlanabilirsiniz.


Redresör şarjı

Hastaneler gibi önemli kurumlar için de gerekli bir uygulamadır. Tüm iş yerlerinde rahatlıkla kullanılır. Kesintisiz Güç Kaynağı,konvertör, inverter, redresör gibi ürünlerin tanıtımını, satışını ve üretimini yapan firmanın Resmi web sitesidir.


PİL ŞARJ CİHAZI - ADAPTÖRLERİ. Whatsapp Ürün Sorgulama Hattı. Akü dolduğu zaman şarj kesilir ve ampermetre sıfır gösterir. Süresi Yaklaşık ile saat Aralığındadır.


Redresör şarjı

Doğrultucu modülü kontrolü. Güç elemanları kontrol edilir. Cihaz, şarj ünitesi ve bakımsız akü grubu olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Elektronik entegrelerin testleri.


Bakımsız akü kullanılırken dikkat edilecek en önemli husus uygun şarj yöntemi kullanmaktır. Akü Şarj Cihazı( REDRESÖR ) Akü Şarj Cihazı( REDRESÖR ) kategorisine ait ürünlere ulaşmak için ürünler menüsüne tıklayabilirsiniz. WaWo redresörler akü şarjının son lik kısmında akım sınırlamasına gidecek olup akünün fazla ısınmamasına ve dolayısıyla fazla gaz açığa çıkmamasına sebep.


Redresör şarjı

TL: İndirimli Fiyatı : 2. Hızlı şarj sayesinde akülerde gerçekleşebilecek sülfatlaşmanın önüne geçer, akülerin ömrünü uzatır ve sistemin sürekliliğini sağlar. Besleme kaynaklarını kontrolu. Arayüz Kontrol ünitesi kullanıcıya kolay bir arayüz sunar. Favorilerim özelliğini kullanabilmeniz için üye girişi yapmanız gerekmektedir.


Forklift akü şarj redresörü, standart olarak giriş kablosu, çıkış kablosu ve çıkış soketi ile birlikte verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar