15 Mart 2018 Perşembe

Ac kontaktör

Ac kontaktör

AC= Isıtıcılarda aktif yüklerde kullanılır. AC= Nominal akımın katı çeken motorlarda kullanılır. AC= Kafesli asenkron motorlarda yürüyen merdivenler, pompalar, soğutucular ve konveyörlerde kullanılır.


Genellikle 220V AC gerilimle çalışmalarına rağmen, 12V, 24V, 48V, 110V AC veya DC gerilimle çalışan bobinler de kullanılır. Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun. Motor şalterinin kullanımı. AC kontaktör ürünü sunuyor.


AC sınıfı alternatif akım altında çalışan DC sınıfı ise doğru akım altında çalışan kontaktörleri belirler. ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi. ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİR İŞİ.


Ayrıntıları Görüntüle En iyi fiyat. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir.


AC -tip kontaktör kullanmak doğru olur. Kompresör, pompa, fan, asansör, konveyör vs. AC -kontaktörü ısıtıcı devresinde kullanılan AC -kontaktörüne göre akım taşıma kapasitesi düşük olur. Ana kontakların ACakımı 10A (220VAC’de), 4A (380VAC’de) değerlerindedir.


ACkonatk akımları 20A’ dir. A-800A arası ise sadece vida montajlı olarak üretilir. Kontrol ettiği devreyi nominal akımın altında yönlendirdiği için belirli oranlardaki aşırı akıma karşı devreyi de korur.


DC kontaktör üretimi yapan Albright, Dünya çapındaki acenta ve temsilcilikleri ile uluslar arası bir ürün tedarikçisidir. Sizin roleden kastınız nedir. Plc role derken bu bir kontrol rolesi enerjilenir kontağını kapatır o kadar. Bu ürünün size özel fiyatıdır, Sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!


Türkçe online sözlük Tureng. AC -sınıfında ve kondansatör kumandasında kontaktör seçimi çok önemlidir. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bu ısınma standardlarda sınırlandırılmıştır. E-posta üyeliği ile en son çıkan ürün ve kampanyalardan haberdar olacaksınız İzmir Tanıtım 10.


Hyundai Electric manyetik kontaktörleri 9A-100A arası ray ve vida montajlı olarak. NEMLİ: Kompanzasyonda kullanılacak olan kontaktör ark söndürme hücreli kompanzasyon kontaktörü olamalıdır bunun yanı sıra sigorta ise yüksek kesme kapasitesi ve hızlı tepki süresinden dolayı NH bıçak sigorta olarak tercih edilmelidir. Liushi düşük gerilim cihazları inChina başkentidir. Web sayfamıza hoş geldiniz.


Ac kontaktör

AC bobinli yardımcı kontaktörler Geniş Ürün Portföyümüz. AC Kontrol bobinli yardımcı kontaktörler. AC sinifinda ve kondansatör kumandasinda kontaktör seçimi çok önemlidir.


Bu isinma standartlarda sinirlandirilmistir. Yüksek verimli çift bobinler gerilim altında kontaktörü daha düşük güçle çalışmasını sağlar. Bir önceki yazıda da belirtildiği üzere röle ile farkı ve çalışma prensibi nedir ? Endüstriyel ortamda nerelerde kullanılır.


Ac kontaktör

AC gücünün ilgili fazlarını, tipik olarak motorlar beygir gücü veya daha fazlası için en az 4Volt değiştirir. Kontaktör nedir ve nasıl çalışır ? Kullanılan Tüm Marka ve Logolar İlgili Hak Sahiplerine Aittir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.


Ningbo Bond Industrial Electric Co. Siemens, fazlı güç kontaktörleri, ac 2volt bobinli, boy Üç fazlı, 7. Zaman sipariş, pls mesaj bırakın bobin voltaj ve frekans! LC1D18FKONTAKTÖR 1V AC 7. KW SCHNEIDER Doğuş Otomasyon Elektromarket.


Schneider lc1-d18m, lc1-d18b, lc1-d18f, lc1-d18bd , lc1-d18ed , schneider fiyat listesi , şalt malzemeler , 9a. Elektrik ile çalışan ürünlerin kontrolünü uzaktan kontrol etmek için kontaktör kullanılır. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. SIEMENS - SIEMENS Amp.


Son teknolojiler ile geliştirilen Eaton’ın W-SLC geri çekilebilir tip vakumlu kontaktör -sigorta kombinasyon birimleri performans, emniyet ve işlevsellik bakımından dünya lideridir. W-SLC vakumlu kontaktör -sigorta kombinasyon birimleri 7.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar