22 Mart 2018 Perşembe

Kablo sıkma pensesi

RJ45-RJSIKMA PENSESİ -CATCATTELEFON KABLOSU SIKMA PENSESİ. TL (47) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. RJ1 RJve RJjack için- Kesme, Soyma ve sıkma yapabilirsiniz.


Kablo sıkma pensesi

Mandal Sistemli- Sarı renk yumuşak plastik tutacağı- Kaliteli metal yapısı ile sorunsuz kullanabilirsiniz. CP-3Sıkma Pensesi 21TL 13TL HT2Tunig Terminal Sıkma Pensesi 21TL 35. PK-301N Terminal Sıkma Pensesi 33TL 21TL 35. PK-5Su Geçirmez Konnektör Sıkma Pensesi 55TL 36TL 35. CP-8Su Geçirmez Konnektör Sıkma Pensesi.


Konnektör penseler, kalitelerine göre çeşitli fiyatlarla satılmaktadır. Bu penselere kablo sıkma pensesi adı da verilmektedir. Genellikle plastik tutacağı bulunan penseler birçok iş için kullanılmaktadır. TPNSS-EZ-4Şarjlı Papuç Sıkma Pensesi. TPMPS-EZP-Şarjlı Pompa.


Konnektör sıkma pensesi modelleri 1TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ! Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun. Frisby sıkma pensesiyle hazırlayacağınız kablonun kalınlığı ne olursa olsun, çok sayıda giriş portuna konnektör oluşturabilirsiniz. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Birleşik Arap Emirlikleri ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla hidrolik kablo pabucu sıkma pensesi ürününün , ve kadarını karşılarlar.


Yüksük Sıkma Pensesi - - 1mm² arası izoleli ve izolesiz kablo yüksükleri sıkar. Geri açılma yayı mevcuttur. Sapları plastik izolelidir. Bir arkadaşım Digitus marka konnektör ve sıkma pensesi tavsiye etti. Ayrıca sonradan aklıma geldi, kablo test cihazı lazım.


Sizlerinde konu hakkında görüşlerinizi almak isterim. ProsKit CP-3RGKonnektör Sıkma Pensesi 22TL 14TL 35. YYT-KABLO TERMINAL SIKMA. SIFIR KUTULU - GARANTİLİ ÜRÜN. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Aras kargo ile göndermenizi rica ederiz. Sepete Ekle Ürün Detayları İçin Tıklayınız. Açık Soket Konnektörü Sıkma Pensesi E69-OB2. Scotchlok Konnektör Sıkma Pensesi E69F-SL. Jak Sıkma Pensesi (Data) E69-T006.


Kablo sıkma pensesi

Fiber Sustalar Plastik Sustalar Pvc Sustalar. Kısa Silindirler Uzun Silindirler Multi Sistem Silindirler. Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır.


SKP kablo pabuçlarını sıkar. Kablo Pabucu Sıkma Pensesi E69-NT1. Cır-cırlı sıkma mekanizması mevcuttur. Rezistans ve Termostat Çeşitleri. Harita: Adres Kemankeş Mah.


Varış Noktası: Karaköy Meydanı. Kapı: Uzman Pilleri Abed Han Girişi. TWIN yüksükler için, otomatik kesit ayarı, yanal yerleştirme, düşme.


Bu soyma işleminde kablo sıkma pensesinden faydalanabilirsiniz. Yeteri kadar soyduğumuz ince kabloları doğru renk sırasıyla Rjkonnektöre yerleştirdikten sonra yine aynı pense ile utp catkablo ve Rjkonnektörü sıkıştırıyoruz. Krom vanadyum çeliğinden siyah oksit kaplı yüzey. CIRCIRLI SIKMA PENSESİ XLHD-156. Not: Ürün özellikleri üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır.


Kablo sıkma pensesi

Bu tip sorunlar ile karşılaşmamak adına terminal pensesi kullanmak köklü bir çözümdür. Kısa Açıklaması papuç sıkma pensesi , mekanik pense, kablo soket pensesi , kablo ucu sıkma , konnektör pensesi , konnektör penseleri, bnc konnektör sıkma pensesi , Ürün Özellikleri. TL 3680TL Vergiler Hariç: 3100TL. TL 8048TL Vergiler Hariç: 6800TL.


AGT-3Hidrolik Sıkma Pensesi iHTİYAÇ HALİNDE YEDEK UÇ TAKIMI MEVCUT Değerli müşterilerimiz, bu ürünün piyasada görsel olarak benzerlerinden en büyük farkı , en önemli parçalar olan sıkma çeneleri ve pimi tamamıyla çelik mlazemeden imal edilmiş olmasıdır, diğer ürünlerde bu parçalar maalesef demirden imaldir. SIKMALI F KONNEKTÖRLER İÇİN EN İDEAL PENSEDİR. HDbox RGve RGUYDU KABLOSU İÇİN UYUMLUDUR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar