9 Mart 2018 Cuma

Armatür modelleri

Armatür modelleri

Türkiye’nin ürün çeşitliliği ile tanınan markası Tekzen’in aydınlatma kategorisinde, aydınlatmak istediğiniz alanlarda tavana veya duvara monte edebileceğiniz, armatür modelleri ve armatür fiyatları hakkında bilgi alabilir, seçtiğiniz ürünleri kolaylıkla satın alabilirsiniz. Evlerdeki en yaygın armatür çeşitleri sabit olanlardır. Sabit armatürler banyo ve yatak odalarında sıklıkla kullanılır. Ampul Modelleri Aydınlatma Seti AVİZE SARKIT.


Armatür modelleri

KATEGORİLER Tablo Pano Kırlent Ayna Duvar Kağıdı. Modern aplik modelleri ise, evini seven, onu daha da güzelleştirmek isteyenler için harika bir seçenektir. Farklı çeşitleri bulunan aydınlatma modelleri tercih ederken dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunmaktadır. Mekanın tasarımına uygunluğu, ışık rengi, markası, tasarımı, fonksiyonları gibi maddeler armatür alırken dikkat edilmesi gereken unsurlardandır. Philips Philips (38) Cata.


FLORESAN LED BANT ARMATÜR 18Watt -18Lümen-6500K BEYAZ. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Armatür Fiyatları ve Modelleri 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar