28 Mart 2018 Çarşamba

Kombi termostat kablosu

Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Seçkin markaların kaliteli ve farklı özelliklerde oda termostatı ürünleri, Hepsibuarada. Yaşam alanlarında istenilen sıcaklık değerlerine göre kullanım imkânı sunan oda termostatı , kombiye aç-kapa komutu vererek, belirlenen değerde sabitlemeyi sağlıyor. Bağlantı Kablosu ile Birlikte.


Tüm ECA Kombiler ile Uyumludur. Yazmışolduğunuz cevap için teşekkür ederim. Viessman kombi termostat bağlantısında üç kablo bağlı ve servis iki kabloyla sorun yaşanıyor demiş. Bizim Ferrolide termostat bağlantısında öyle bir durum varmı.


TL (19) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. A kombi modelleri ile uyumludur. HONEYWELL CMT9, ısıtma sistem verimliliğini kontrol etmek, siz evdeyken daha konforlu bir ortamı sağlamak ve dışarıdayken enerji tasarrufunu gerçekleştirmek amacıyla dizayn edilmiş bir kablosuz programlanabilir oda termostatıdır. Sıcaklık algılaması dışında belirli saatler içerisinde veya manuel olarak kombi cihazlarını uzaktan açıp kapatmak içinde kullanılmaktadır.


Termostatlar Baca parça ve Aksesuarlar. Slm ustalar arkadaşlar, muhtemelen yarın oda termostatı alıp eve takmayı düşünüyorum. Kablosuz Oda termostatı , kablolu oda termostatında olduğu gibi bir duvara monte edilebileceği gibi, yaşama mekanının her bölümüne götürmek için mobil olarak ta kullanılabilir. Ancak en buyuk problemim, kombinin neresine nasıl bağlayacağımla ilgili. Nette araştırdım bir tek yabancı bir anlatım var ama çok net değil.


Oda termostatı kullanılması durumunda, kısa devre edilmiş olan kablonun iki ucu sökülmek suretiyle, yerine oda termostatı bağlantısından gelen kablo (min. 2×mmkesitli) uçları bağlanır. Kablosuz oda termostatı Kablo çekilmeye gerek duyulmadan kombi ile evin her yerinden haberleşme olanağı mevcuttur. Sağda uçta kalan ise basit oda termostatı kablosudur.


Kombi termostat kablosu

Modülasyonlu termostat tavsiyemdir, fiyatı biraz pahalıdır, fakat ayda amorti eder. Eğer kablolu bir ürün aldıysanız yetkili servis randevunuzdan önce kombinizden kullanım alanınıza kadar kablo hattı çektirmeniz gerekmektedir. Kablosuz iletişim ve akıllı kurulum özelliği sebebi ile evinize kablo çekilmeden adımda çok kolay kurulumu yapılabilmektedir.


Eca akıllı oda termostatı istasyon fişe takılır. Kombinin içindeki termostat klemenslerinin konumu her markaya göre farklılık göstermektedir. Kombinin kullanım kitapçığı mevcut ise, orada açık şekilde gösterilmiştir. Bilindiği gibi bütün modern yapılarda var olan oda termostatı çeşitli marka ve modellerde farklı fonksiyonlarda tüketicilerin hizmetine sunuluyor. Odanızın ısısını ayarlayabilmenizi sağlayan oda termostatları ayarladığınız sıcaklığı sağlamak için hassas duyarlılığı ile kombileri istenen ısıya sabitliyor.


Kombi termostat kablosu

Kablo bağlantı plakasını duvara sabitleyin. Köprülenmiş kabloyı çıkartıp termostata gidecek kabloyu buraya bağlamalısınız. Kutunun sağındaki boşta olan kablo pabucunu tornavida ile delip kabloyu buradan geçirebilirsiniz. Montajı yaparak kombi anakartına temas etmemeye özen gösteriniz.


Exa Control kablolu oda termostatınızın kablo bağlantıları resimde görüldüğü gibi kombinin oda termostatı kontak ucundan gelen iki kablo oda termostatının arkasındaki klipslere bağlanır. Isıtmanın yanı sıra soğutma işlemini de gerçekleştirir. Doğru şekilde monte edilen rezistans termostatta belirli kriterlere uyulması da gerekir. Ancak bazı model kombiler ile kablosuz oda termostatları arasında uyumsuzluklar olabilir.


Kablolu oda termostatları teoride tüm kombiler ile uyumludur. Bu durumda servisler bir ara kablo kullanarak iki cihaz arasındaki iletişimi sağlarlar. Kombinin oda termostatı uçları normalde bir kablo ile kısa devre edilmiştir.


Bu kısa devre kaldırılarak oda termostatından gelen iki uç bağlanmaktadır. Her iki oda termostatı da programlanabilir ve programlı olmayan modelleri mevcuttur. Kombiye oda termostatı bağlantı kablosunu takmak için kombinizin kullanım kılavuzu veya yetkili servisine. Arduino ile kendi kablosuz kombi termostatımı yaptım. Dışarıdan almaya göre maliyet konusunda oldukça başarılı.


Kombi termostat kablosu

Her devrenin fotografini cekmissin ama hangi kablo diger yarafta ereye gidiyor buju bilemedim. Mesela kucuk potasyometri demissin ama ben hangisiji alacagimi bilemedim. Merhaba kolay gelsin ben konturlü kombi kullanıyorum kablolu termostat var termostatı başka odaya aldırdım yenı kablo cekildı kambi termostatı görmüyo elektrıği kessen bile calısıyo sadece suyu kapatınca kapanıyo nedendir acaba. Dijital oda termostatlarında da kablolu ve kablosuz oda termostatları olmak üzere iki çeşit bulunmaktadır.


Adınıza Faturalı Kdv dahildir. Yorum Yap Lütfen yorum yazmak için oturum açın. Bu fonksiyon termostat iletişim arızasından sonra genellikle manuel kontrol için kullanılır. Alıcı termostat kontrol sinyali aldığında kontrol gücü kablosuz termostata geri döner. Kablo diyagramı 24V DC gücü bağlayın.


Kombi termostat kablosu

Kısa devre bağlantısı kablosunu çıkardıktan sonra Cosa’nın kablo bağlantısını aynı şekilde yerleştiriyorsunuz. Kombi Yedek Parça Online Sipariş Edin. KOMBI besleme girişi yanında ve en solda olmak üzere adet mavi kablo ile yapılmış köprü mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar