29 Mart 2018 Perşembe

Duvar tipi pervane

Farklı ortamlarda kullanabileceğiniz duvar tipi vantilatörler ise ebatları ile değişiklik gösterir. Hız kademeleri, enerji tasarrufu özellikleri ile farklılaşan ürünlerin pervane yapılarını ve duvara monte edilme özelliklerini inceleyebilirsiniz. Ardından uygun bir biçimde koruyucu ızgara ve pervane montajını yapıp kurulumu tamamlayabilirsiniz. Ayaklı, duvar tipi , tavan tipi ve yer tipi kullanımına göre tasarlanan modellerin pervane çapları inç yani cm’den, inç yani cm’e kadar gidebilmektedir.


Sanayi tipi vantilatörler, sıcaklığın yoğun olduğu mekanlarda ve uzun süreli kullanıldığından ürünün motor gücü, motor kalitesi ve ürünün emniyeti. Dündar sanayi tipi , endüstriyel vantilatörler duvar tipi ve ayaklı vantilatör olarak imalat yapılmaktadır. Hareket eden hava alanda bir akım oluşturarak serinleme hissi verir. Duvar Tipi (3) Kule Tipi (3). Yani vantilatörler bir çeşit havaya yön veren aletlerdir.


W, yapraklı ve kaliteli AS plastik pervane , Dikey ve yatay salınım özelliği, Uzaktan kumanda, Dijital gösterge, Geniş açılı salınım fonksiyonu, Zarif kare taban, Sessiz çalışma, Ergonomik tasarım, şık görünüm. Sağ-Sol Ekseninde Otomatik Aşağı-Yukarı Ekseninde Manuel Dönüş Kabiliyeti Ile Istenen Her Yönü Serinletir Kademeli Hız Anahtarı Mevcuttur. BSV VANTİLATÖR Ayakli Tipi. Evlerde kullanılan soğutma ürünleri, ev tipi vantilatörler, tavan vantilatörleri ve hava soğutucular olmak üzere üçe ayrılıyor. Yapısında motor ve pervane olarak iki temel parça vardır.


En basit anlatımıyla bir hava üfleyici denebilir. Sistem çalışma mantığı olarak havayı arkadan çekerek hızlı bir. SV DUVAR TİPİ ENDÜSTRİYEL VANTİLATÖR FABRİKA, MAĞAZA, CAFE, CAMİİ GİBİ BÜYÜK MEKANDA KULLANILIR. Weewell WHC7Buhar Makinesi.


Bu tip vantilatör çeşitlerinin hız ayarları bulunduğu için etkili soğutma sağlamakta oldukça başarılıdırlar. Ancak daha az vantilatör ile daha geniş alanlarda hava sirkülasyonu yaratmak için idealdir. Bu nedenle duvar tipi vantilatörlerin bağlanacağı alt zemin güçlü olmalıdır.


Yerden kazanç sağlaması ile bilinen oldukça fazla tercih edilen duvar tipi vantilatör, ev ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılır. Hız ayarı (potansiyometre) olması sayesinde üflediği hava istenilen değere getirilebilmektedir. GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


Aşırı Isınmaya Karşı Korumalı Motor. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Perşembe günü kargoya verilir. Silindir kısa gövde kanal- duvar tipi aksiyal fan. Direkt akuple motor, kanal tipi aksiyal fan. Yuvarlak ve kare kasa aksiyal fanlar.


Duvar tipi pervane

Plastik - metal pervane seçeneği. Kare kasa plastik pervaneli sanayi tipi aspiratörler (fanlar) parlayıcı gaz tesislerinde ve asitli ortamlarda özellikle tercih edilir. Ev ve ofis tipi modeller arasında masaüstü, ayaklı ve duvar tipi vantilatörler bulunuyor. Pervanelerin balansları da alınmıştır.


Masaüstü vantilatörlerin boyutu, ayaklı olanlara göre daha küçük olduğu için adet pervane kullanılırken, ayaklı modellerde daha çok adet pervane tercih ediliyor. GETA” markası adı altında kardeş firmamız tarafından üretilen “GVAC SERİSİ KARE ÇERÇEVELİ DUVAR TİPİ AKSİYAL FANLAR” kare çerçeveye sahip olup, duvara ya da pencereye kolaylıkla monte edilebilirler. Ev ortamında kullandığınız ayaklı vantilatörünüzün pervane ve motor bölümünü temizlemek için kafes kısmını çıkardıktan sonra pervanesini çıkarıp yıkayabilirsiniz.


Motor kısmını ise kuru bir bez ile silmeniz yeterlidir. Unsubscribe from sanayimutfak. Vantilatörler ve Vantilatör Çeşitleri.


Sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı mobil, tekerlekli, tiplerimiz mevcuttur. Standart imalatlarda, pervane göbeği alüminyumdur. Geniş çapta pervaneleri (kanatları) sayesinde yüksek debi sağlayabilmektedir. Yerli Üretim, Otomatik olarak sağa ve sola dönerek doğal sirkülasyon yapma özeliği, Yüksek kalite soğuk çekme tel kafes,,.


AKSIYEL FAN - AKSIYEL ASPIRATÖR - ÇATI ASPIRATÖRU - AKSIYEL PERVANE - FAN IMALATI - PERVANE IMALATI DUVAR TIPI ASPIRATÖR. Kumandalı (113) Manuel (225) Belirtilmemiş (1) Motor Gücü. Ayas duvar tipi sanayi (endüstriyel) vantilatör fiyatları için bizimle iletişime geçiniz. Aksiyal Fanlar, Endüstriyel Tesislerde, Soğutma veya havalandırma amaçlı olarak kullanılırlar.


Aksiyel vantilatörlerimiz temiz veya tozlu hava ile çalışmakta olup endüstriyel uygulamalara uygundur. Assan Elektrik Güvencesi Uygun Fiyatlı ve Faturalı. Otamatik sağa sola salanımlıdır. Fan pervanesi airofil profilli kanatlarıyla birlikte tek parçadır.


Montaj plakaları ve motor taşıyıcı gövdeleri yüksek kaliteli alüminyum sacdan mamuldür. Alüminyum dökümden üretilen fan pervanesi kırmızı renkte ve fırın boya ile boyanmıştır. KADEMELİ HIZ ANAHTARI MEVCUTTUR. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Burçlu Kasnaklar ve Konik Burçlar.


Kapaklı Tip Aspiratörler. CFD (Akıskanlar Dinamigi Sistemi) uygulanmaktadır. Bu sistem ile fanda oluşturulan hava akımı, minimum güç tüketimi ile çok miktarda havayı homojen ve sessiz olarak uzun mesafelere üfler.


Duvar tipi pervane

Bu sayede büyük mekânların bile ortam genelindeki konfor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar