18 Ocak 2018 Perşembe

Led armaturler

Led armaturler

Garanti kapsamında satışa sunulan led armatürler, hem sade tasarımı, hem de güçlü aydınlatması ile bulunduğu ortamın dekorasyonuna farklılık katıyor. Led tavan armatürleri, tasarruflu ve uzun ömürlü kullanım imkanı sunmasının yanı sıra, bulunduğu ortama yaydığı güçlü ışık ile de geniş kullanım alanına sahip. TwinStar FLEXİ MİNİ Gümüş 50TL.


Eheim Eheim Classic Led 1. Mesafeli Satış Sözleşmesi. Daylight 550mm 32TL. Kişisel Veriler Politikası. Banka Hesap Numaralarımız.


W Yatay Bant Led Armatür Gün ışığı Ipkorumalıdır iç mekanlarda rahatlıkla kullana bilirsiniz. Yatay Bant Led Armatür 220V ile direk çalışmakta olup, arka yüzeyi Alüminyum parçadan yapılmıştır ve bu sayede ısınan malzemeyi soğutma görevi görmektedir. Led aydınlatma sisteminin son derece kaliteli malzemeler ile destekleniyor olması gerçekten önemli bir durum. Görkemli ve model mekân oluşturma konusunda inşaat sektörünün yaptığı çalışmalar özellikle yeni mekânlar için müşteri olan insanlara büyük güvence vermeye devam ediyor.


Philips 13W Slim Kasa Led Yuv. Tümü Göster Ray Led Spotlar. Sadece sıva üstü panel led armatür almaya karar verdiğinize baktığınız özelliklerde ki kirteriniz watt ve fiyatı olmamalıdır. TL Led Panel Armatür İnç Watt Beyaz Işık.


TIKLA ve Doğa Akvaryumu Dünyasını Keşfetmeye Başla! EcoTech Marine - Radion - XR30w G4. LEDLİ ARMATÜRLER - LEDLİ ARMATÜRLER. LED Downlight Armatürler. Gecem Led Sarkıt Panel Armatür 18W 30X30.


Led armaturler

Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Led Armatürler Metal Halide Armatürler Metal Halide Lambalar TArmatürler TLambalar Tüm Kategoriler Blog Kategorileri. E-Bültenimize Üyel Olun, Fırsat Ve Kampanyalarımızdan İlk Siz Haberdar Olun ! Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. LSL Serisi armatürler oldukça geniş kullanım alanına sahip sıvaüstü armatürlerdir.


Opal ve prizmatik olarak farklı optik yapılarda sunulmaktadır. Yüksek geçirgen lens malzemesi armatür veriminin düşmesini engellerken kamaşma problemlerini de ortadan kaldırmaktadır. Asma tavan olmayan yerlerde doğrudan tavana uygulanabilen Led aydınlatma armatürleri olan sıva üstü led armatürler doğrudan tavan yüzeyine uygulanabilir. Sıva üstü led panel 60×60. Yeni teknoloji ürünü cob say.


Led armaturler

Karşılaştırma listesine ekle-. Etanj Armatürler Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. TL Vergiler Hariç: 100TL. Taşyünü, clip-in, lay-in, alçıpan vb. Kare Panel Led Armatür-Beyaz 40W.


TL Kdv Dahil 2TL Kdv Dahil 45. Glop Armatürler Atlantik Armatür. Led Bant Armatür ledpiksel.


Led armaturler

Tüm Led Armatürler fiyatlarını ve modellerini karşılaştırabilir, indirim fırsatlarından yararlanarak satın alabilirsiniz. Aqua Reef - ProSerisi Cree Led Armatür. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor.


Aydınlatma, tasarımın önemli bir parçasıdır. Kayıt Ol Daha önceden kayıt olduysanız, lütfen Oturum Açma sayfasına gidiniz. MEFA ENDÜKTİF ANAHTAR TİP. Tüysan Elektrik Malzemeleri San.


Türkiye’de uzun yıllar Osram ile birlikte çalışan Gül Elektrik, ampul alanındaki tüm çeşitleri ve yenilikleri toptancılar vasıtasıyla müşterilerine sunmuştur. Başarısını yine bir dünya markası olan VLM duy ve komponentleri, elektronik balast, transformatör ve led sistemleri ile de göstermiştir. GLOPLAR APLİKLER VE SENSÖRLÜ TAVAN ARMATÜRLERİ. Görüntünüzün açıklamasını yazın. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Horoz Horoz Sigma 16W Eklenebilir Bant Led Armatür 120cm. Toptan ve Perakende Satış. Güç (Wat) : Işık Akısı (Lümen) UYGULA. Dekoratif Armatürler her geçen gün yeni tasarımların çıkması bugün bir çok sokak ve caddede farklı görünümlerde mekanlara şahit olmamızı sağlıyor.


Renk Geriverim (Ra) : Renk Sıcaklığı (Kelvin) UYGULA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar