15 Ocak 2018 Pazartesi

Aydınlatma fuarı

Aydınlatma fuarı

Bir süpermarketin dekorasyonu, raf yerleşimi kadar dikkat edilmesi gereken en önemli faktörlerden biri de aydınlatmadır. Market içi aydınlatma seviyesinin doğru seçilmesi müşterilerin konforlu bir ortamda alışveriş yapmasını sağlarken, mağazada bulunma süresini uzatır. Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu birliğiyle TURQUALITY Programı dâhilinde bu sene 7. Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödüllerinde, İkizler Aydınlatma NEST ile iyi tasarım ödülüne layık görüldü. Geçmişten bu yana ziyaretçi akınına uğrayan İzmir Enternasyonal Fuarı 87. Elektronik Cihazlar Sanayi ve Ticaret A. EEC ELECTRONICS: Tescilli markası dolayısıyla sektörde EEC ELEKTRONİK adı ile tanınan şirketimiz, deneyimli kadrosu ve yılı aşan tecrübesi ile Acil Aydınlatma , Besleme ve Akü Şarj Üniteleri ile LEDli Aydınlatma ürünler üretimi ve ihracatı konusunda öncü ve lider bir kuruluştur.


Aydınlatma fuarı

Kanton Fuarı Tur Programları Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın da büyük fuarlarından biridir. Samsun Mobilya Dekorasyon 204. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma , Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı - Mart; 14. Demas Kablo 23-Eylül tarihleri arasında Libya´da düzenlenecek olan Big4Show Libya fuarına katılımcı olarak yer alacaktır. Fuarı ziyaret etmek isteyen kişiler online davetiyelerini bize ulaşarak temin edebilirler.


Ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ihracatını artırmak amacıyla bu yıl 6’ıncısı düzenlenen HomeTex - Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı , 26-Eylül 20tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de gerçekleşti. Yurt İçinde Fuar Düzenleme Yetki Belgesi ni aldı. Dünya mobilya sektöründe olağanüstü kalitenin bayraktarı CIFF ticaret fuarı. Guangzhou (Kanton) şehrinde yapılacak olan China International Furniture Fair (CIFF), mobilya, ev tekstili ve iç dekor konusunda muhteşem bir performans sergiliyor.


Okida, Eylul 2018’den itibaren Sabaf Grup bunyesine dahil olmustur. Sabaf Grup, beyaz esya sektorunde lider komponent ureticilerindendir ve 1998’den itibaren Italya Borsasi’nda islem gormektedir. Busworld 20yapıldı: BUSWORL 1971’den beri Belçika, Kortrijk’ta organize edilen, Avrupa otobüs sektörünün en eski ve saygın uluslararası ihtisas fuarı olarak, tüm uluslararası sektör ilgilileri ve medya tarafından kabul görmektedir. Milliyet Gazete Arşivi, Mayıs 19ile Aralık 20tarihleri arasında yayımlanmış Milliyet gazetelerini içermektedir.


Aradığınız haberleri sözcük belirterek bulabilir, gazete sayfalarını tarih ve sayfa numarası seçerek görebilirsiniz. MOSKOVA EXPOCENTER INTERLIGHT MOSCOW POWERED BY LIGHT BUILDING-20FUARINA KATILACAK. NİLSON , Moskova Expocenter Fuar alanında 07-Kasım 20tarihleri arasında dü.


Aydınlatma fuarı

EÜAŞ’a ait Tohma Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların devri tamamlandı. Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi. Yeni askerlik sistemi ile ilgili flaş açıklama: - - ay.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında yeni askerlik sistemiyle ilgili.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar