15 Ocak 2018 Pazartesi

8 Kanal rf alıcı verici devresi

Yandaki resimde uygulama örneği olarak hazırlanmış bir uzaktan kumandalı araba yer almaktadır. Bu ürün hakkında yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız. BURAYA tıklayarak üye olabilirsiniz. Kullandığın alıcı verici üniteler max 5V sanıyorum. Bu tip devreleri delikli pcb de yapıp iyice kontrol edip sonra enerji vermeni tavsiye ediyorum.


RF üniteleri takmadan önce PIC den PIC e kablo ile. Verici devresi 16f62 verici hibiriti,4’lü dip switch. Alıcı devresi 16f62 alıcı hibriti, led. Devre denendi sorunsuz çalşıyor. Kanal sayısı donanım ve programa göre arttırılabilinir.


Rf alıcı verici devresi kanal Elektronik proje ödevi. RF alıcı verici devresi röle. Verici 12f6ve alıcı 16f628a mikrodenetleyicileri ile yapılan bu devremizde 4MHz alıcı ve verici modüller kullanılmaktadır.


Offline guclusat Tanınmış Üye Süper Moderatör. Kesinlikle alıntı değildir ve devreler kesinlikle çalışmaktadır. Hedefim model uçak için kullanılan kanal uzaktan kumanda devresi yapmak. Yardımcı olursanız memnun olurum. Katılım Mesajlar Beğeniler 1. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir Kullanıcı Cevap. RF (Radyo Frekans) kontrollüdür. Mhz frekansta çalışmaktadır. Sürekli çalıştırma özelliği mevcuttur. Kapalı röle sistemi mevcuttur.


BİLGİ VEYA SİPARİŞ İÇİN TIKLAYIN. MHz’lik RF (radyo frekans) sinyali ile veri iletişimi ve seri iletişim konularında uygulama uygulayabilmek için kullanılabilecek isteğe bağlı bir devredir. RF kontrol modülü ile lamba, motor, kapı, klima gibi aletlerimizi uzaktan kontrol edebiliriz. Dosya içerisinde Alıcı ve Vericinin pic kodları ve devrenin proteus çizimi vardır. Not: bu projeyi kendim yapmadım.


Arşivimin içerisinde buldum. Sayın abilerim kardeşlerim, bana picsiz basit bir rf kanallı alıcı verici devresi lazım lütfen yardımcı olurmusunuz. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Bu siteden rf alıcı ve verici modillerini inceleyebilirsiniz. Mail atınca fiyat listesini gönderiyorlar.


8 Kanal rf alıcı verici devresi

RF Kumanda Sistemleri,Uzun Mesafe Kumanda,Uzun Mesafe Alıcı verici ,kısa mesafe kumanda, rf modem,led kontrol,android kontrol, - Orka elektronik Otomasyon Sistemleri,orka elektronik. Havai Fişek Ateşleme Sistemi. RF verici kısım için kurulması gereken devre şeması. Bir çok Arduino proje veya uygulamasında kablosuz haberleşmeye ihtiyaç duyulmaktadır. MHz RF modüller ise bu konuda oldukça ucuz ve basit yöntemler sunmaktadır.


RF kitine volt mu vermem gerekiyor. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Bununla birlikte şifreleme ve verici tanımlama özellikleri sayesinde aynı frekans üzerinde birden çok alıcı - verici kullanılmasına imkan. Alıntı: Gerçek Mesajı Gönderen baba868. PIC16F84A ile kanal rf alıcı - verici.


8 Kanal rf alıcı verici devresi

Konu sahibi banlı olduğu için Yenilenme şansı yok. Siparişler (3) Shenzhen YSTD Store. Bayramdan önce aldığım 4MHz rf alıcı - verici modülleri ile ilgili bir yazı ile karşınızdayım.


Nokyo Çift Kanal RF Kontrol Alıcı - Verici K-Hazır Kit Kutulu. Dijital Volmetre K-Demonte. LSM303D 3D Voltaj Regülatörlü Pu. Kanal RF Uzaktan Kumanda ve Alıcısı 1TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo!


8 Kanal rf alıcı verici devresi

IR alıcı verici devresi. Infra Red uzaktan kumanda Alıcı ve Verici uygulaması. RF ve IR uygulamalar için uygun bir şekilde girişlerinde yer alan bilgileri seri.


Ama bu devre hakkında pek bi ilgim yok. RF ALICI VERİCİ DEVRESİ ADIM ADIM YAPIM AŞAMALARI. Ancak illede yapacağım diyorsan 4.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar