29 Ocak 2018 Pazartesi

Akım probu

Akım probu bir devreyi bozmadan amperi ölçebilen bir cihazdır. Akım probları kendi cihazları bulunan, ya da bir multimetre ile birlikte çalışmak üzere tasarlanmış olabilir. Bu kategorimizde çeşitli markaların çeşitli özelliklerdeki ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. RCTrms – İnce , esnek, klips takılabilir, True RMS çıkışlı AC Akım Dönüştürücü.


Akım probu

RCTrms kalıcı, sürekli projeler için akım dönüştürücüdür. Montajı basit, uyarlaması kolay, ince, hafif, esnek ve klips takılabilir sinyal kondisyonlu Rogowski (sense) halkası ,doğru, ac akımda true rms ölçümlemelerini biraraya getirmenin avantajlarını içerir. A arasında seçilebilir ölçüm aralığı. The i3current probe offered by Fluke can be used to measure both DC and AC current for accurate measurements. Contact us for more information.


Top brands like Hantek , Hilitand for your selection at Aliexpress. A civarında ölçümler yapacağım. Yüksek Kaliteli Akım Probu Üreticilerini Akım Probu Tedarikçilerini ve Akım Probu Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. TL (KDV Dahil) Kategori: Akım Probu. Akım Probu bir algılama elemanı ve sinyal iyileştirme amplifikatörü içerir.


Akım probu

Algılama elemanı, kırmızı ve siyah terminaller arasında bağlanan Ω dirençlidir. Akım dirençten geçtikçe, bu direnç üzerinden küçük bir potansiyel farkı ölçülür. Kurduğumuz devrede akım ve gerilim dalga şekillerini görmek istediğimiz için akım ve gerilim problarını koymamız gerekir. Bunun için sayfanın sağında bulunan akım probu ve gerilim probunu ayrı ayrı devremize yukarıdaki şekilde görüldüğü gibi yerleştiriyoruz. Minimum Bandwidth 0Hz , Güvenlik Kategorisi CAT III 6V , Maksimum İletken Boyutu 11.


Akım dalga şekillerini incelemek için akımın aktığı devreye küçük değerli bir diren. Test sinyaliyle osiloskop probu sağlamlık kontrolü ve Xile Xarasında ayar, kontrolü yapılır. Meğer tam üstüne getirmiyormuşum probu.


Akım ve gerilimi probları koyup ardından analog gösterici ile incelemeyi seviyorum ben. Doğru akım gerilimi, direnç ve akım ölçümlerinin yanında kondansatör, diyot, sıcaklık, alternatif gerilim ve mili Volt kademeleride mevcuttur. Com ve pozitif problar elemana temas ettirmek yoluyla kullanılır. Harici akım probu ile akım ve kaçak akım ölçümü. Dereceye kadar akım ve gerilim harmonikleri ölçümü.


Kompresörlerde akım tüketiminin ölçülmesi için akım probu - değiştirilebilir ölçüm aralığı ile Sipariş no. Kompresörlerin mevcut tüketimini ölçmek için değiştirilebilir ölçüm aralığına sahip akım probunu kullanın. Baraları sarmak için uzun 24-inç (610mm) uzunluğunda üç esnek AC prob ile birlikte gelir. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Prob Çeşitlerini uygun fiyatlarla Direnc. Yanma sonrası açığa çıkan gazlarda, endüstriyel eksoz gazlarında ve fırın ortamlarında, özel gaz şartlandırması olmaksızın, Lambdaaralığında oksijen konsantrasyonunun sürekli ölçülmesinde kullanılan Zirkonyum – dioksit probu ( akım probu ). Zamana bağlı olarak değişen bir akım veya gerilim fonksiyonu, ibreli (analog) veya sayısal (digital) bir ölçme aleti ile ölçülebilmektedir. Fakat bu aletler fonksiyonun gerçek değişimi. Osiloskop probları xve xşeklinde ayarlanabilirler: x: izlenen sinyali bozmadan ve değiştirmeden osiloskoba ulaştırır. Yüksek test akımı ile ölçüm modunda (Trip mod) ise ölçüm hassasiyeti çok daha fazladır.


Bunların dışında kalan akım , basınç, gerilme, titreşim (vibrasyon),. CAL: Bu terminal, prob kompanzasyonu ve osiloskop kalibrasyon ayarlarını yapmak amacıyla kullanılır. Probun kenetli ucunun takılabileceği ortası delik metal bir teminaldir. Teknolojik Çözüm Ortağınız: TestÖlçüm Cihazları, Deney Setleri ve Endüstriyel Çözüm süreçleri ile ulusal ve uluslararası destek projelerinde işinizi kolaylaştırmak için yanınızdayız.


Akım probu

CMSENSE Teknoloji Danışmanlık Dış Tic. TBY Elektrik web sitesinde, firmanın faaliyetlerine , ürün yelpazesine ve iletişim formuna ulaşabilirsiniz. Siyah prop herzaman COM soketine takılır. Multimetre kullanırken probların nasıl bağlanacağı da çok önemlidir. Kırmızı prob ölçeceğiniz büyüklüğün ne olduğuna göre doğru sokete takılmalıdır.


V gerilim— A akım —- Ω — direnç demektir. Akım şiddeti nedir, amper nedir, nasıl ölçülür. Ampermetre nasıl kullanılır. Seri paralel devrede amper ölçümü. Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir.


Akım probu

BTL-A, standart mm banana fiş test iletkenleri veya akım kelepçesi adaptörünün bağlantısını sağlar. Flex e sahip Fluke 376: Sizin için artık hiçbir şey erişilmez değil. Dünyanın önde gelen Çin üreticilerinden ve tedarikçilerinden biri olarak biliniyoruz. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo!


KDV dahil fiyatlar Satın Al. Sinyalinizin osiloskop ekranında tam doğruluk ile görüntülenmesi için seçeğiniz probun band genişliği eşleşeceği osiloskopun band genişliğinden en az beş katı daha iyi olmalıdır. Sabit Akım - Akım Ayarlı. En gelişmiş enstrüman bile kendisine bağlanan verinin doğruluğu kadar. Alternatif akım uygulanan bir devre elemanında, harcanan gücü bulmak isterken hangi akım değerini alacağımızı ilk anda bilemeyebiliriz.


Akımın maksimum değerini alsak büyük bir hata payı oluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar