7 Aralık 2017 Perşembe

Micro usb data ve şarj kablosu

Birlikte Ekle Telefon Kategorisi Alışverişine Anker TWS Kulaklık İndirimli 29. HEM SAMSUNG HEM DE İPHONE UYUMLU ÇİFT TARAFLI KULLANILABİLEN DATA VE ŞARJ KABLOSU. Koruma kılıfları ile kullanılabilen ince uça sahip.


Ekstra indirimli fiyat. Bu ürünün farklı seçenekleri vardır. Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. TL 2TL (93) SAĞLAM 100. Tüm Ürünlerde Yıl Distribütör Garantisi. TL ve üzeri alışverişlere Flormar Makyaj Seti HEDİYE. Samsung PC yazılımı ile hızlı veri iletimi, müzik, fotoğraflar ve kişiler.


Micro usb data ve şarj kablosu

BST MİCRO USB METAL DATA USB KABLO. Usb şarj Kablosu modelleri ve en ucuz fiyatı. Telefon, Tablet ve çeşitli cihazlara uygun mikro usb şarj özelliğinin yanı sıra veri aktarımı da yapılabilmektedir. Dosya aktarımı da sağlayabildiği için emsallerine göre daha kalitelidir. Hızlı şarj için uygundur.


Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik. Mobil müşterilere özel fırsatlardan yararlanmak için tıklayın! Benzer ürünler için Telefon Kabloları kategorimizi inceleyin. Telefonunuzu Şarj , Müziklerinizi Senkronize Edin. Hayata Enerji Gerek Evdeki şarj kablosunu ofiste ,seyahatte unutanlar için ideal çözüm.


Micro usb data ve şarj kablosu

Genel model akıllı telefonlar ve tabletler için. Kargo - Baseus Tough Series Type-C to iP Cable 1M Beyaz indirim. Tronsmart Mikro USB veri aktarım ve şarj kablosu akıllı telefonlarınızı, tabletlerinizi ve mikro usb uyumlu diğer cihazlarınızı bilgisayara, duvar şarj adaptörüne veya powerbank gibi cihazlar üzerinden şarj etme, veri aktarmak için kullanılır. Micro USB girişli tüm cihazlar ile uyumludur.


AWG bakır kablo 3A kadar olan hızlar için idealdir. Telefon, tablet, fotoğraf makinesi, mpçalar gibi ürünlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Data ve şarj destekli kablo. Ayrıca sıradan data kablolarını kullanmaktan sıkıldıysanız, led ışıklı usb ya da lightning data kablolarıyla hem cihazınızı şarj edip, veri aktarabilir hem de etrafınıza ışık saçabilirsiniz.


Micro usb data ve şarj kablosu

Akıllı cihazlarınızı kendi şarj aletlerini kullanarak 1şarj edebilirsiniz. Konuda verdiğim ürünü hızlı şarj için kullanabilirsiniz. Lg GTelefonları için şarj ve usb data kalosu, şarj ve veri aktarımı sağlar.


Remax kabloları fiber örgü yapısı sayesinde dayanıklı ve 3. Ah kadar şarj gücünü destekler. Araç şarjı , ev şarjı ve harici şarj aletleri. Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri. Piller Ve Şarj Aletleri;. Bu Micro - USB şarj kablosu en zorlu rutinlere bile dayanabilir.


MANYETİK 2Lİ IOS, MICRO USB DATA ŞARJ KABLOSU 2. A” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. Yüksek Kaliteli Mikro Usb Veri Şarj Kablosu Üreticilerini Mikro Usb Veri Şarj Kablosu Tedarikçilerini ve Mikro Usb Veri Şarj Kablosu Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bu cihazlar ile 1şarj etme uyumluluğu bulunmaktadır.


Veri aktarımında ise pek çok ürün ile yüksek uyumluluk gösterir. Ah Taşınabilir Şarj Cihazı Mavi Pembe. Dış kısmı keten örgüden imal edilmiştir. Bu sayede uzun süre dayanıklılığını korur. Kablo içindeki iletken teller bakırdır ve hızlı şarj imkanı sunar.


Farklı Kablo Taşımaya Son, Artık Hepsi Tek Kabloda. ANDROİD TELEFONLARA UYUMLU MİCRO USB SARJ DATA KABLO. Kablo Kategori ile online olarak Kablomarketim.


Metre - Siyah Normal şarj kablolarından kat ömürlü ve dayanıklıdır. Hemen indirimli en uygun fiyatla online sipariş verin, kapınıza ücretsiz gelsin! Kırılmalara ve kopmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Tak-çıkar adaptörü sayesinde cihazınızı bilgisayarınıza kolayca bağlayabilirsiniz. USB girişi sayesinde bilgisayarınızdan kolayca dosya aktarımını gerçekleştirebilirsiniz.


Micro usb data kablosu HTC Orjinal şarj aleti ile cihazınızı şarj ederken herhangi bir sorun yaşatmaz. Metal USB Bellek ve Şarj Kablosu. Renk Seçenekleri: Siyah, Altın, Gümüş, Nikel.


Dual HDDZIP) özelliklerine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar