1 Aralık 2017 Cuma

Kameralı park sensörü montaj dahil

Kameralı park sensörü montaj dahil

Daha sonra bu kamera, araç geri vitese takıldığı zaman devreye girer ve aracın içinde bulunan monitöre yansır. Kolay montaj için sensörlere tam uyumlu montaj aparatı (matkap ucu) mm’lik sensör özelliği. Pazar günleri dahil haftanın her günü sabah 08:dan 20:30`a kadar açığız,. Terimler : cenmax park sensörü , cyclone park sensörü , en iyi park sensörü , focus park sensörü montajı, kameralı park sensörü , park sensörü montaj dahil , park sensörü montaj dahil fiyat, park sensörü montaj fiyat, park sensörü montaj fiyatı, park sensörü montaj şeması, park sensörü montaj video, park sensörü.


Dijital ekran, kablolu-kablosuz, ses ikazlı ya da Türkçe konuşarak mesafe bildirimi yapma gibi özellikleri bulunan park sensörleri, yanlarında verilen montaj araçları ve rehber kitapçıklar ile kolayca montaj edilebiliyor. Montaj dahil fiyatımızdır. TLden başlayan fiyatlarla. Elektrikçilerin sattıkları park sensörlerini dışarıdan alıp sadece montaja para verirseniz ortalama tl karınız oluyor.


Böylece aracınız için ihtiyacınız olan tüm gereçlere sahip olacaksınız. DAHİL İndirim 8TL Kazan. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 70 TL. Orjinal araba dikiz aynası boyutlarında, mevcut dikiz aynanızın üstüne herhangibir montaj gerektirmeden kolayca takabilirsiniz.


Kameralı park sensörü montaj dahil

Aracınız Bu Ürünü Hak Ediyor. Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Bize Yazabilirsiniz. Karşılaştırma Listenize Ekleyin. Sensor montaj yüksekliği: ~ 60cm. Anadolubank ve Worldcard dahil.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Diyorum ki bi park sensörü taktırayım hatta mümkünse kameralı olsun. Kameralıya gerek var mı yoksa bip bip. Bimde 1liraya geçen yıl kameralı park sensörü satılıyordu Tchokko marka. Sedan focusun bagajı epey yüksek olduğundan ihtiyaç olmuştu.


Tanıdığım taktığı için montaj dahil 2liraya mal olmuştu. Dışarıda herhangi bir yere gidince sadece. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Ultrasonic frekans: 40kHz. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar.


Satın alınan ürünler için satış sonrası montaj ve teknik destek ilgili birimlerce verilmektedir. TFT LCD ekran Satıcı: Tedarik Standart ₺214. Zaten oldukça uygun fiyata almışsın. Maceraya girme derim biraz da montaj için ödeme yap ve serviste takdır derim. Bu mesaj için teşekkür edenler: OzzY.


Konuşan kameralı park sensörü montajı. Geri görüş kameralı ,dikiz aynalı,tv monitörlü,bluetoothlu park sistemi. Araç geri vitese takıldığında ekrana kamera görüntüsünü otomatik verir. Mevcut iç dikiz aynasının üstüne montaj gerekmeden takılabilir. DVD bağlanıp izlenebilir.


Kameralı park sensörü montaj dahil

Tl ve hiç indirim yapmıyorlar , taksit seçeneği mevcut. Park Sensörü ve geri görüş kameras. Online sipariş verilebilir. Bursa da gün önce yetkili serviste taktırdım sadece sesli uyarı yapan arka park sensörü boyası işçiliği vs dahil 1lira.


Honda Jazz için özel steel mate tarafından üretilmiş park sensörü aracın arka tamponunu delip orjinalini bozmaya gerek bırakmıyor. Daha önce bu ürünü görseydim aracımın tamponunu deldirmeye gerek kalmazdı. Araç yeni ve park sensörü taktırmak istiyorum.


Ellerinde kırmızı renk olarak cyber diye bir marka oldugunu ve montaj dahil 1tl ye takabileceklerini söylediler. Arkadaşlar bugün itibariyle Bim e gelen Gelen LCD ekranlı geri görüş kameralı park sensörü nü inceleyen oldu mu. Verdiğiniz sitede diğer toyota araçlara ait bilgiler de var kendi aracıma ait ölçüleri. Eyüpsultan: Göster: Favorilerime Ekle Favorilerimde. GECE GÖRÜŞLÜ MICRO KAMERALI PARK SENSÖRÜ Geri vitese takıldığında arkadaki görüntüyü ayna üzerinde sol kısımda yer alan lcd ekran üzerinden görebilirsiniz.


Mfk kameralı park sensörü , Mfk park sensörü fiyatları , Mfk park sensör. Bence bir araçta olmazsa olmaz. Bizim piyasada kameralı olanlar ekran dahil sadece kamera 2civarı. Bipleyen sensör ilaveli olanlar 2civarı.


Kameralı park sensörü montaj dahil

Ve aceleden biraz becerisizlikten sensöre delik deldim. Ortayı mecburen boş bıraktım. Park sensörünü kendim montaj yaptım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar