6 Aralık 2017 Çarşamba

Dantelden avize

Dantelden avize

Ben de bu konuyu detaylı bir şekilde araştırdım ve size ilham verebilecek dantelden avize modellerini topladım. Olur hem de çok güzel olur. Hep görür çok beğenirdim ben de yaptım bir tane. Vesile olan şey ise evdeki zıp zıp topu.


Plates topunun sapından tutulup zıplanan şeklinde olan topu. Aynı tekniği kullanarak eski dantelden lamba yapmayı da tercih edebilirsiniz. Etiketler: dantel lamba yapımı, dantelden avize nasıl yapılır, dekoratif lamba.


Dantelden Avize Yapımı ve Dantelli Avize Modelleri. Kendin Yap Yaratıcı Dekor Iyi Fikirler Doilies Klasik Dekorasyon Antika Stili Yanıp Sönen Işıklar Doily Lamp Sokak Fenerleri. DANTEL AVİZE NASIL YAPILIR?


Bu balonla yapılan avize modelini, balondan iple abajur yapımında görmüştük. Bugün sizlere el emeği göz nurumuz dantel ile yapılan dantel avize modellerini paylaşacağız. Anlatacak olduğumuz bu çalışmayı dilerseniz siz kendi evinizde sandığınızda, var olan dantellerinizle yapın, dilerseniz ise hazırlanmış olan hazır modellerden alın. Jüt kalın ipler için birebir su katmak yeterlidir. Akrililk ipler için kg tutkala bir bardak su yeterlidir.


Tutkal genişçe bir kap içinde sulandırılır. Aslında bu işin yapılmaması gereken kısmı ancak paylaşmamın sebebi web ortamında dolaşan balonlu projelere aldanıp benim gibi bu yöntemi denememeniz çünkü balon bir kaç saat sonra bana sürpriz yapmıştı ve sönmüştü dantelden topumda dolayısıyla yamulmuştu. Sitede farklı zamanlarda değişik malzemeler ile yapılan avize çeşitlerine yer verdim. Evde eskiden kalma danteller varsa bunları değerlendirmeye ne dersiniz?


Dantelden avize

Büyük boy avize dantelden yapılmıştır ve hiç kullanılmamıştır. Yeni gibi Ürün kutusundan çıktığı gibi denilebilir. Başlıklara tıklayarak okumak istediğiniz bölüme kolayca ulaşabilirsiniz.


Yurt dışındaki bayanlar biz Türk bayanları aratmayacak şekilde dantele, örgüye ve el işine düşkünler. Buradaki hanım kızımız da dantelden avize örmüş, 2dolara satıyor. Create sturdy candleholders from lace saturated with fabric stiffener.


Dantelden avize

Fitted with tea lights in glass containers, these luminarias can be positioned alone or in groups around a room or along a mantel for instant ambience. This video is unavailable. Kumaş sertleştirici kolaylıkla bulunabiliyor. Ben aldım, evde güzel projelerini bekliyor. Abajur ile ilgili fikirleri keşfedin.


How to make beautiful lighting shade step by step DIY tutorial instructions. Sakın bu yazdıklarıma bakarak sekiz kişilik masa örtünüzü kesip avize yapmaya kalkmayın ondan yatak örtüsü perde gibi bir şey yapmayı deneyin, ama bir kaç küçük örtü feda edilebilir bence. Gerçeken görünümü ve şıklığı ile çok güzel görüntüsü olan bu farklı modellere sizlerde kendi tasarım ve zevkinizi katarak daha farklı görüntüye sokabilirsiniz. Elsa ile ilgili fikirleri keşfedin. Elsa Tığ Desenleri Doily Lamp Klasik Dekorasyon Elbise Yapımı Zincir Dikiş Yün Iplikleri Yatak Odası.


Evde tek tük kalmış dantel parçalarının. Başlıkta dediğim gibi bizim bildiğimiz klasik hanım dilendi bey. Tutkalladığınız dantelleri uçları mutlaka birbirine değecek şekilde balonun üzerine yerleştirin. Daha sağlam olması için bir kat daha duvar tutkalı sürün.


Günümüzde balon avizeler çok moda. Her yerde farklı renklerde karşılaştığımız avizeleri dantelden yapmaya ne dersiniz? Evde el emeği göz nuru danteliniz değerlendirerek hazırlayabileceğiniz bu şık lamba ile evinize farklı bir hava katabilirsiniz. We create both custom dreamcatchers as well as wall murals for your home that are 1 handmade on the Northern Beaches of Sydney. Güzel olmuş, avize olarak nasıl duracağını merak ettim, çabuk yap daliya:) Bir cevap yazın Cevabı iptal et.


Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir. Kağıt Japon Feneri Nedir? Modern evlerde artık pek yeri olmayan danteller kendin yap fikirleri ile birbirinden güzel şekillere giriyor.


Bazen bir pano, bazen bir servis altlığı olarak karşımıza çıkan dantellere avize yapımı ile yeni bir yorum katacağız. Biz Patlıcandan, Reçel Yapmış Kadınlarız. Plajda giyebileceğiniz her. Evde dantelden avize yapmak için paylaştığım resimli anlatımda nasıl yapmanız gerektiği gözüküyor. Plastik borudan lamba, dantelden lamba yapımı, ahşap çubuklardan lamba gibi birçok proje mevcut.


Hobi dünyası na ait daha çok proje için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli. Yuvarlak- dantelden -el-yapımı-aydınlatma-tasarımları. Işık armatürleri, lambalar, avizeler aydınlatma fonksiyonu ferah, loş ve romantik olan aynı zamanda iç dekorasyon için önemli bir unsurdur biz bayanlar için.


Ve nişasta biraz ılınınca içine abajur başlığı veya avize yapacağımız yuvarlak dantel örneğini koyup elimizle muhallebi kıvamına.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar