26 Aralık 2017 Salı

Iphone titreşim motoru

Iphone titreşim motoru

Bu parçada yaşanılan arızalanma titreşim sorununu meydana getirir. Telefon titreme özelliğini yitirir. Ayarlardan titreme modülünü açsanız dahi maalesef ki telefondan tepki alınamaz. Hatalı yazılım yapılandırmalardan, kırık titreşim motoru gibi donanım sorunlarına kadar titreşim sorununun pek çok nedeni var.


Iphone titreşim motoru

Bu problemle karşı karşıya kalırsanız nasıl düzeltebilirsiniz? Yanıtı sizinle paylaşıyoruz. Titreşim menüsünden Hızlı, Kalp Atışı, Sos, Senfoni, Stakato gibi titreşim türlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. KILIC Internet, bilgisayar, yazılım, donanım ve mobil dünyaya dair aklınıza gelebilecek teknolojik gelişmeleri bulabileceğiniz konuları içinde barındırmakta. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun.


HEMEN ÜYE OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE BAĞLAN. APPLE İPHONE 6S TİTREŞİM MOTORU. LENOVO K9VİBE ZPRO ŞARJ SOKET MİKROFON VE TİTREŞİM MOTORU. XİAOMİ Mİ TİTREŞİM MOTORU. Restore da yaptım ama düzelmedi.


Uygulamada titreşimi aktif ettim. Motoru sıkışmadan kurtarmak için hafifçe bulunduğu yere vurdum. Bunun çözümü meğerse çok kolay. Burada titreşimin ritmini vs.


Diğer Açıklayıcı ve Yasal Hakları İletişim Kısmından Bulabilirsiniz. ABD ve diğer ülkelerde tescilli markalarıdır. Firmamız Apple özel teknik servisidir, Apple INC veya Apple Türkiye ile bağlantısı bulunmamaktadır. Biliyorum ki birçoğunuz telefonları titreten bu esrarengiz gizem dolu titreşim motorunu merak ediyor sizler için söktüm ve titreşim motorunu sizlerle. PHONE PLUSTA MEYDANA GELEN TİTREŞİM MOTORU SORUNU.


Iphone titreşim motoru

Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! Benzer Başlıklar (5) iPHONE 4G ŞEBEKE ARANIYOR SERVİS YOK ÇÖZÜMÜ BUYRUN.


Kullanıcı Eylemleri Yazdır. Film Kodu İle Ürün Arama. TL (1) telefonparcasi 95. V - 3V Mikro Motor Quadcopter Motor. TL TL (5) robotekno 100.


Iphone titreşim motoru

Yapılan işleÜcretsiz cihaz değiştirildi. Sorun, düşme sonucu ekran ile kasa esnekliği oluştu. AGRA GSM Teknik Servis olarak size ve firmanıza en kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmeti en ekonomik şekilde sunuyoruz. Teknik servis hizmetimiz tüm telefon, tablet ve notebook modellerini kapsamaktadır. En kaliteli ürün, en iyi fiyat garantisi ve aynı gün kargo ile siz değerli müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.


RÜN SATIN ALMADAN ÖNCE BİLMENİZ GEREKENLER. Titreşim Motoru en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. Her türlü tablet cep telefonu ekran dokunmatik ve yedek parça aksesuarının merkezi. Bu sorunu nasıl çözebilirim.


Ve bu titreşim sorunun birçok sebebi de var. Kırık titreşim motoru , hatalı yazılım, donanımsal sorunlar vb. Phonunuz da titreşim sorunu olduğunda neler yapmamız gerektiğini sizlere aktaracağız. ADE VE DEĞİŞİM KOŞULLARI. TEKNİK ARIZALI ÜRÜNLERİMİZ KOŞULSUZ BİREBİR DEĞİŞİM YAPILMAKTADIR!


HER TÜRLÜ GSM YEDEK PARÇA VE TEKNİK MALZEME İÇİN BİZE MESAJ ATINIZ. Express Teslimat ile saatte kapınızda. Cep telefonunuz ne halde ve şekilde arızalanmış olursa olsun bize göstermeden işlem yapmayınız.


Başlığında Yazan Modelle 1Uyumludur. Hasar görmüş ürünün yerine birebir kullanabileceğiniz yedek parçadır. Yasal Bildirim Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T. Yaklaşık gün oldu iş gününü doldurdu. Eğer istemezseniz titreşimi kesebilirsiniz.


Tüm Kredi Kartlara Taksit imkanı. Açma – Kapama anahtarı, sessize al titreşim anahtarlarını ve ses kontrol butonlarını üzerinde barındıran fleksi. Kalite ve uzun ömürlü kullanıma uygun malzemeden üretilmiş ekipmanlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar