20 Aralık 2017 Çarşamba

Akım koruyucu priz nedir

Akım koruyucu priz nedir

Peki, bu konuda cihazlarınızı güvence altına almak için üretilen “ akım korumalı priz ”ler nedir ? Neden daha yüksek fiyatla satılıyorlar? Gerçekten cihazlarımızı koruyor mu? Akım Koruyucu Priz Farkı Nedir ? Bu cihazlar temel olarak normal prizlerde olduğu gibi, kendilerine bağlanan cihazlara elektrik enerjisi sağlarlar. Surge) koruyucu , gürültü (Noise) önleyici ve maksimum gerilim sınırlayıcı olarak kullanılan ürünlerdir.


Bu koruma özelliklerine sahip olmayan kalitesiz prizler, elektronik cihazlarınızın arızalanmasına ve kullanım ömürlerinin kısalmasına sebep. Bu çeşit ucuz ve markası belirsiz olan ürünleri kesinlikle almanızı tavsiye etmeyiz. Elektrik akımının dalgalandığı yerlerde veya aniden değişebildiği durumlarda cihazlarınızın zarar görme olasılığını azaltmak için akım korumalı prizleri kullanmalısınız. Priz için yeterli bütçeyi ayırdıysanız tüm prizlerinizi akım koruyucu prizler ile değiştirerek maksimum koruma sağlayabilirsiniz. Eğer bütçeniz bu alanda kısıtlı ise televizyon, masaüstü bilgisayar, telefon ve tabletleriniz için kullandığınız prizleri akım koruyucu prizler ile güçlendirmeniz büyük bir öneme sahip.


Teknik olarak elektriksel gürültüye karşı da dirençli olan bu ürünler şu özellikleri ihtiva ederler: Termal sigorta, varistör, otomatik sigorta, gaz deşarj tüpü, filtre kondansatörü. Ben laptopta tunç matik tekli akım korumalı priz kullanıyorum. Bi yere giderkende çantaya kopyup götürüyorüyorum her yerde koruma sağlamış oluyor. Gövde üzerinde akım taşıyan iletken kısım ve parçaları bakır alaşımlı sert malzemeden veya sert bakırdan imal edilir.


Dış çerçevesi sert PVC madde, termoplastik malzemeden veya bakalit malzemeden üretilmiştir. SEPETE EKLE BUGÜN KARGODA. Aklımda Philips var ama hangisini alacağıma karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim.


Aslında bi model beğendim ama ürün kodları farklı dış görünüşü aynı olsa da. Bunların arasındaki fark nedir ? Temizlik ve Koruyucu Ürünler;. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Gizlilik sözleşmesini okudum, kabul ediyorum. A ,TL Fiyatları Gör fiyat var S-Link Swapp Sp10af_Usb 3. Tıkla, en ucuz akım korumalı grup priz ayağına gelsin.


Gelişen teknoloji, hayatımızın hemen hemen her alanında yer alıyor. Yeni teknolojik cihazlarda algılanıp bu olmadan çalışmıyor olabilir. Alırsanız faydası olur tabikide. Kısa devre,yıldırım ve şebeke dalgalanmalarında etkili olacaktır. Tercih ederken dikkat etmemiz gereken değerler ise alacağınız ürünün üzerinde genellikle yazar.


Tunçmatik akım koruyucu priz modelleri şebekede fazla voltaj oluştuğunda bunu topraklama hattına aktararak, fazla gerilimin elektronik cihazlara gitmesini engeller. Bu tip akım koruyucu prizler kullandığımız takdirde telefon, tablet vb. Bilgisayar Çevre Birimleri.


Akım koruyucu priz nedir

Diğer cihazlarım sapasağlamdı. Ben de üç tane akım koruyucu priz alıp tüm elektrikli cihazlarıma takmışdım. Ama klimada öyle birşey yoktu. Tabii nedir , ne işe yarar bilmem ama sizin liralık priz 2Joule değerine sahipmiş.


Fiyat farkı var da, ondan soruyorum. Yani bu üzerlerinde yazan watt uyarısı, hem akım korumalılar için hem de normal uzatmalı prizlerde buna tam olarak uyulması için her ikisinde de geçerlidir. Bu konuda tanınmış ve kendini iyice kanıtlamış markalar vardır. Her cihazın ihtiyaç duyduğu bir voltaj ölçüsü vardır. Aynı prize takılı olan cihazların ihtiyaç duyduğu voltaj ölçüsü farklı, bu da bir dengesizlik yaratabilir.


Miui Türkiye Destekli - Yıl Garantili ve Faturalı - Orjina Ürün. CRETSİZ KARGO, AKIM KORUYUCU PRİZ. TUNÇMATİK tarafından üretilen 2’li Surge Protection modeli akım korumalı priz , aynı anda iki cihazı besleyebiliyor. Uydu alıcısı ve sistemlerinde uzman kadrosuyla bilinen merterelektronik.


Bundan sonra bu olayın tekrarlamaması için cihazın bağlı olduğu Çoklu prizin giriş kısmına akım korumalı priz takarak birçok cihazı çok iyi bir şekilde koruyabilirsiniz. Herkes Bu Yazıları Okuyor. Etiketler akım koruyucu prizler. Android Otomatik Senkronizasyon Nedir ? APC PM6U-GR akım korumalı priz inceleme. Aslında güvenli ve akım koruma özelliği olan bir priz son.


Akım koruyucu priz nedir

Bu rozet, müşteri memnuniyetini kazanmış, başarılı satıcılara verilir. Surge Pro serisinde, tek prizliden prizliye kadar modeller var. Biz serinin orta boy üyelerinden, prizli modeli inceledik. Cep Telefonu Cep Telefonu Aksesuar Kılıf Şarj Cihazı Ekran Koruyucu Bluetooth Aksesuar Kablo Yedek Parça Akıllı Saat Tümünü Gör.


Pratigo Powercube Kullanıcı Yorumları ve Şikâyetler. Daha bugün akım korumalı prizimi alıp bağladım, kafam rahat. Aslında paraya kıyıp eve genel olarak akım koruma zamazingosu. NEOWAY akım korumalı prizler, televizyon, buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, bilgisayar, kombi vb. Bayi Olmanın Avantajları Nedir ? Priz ve anahtar modelleri arasından ihtiyacınız olan ürünü bulabilirsiniz.


Prizler topraklı, akım korumalı, kapaklı, çocuk korumalı, ışıklı şeklinde farklı çeşitleri bulunur. Anahtarlar ise ışıklı, adi (tekli), komütatör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar