18 Eylül 2017 Pazartesi

Ttec micro usb

Koruma kılıfları ile kullanılabilen ince uça sahip. Güvenli şarj için devre korumasına sahip şarj cihazı için tıklayınız. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


DK11G TTEC ALUMICABLE MICRO USB ŞARJ KABLOSU. Outlet ürünlerini satın almak için size en yakın mağazamıza giderek ödemesini gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz.


Boşu boşuna buna bu kadar para vermeyin alacağınız herhangi bir şarj aletinden farkı yok. Sanal Marketteki ürünleri güncelleyebilmek için lütfen teslimat adresi ekleyin. Orjinal Ttec Marka ürünüdür Kaliteli Micro Usb Şarj cihazı Micro Usb ile şarj edilebilen tüm cihazlar ile uyumludur. Usb çıkışlı başlık ve kablo olarak parçadır. USB USB , bir bilgisayarın, yazıcı veya harici bellek gibi çevre cihazlarının bağlanabildiği en yaygın bağlantı noktasıdır.


Ttec micro usb

Kablo uzunluğu yaklaşık 1cm. Compact Seyahat Şarj Aleti iPh. A Beyaz Beyaz - 2SCC751B 5TL 4TL. A fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. TL (1) teknoreyonum 100.


Ttec Micro Usb Şarj Cihazı 1A Samsung-Htc-Lg-GM-Sony. HIZLI KARGO FATURALI ÜRÜN. AYNI GÜN MAĞAZADAN KARGO ÇEVİRME DÖNÜŞTÜRME ŞARJ KALIN İNCE UÇ. Fiyatı Düşünce Haber Ver.


Ttec micro usb

Telefon, aksesuar ve yedek parça ürünleri en uygun fiyatları ile n11. Bilgisayarınız ile telefonunuz vb elektronik aygıtlarınız arasında bağlantı sağlar. Hoş görünümü ile kullanımı kolaydır. Hızlı şarj etme özelliğine sahiptir.


TL 3TL (3) Oğuzlar_iletişim 100. Ah Powerbank Taşınabilir Şarj Aleti Mor. Kdv Dahil 3TL 2TL İNDİRİM. Teşekkür ederiz, Formunuz başarıyla gönderildi. A” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et.


Ttec micro usb

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Sepetinizde hiç ürün yok. Micro USB - USB kablosu ile şarj ve veri senkronizasyonu. Ttec Quantum Duo MFi Araç Şarj Cihazı 1A 2. SEPETE EKLE FİYATI DÜŞÜNCE UYAR.


Ttec micro usb

TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava! A arıyorsan site site dolaşma! Toptan Telefon Şarj Cihazı ürünlerini doğrulanmış üretici ve toptancılardan alın az ödeyin. A ARAÇ ŞARJ ALETİ MİCRO USB ” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et. You must be logged in to post a review.


There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product. Kendi bünyemizde ürettiğimiz markalarımız Myskinz , Mycarbonz , Fonmoda şeklinde olup Mohzy gibi uluslarası bir markanında aynı zamanda Türkiye distribütörüyüz. Cihazları kategorisindeki TTEC markalı T. A özellikleri 4TL kapıda ödeme imkanıyla ücretsiz kargo avantajıyla.


Değişim Oranı: Ayrıntılar. Ttec SpeedCharger Universal Şarj Aleti 2. A en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. A yorum ve fiyatını inceleyin.


Add to Wishlist Remove from Wishlist. Ttec (165) Sony (158) HTC (148) LG. Birinci sınıf alüminyum kaplama. You always have it with you, since it is placed as a key ring on your keys.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar