5 Eylül 2017 Salı

Ayarlı adaptör

Ayarlı adaptör

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Bobin Çeşitleri Amperli Bobin. Mesafeli Satış Sözleşmesi.


Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır. VOLT AMPER AYARLI GÜÇ KAYNAĞI DEVRESİ Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. ALPA 40Watt 3-15V DC Kademeli 3. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) Bilgiler.


Bu gibi durumlarda farklı voltaj değerlerinde adaptör , pil veya regülatörler kullanmak yerine ayarlanabilir bir DC güç kaynağı kullanmak çok daha pratik hale geliyor. Bu yazımızda LM7entegresi ile ayarlı adaptör yapacağız. Bu devrede AC volt besleme trafosu kullanılmıştır. Siz volt AC trafo kullanarak 7-30Volt ayarlı adaptör sahibi olabilirsiniz. Volt kullanabilmeniz için Voltluk bir trafao kullanmanız gerekir.


Ayarlı adaptör

Açıcı Kanalına Hoşgeldiniz. Bana dc 100v, 500w spindle motor için adaptör ve hız kontrol ünitesi lazım. Pek bilgim yok ama nasıl yapabilrim. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayarlı adaptörler gerçekten ayarlı mı?


Abone Olun Promosyonlar ve kuponlar hakkında güncellemeler almak için şimdi kaydolun. V~37V arası ayarlanabilen voltaj regülatörü olarak çalışan 1. A çıkış akımı verebilen bir devre elemanıdır. Biz de bu özelliğinden yararlanarak ayarlı adaptör yapacağız. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Gereken şart (Opamplı basit bir integral kontrol ile anahtarlamanın görev oranı (duty cycle) otomatik olarak ayarlanarak yük değişse de gerilimin istenen değerde tutulması sağlanacaktır.


En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. PCB yi kendime göre düzenledim. Kondansatör bacak bağlantılarını yataydan dikeye çevirdim. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın! Ben devremde bir akım ayarı kullanmak istemedim amacım kendime yıllarca kullanabileceğim gerilim ayarlı sağlam bir güç kaynağı yapmaktı. Kodu: RXN-305D Stok Durumu: Stokta var. KDV Dahil: 00TL KDV Hariç: 00TL.


Açıklama Yorumlar (0) Yorum Yap Adınız:. PLATOON DİJİTAL UNİVERSAL NOTEBOOK ADAPTORÜ 100W. ATABA AYARLANABİLİR 3-VOLT 600ma ADAPTÖR. Kendi sorumu deneyerek buldum. Devre sorunsuz çalışıyor yaparken birkaç sorun çıksa da kendime yüksek amperli güzel bir trafor yapmış oldum.


Voltaj ayarlanabilidği gibi akımda 5A kadar ayarlanabilmektedir. Atölyenizde, okullarda, laboratuvarda, işyerlerinde, fabrikalarda ve birçok. Bu sanayi tüp gaz dedantörü özellikle sanayi tipi endüstriyel mutfak cihazlarında kullanıma uygun bir gaz dedantörüdür. Güvenlik kamera dvr kayıt cihazı mini full hd uydu alıcı tv askı apr.


Ayarlı adaptör

Kargo Bedeli düşüldükten sonra eksiksiz olarak iade edilir. Bu sayfada 3-12V 2A AYARLI ADAPTÖR (3V, V, 5V, 6V, 5V, 9V, 12V) için detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Girişe bir adaptör bağlayarak ayarlı güç kaynağı olarak kullanabilirsiniz.


Yazın kavurucu sıcağında sizin serinliğiniz için çok şık bu ürün! Devre her ortamda mükemmel sonuç veren 7voltaj regülatörü üzerine kurulmuş çıkış voltajı 0-V DC arasında ayarlanabilen ve çekilen akımın sınırlanabildiği bir güç kaynağıdır. LED adaptörü LEDstore stoklarında. Adaptör ihtiyaçlarınız için Evidea.


ZENGER ELEKTRONİK kurulduğu günden itibaren ilkeli duruşumuzdan ve dürüstlüğümüzden taviz vermeden zaman ile Türkiye genelinde ve Türkiye’ye komşu ülkelerde bilinir ve güvenilir bir firma konumunda faaliyetlerine devam etmektedir. Gitar pedal adaptörleri marka ve fiyat seçenekleriyle. Devrenin maximum voltaj çıkışını sabitleyen ise Dzenerdiyotudur.


Kısa devre korumasını Ddiyotu ile gerçekleştirmektedir. Cikis gerilimini degistirmek icin iki uclu kucuk bir parcayi adaptorun kenarindaki yere takinca cikis gerilimi degisiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar