7 Eylül 2017 Perşembe

Bosch lpg buji seçimi

Bosch lpg buji seçimi

LPG ve BUJİ seçimi Daha Fazla. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı 9Cevap. LPG VE BUJİ SEÇİMİ Daha Fazla. Ayrıca mutlaka aracınıza uygun bir bosch buji vardır.


Bosch lpg buji seçimi

Uygun derken çakma değil, tam olarak o araç için üretilmiş bir buji kastediyorum. Rolantide sallanmalar başlıyor bir süre sonra. Benzinde de LPG de gayet iyi. Ben orijinal olmasını öneriyorum. LPG dönüşümü geçirmiş araçlar, benzin ve dizel yakıtla çalışan araçlar gibi problemsiz çalışırlar.


Bununla birlikte dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bosch marka buji okuma kartı. Yeni bujilerim geldi falan o sirada dedimki ya lpg bujisi takalim boshun varmis falan.


Olay lpg bujisi takalim demem. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tüm araçlar için özelleştirilmiş buji takımları bulunmaktadır. Aracin benzinle calismasini bozmayacak sekilde, LPG icin buji tirnak araligi daha az olmalidir.


LPG nin oktan sayisi ve tutusma sicakligi benzine gore daha yuksek oldugunudan daha yuksek atesleme voltaji ve daha kapali tirnak araligi istemektedir. Yani buji içerisinde direnç vardır. Brisk D15YC kullanıyorum mm tırnak aralıklı ve dirençsiz. Lütfen bu tür çerezleri tarayıcınızda etkinleştirin ve web sitesini yeniden yükleyin.


Yalnız bana mantıklı hiçbir açıklama sunamadılar. Bu görünen bosch marka şimdi ngk taktırdım. Eminim ki ngk da değiştirmesem bin km idare edecektir. Accent era kılavuzunda hangi marka model buji kullanılması gerektiği yazıyor.


Gönderen Konu: BUJİ SEÇİMİ (Okunma sayısı 5defa) Üye ve Ziyaretçi konuyu incelemekte. Gizli Üye) Aktif Toyotacı. Ben eski aracım ve bu aracım dahil 60. LPG bujisi kullandim memnunum.


Sormak istediğim konu birçok farklı buji üreticisi ve buji tipi arasından araca en uygun olanı hangisidir sorusuna nasıl cevap bulabiliriz ? Selam arkadaslar aracimin bujilerini degistirecem b5. ALZ motor koduna sahip uzun (dik) motor. En son n zmn değştiği konusunda bilgimiz olmadığı için sıfırlayalım dedik.


Bence Fiat ünlü otoyu ara, parça için senin şase numaranı istiyorlar uygun parçanın fiyatını söylüyorlar. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. OPEL LPG Lİ ARAÇLAR İÇİN ÖZEL PLATİNİUM İRİDYUM ATEŞLEME BUJİSİDİR.


Bosch lpg buji seçimi

Birebir eşleşme sayesinde. NGK bujileri görüyorsunuz. Lpg bujisinin kodu ise FRKI 3S taktırdım. Bu bujinin tırnak aralığı ise 0. Epey düşündüm acaba benzinda avans. Megane – Fluence Yokuş Kalkış Desteği Tutma Süresi (Hill Start Assist Holding Time) Nasıl Değiştirilir?


Cg1bujisi olur heralde bendeki Cgl 12krankına-pistonuna kadar aynıdır, buji de Ngk dpr8ea-tabi. Bujileri değiştirmek için gereken aletler. Buji tırnak aralığının kontrolü. Bu konuyu açma nedenim hem izlenimlerimi aktarmak hem de bilgi sahibi. Dün aracımın bujilerini değiştirdim sanko bosch servisten , lpg uyumlu platin iridyum bujiler 1tl buji fiyatı 7bin km gider.


Arac eskisine göre daha atik oldu,titreşim daha da azaldı. Otomobil üreticilerinin tamamına yakınının ilk tercihi uluslararası kabul görmüş buji üreticisi olan NGK’dır. Lpg dönüşümü yapılan yerde buji değişimi düşünüldüğü taktirde bu tip bir bujiye geçiş yapılmasını tavsiye etti. Kayıtlı Toyota Club Türkiye. Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise,.


Profil bilgileri Mesajlarını Göster Özel Mesaj Gönder. Yetkili servis normalde ne takıyorsa onu kullanın. CİTROËN FIAT HYUNDAI INFINITI KIA LANCIA LEXUS NISSAN NISSAN (DONGFENG) PEUGEOT RENAULT TOYOTA TOYOTA (GAC) VO Hoşgeldin ziyaretçi Oturum Aç ya da Üye Ol. Toptan satış lpg spark plugs Ucuz lpg spark plugs Partilerden, Güvenilir lpg spark plugs Toptancılardan satın alın.


Biz hep şaşmazdaki oto ünlüye gittiğimizde buji ver dediğimiz zaman bosch verince hiç. Burda lpg bujisi kullanmanın faydalı olduğu yazılıyor fakat lpg taktırdığım yerdeki usta aracın kesinlikle orjinal bujilerini tak dedi bana. LPG için özel tasarlanmış bujileri mevcuttur.


Aracın benzinle başlıyor bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar