5 Eylül 2017 Salı

Seyyar uzatma kablosu

KAMPANYALARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN KAYIT OLUN ! TL ve ücretsiz kargo ile n11. Grup priz ve uzatma kabloları bölümünden ulaşabileceğiniz makaralı uzatma kablosu ile güç kaynağınıza yakın olma endişesi taşımadan işlerinizi rahatça tamamlayabilirsiniz. Evlerinizin odalarında, balkonlarda, bahçelerde ve çatı katı gibi yerlerde ihtiyaç olabilir. Makaralı uzatma kablosu adını verdiğimiz bu kablo çeşitleri aynı zamanda seyyar kablo olarak da anılır. SÜPER HIZLI AYNI GÜN KARGO, 1. SINIF ÜRÜN, İSME FATURALI.


Seyyar uzatma kablosu

TL 11TL (44) EconomicTicaret 100. Tıkla, en ucuz uzatma kablosu ,grup priz ayağına gelsin. Ev ve iş yerlerinde kullandığımız elektronik aletlerin sayısı giderek arterken, priz ihtiyacı da doğru orantılı olarak artmakta ve çözüm ise çoklu priz kullanmakta.


Gün içinde ihtiyaç duyduğumuz elektronik alet sayısı gün geçtikçe artıyor. Ara kablo çeşitli cisimlerle temas edecek şekilde kullanılmamalı, halı gibi döşemelerin altından geçirilmemelidir. Fiziksel darbelere maruz kalacak alanlarda kullanılmaması önerilir.


Seyyar uzatma kablosu

AC güç fişleri ve prizler, elektrik enerjisinden güç alan aygıtların, bulunulan konumdaki birincil alternatif akım (AC) güç kaynağına bağlanmasına aracılık eden cihazlardır. Kordon veya elektrik uzatma kablosu için NYAF ya da piyasa da TTR adı ile bilenen kablo kullanılmalıdır. Yeni ürünler, indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun.


ANA SAYFA İLETİŞİM KARGO TAKİB İ. Yapı alanında kullanılan sabit ve seyyar iletkenler ile teçhizatların dış etkenlerden korunması sağlanır,. El aletleri ve uzatma kabloları iş bitiminde toplanmalı ve depoya kaldırılmalıdır. Mt, elektrik sarf malzemeleri kategorisinde 1TL fiyat ve PTT Kargo güvencesiyle. Makaralı Kablolar ve Elektrik Tesisat Malzemeleri kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.


Seyyar makara uzatma kablosu. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


RENK DEĞİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR) Makaralı kabloların kullanım prensibine göre kablo tamamen açılmadan kullanılmaması gerekmektedir. Makara tamamen boşaltılmadan kullanılması durumunda kablo yanar. TL Kdv Dahil KEMBOŞ KABLO MAKARASI.


Seyyar uzatma kablosu

Bu ürünümüz stokta bulunmamaktadır. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz. Cihazın girişini mutlaka topraklı prize Cihazın girişini mutlaka topraklı prize bağlayınız.


Uzatma Kablosu kategorisinde 6ürün bulundu. Kabloyu tamamen boşaltmadan kullanmak garanti kapsamı dışındadır uyarısı var. Duvar Hareket Sensoru 1Derece. Tavan Hareket Sensörü 3Derece.


Seyyar uzatma kablosu

W Sıva Altı Radar Sensör 3Derece. Test sürüşü sırasında elektrik, seyyar kabloyla motora verildiği için renkli görüntüler oluştu. Onaylanmayan satıcılar, ürünlerden oluşan fiyat farklılıklarından ModaCar sorumlu değildir. Fişler ve Prizler ve Elektrik Tesisat Malzemeleri kategorisinde ürünleri farklı renk ve modellerde satın alabilirsiniz.


ELEKTRİK,Elektrikçi, seyyar kablo,grup priz, uzatma kablosu , uzatma kablosu nasıl yapılır ? Mobil Uygulamamızı İndirin. Hırdavat, matkap çeşitleri,elektrikli el aletleri,kaynak makinesi,vidalama araçları,sarjlı, akülü aletler ve daha fazlası isaleti. Aynı gün kargo ve peşin fiyatına taksit fırsatı.


BİLGİ: Kargoya Teslimat Süresi 1-iş günüdür. Tedarik Sürecindeki Gecikmelerde Bilgi Verilecektir. Hemen hemen hergün işte ve evde uzatma kablolarını kullanırız. Bu aletler çok faydalıdır,fakat uygun bir biçimde kullanılmadığında, yangın çıkarabilirler veya elektrik çarpmalarına sebep olurlar.


UZATMA KABLOSU GÜVENLİĞİ –ŞANSA BIRAKMA! Fiyat: TL (minimum sipariş: ad. ) Sipariş miktarı ad. Uç kısımlara fiş ve seyyar priz bağlayarak uzatma kablosu olarak kullanabilirsiniz.


TL Sipariş miktarı 1ad. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Priz ve uzatma kabloları bir evin olmazsa olmazlarındandır. Farklı modellerdeki priz ve uzatma kablolarını uygun fiyatlarla sitemizden satın alabilirsiniz. Bu priz ve uzatma kablolar.


PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Kasanın iskeleti metal, makara kısmı plastik ve dayanıklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar