25 Eylül 2017 Pazartesi

Alçak gerilim parafudr

Alçak gerilim parafudr

Dış yıldırımlık sistemleri yapıları fiziksel yönden korurken alçak gerilim parafudr (İç Yıldırımlık) sistemleri ise elektriksel sistem ve ekipmanları koruma altına almaktadır. Giderek çoğalan bu riskler, ulusal ve uluslararası standartlarda yer almaktadır. Yazar: Muhammet Çiftçiler Tarih: Eylül 0. Tip parafudurlar alçak gerilim tesisatlarında besleme hattının binaya girdiği en yakın noktada kullanılır.


Elektrik sayacı öncesinde kullanılmalıdır. Sonuç olarak da ani aşırı gerilim ve yıldırım darbeleri sonucunda sistemler zarar görmektedir. Havai hatlarla beslenen alçak gerilim tesisatları, S tipi veya gecikmeli abone devre kesicisinden hemen sonra korunmalıdır.


Yüksek gerilim etkisi sona erdikten sonra, disklerin direnci eski gerilimine döner. Silisyum karpitli parafudr içindeki hava aralığı ise kullanılacak gerilime göre değişkenlik gösterir. B sınıfı parafudr , yapının en dış noktasında sayaç öncesi kullanılarak hassasiyeti en düşük, ani aşırı akım iletim kapasitesi en yüksek olanıdır. Bu yazımızda A’dan Z’ye alçak gerilim parafudr sistemlerini nasıl kullanabilirsiniz, bunu işleyeceğiz.


Yıldırım ve ani aşırı gerilimden korunmada parafudrlar önemlidir. Yıldırımdan korunma sağlamak için, elektrik sayaçlarına uygulanan ürün çeşidi olarak bilinmektedir. Ancak kullandığımız parafudrlar darbe aldıktan sonra kolayca devre dışı kalabilirler, yada birinci darbe geldikten sonra parafudr kapasitesinin üzerinde bir darbe ise görevini yaptıktan sonra devre. This feature is not available right now.


B sınıfı parafudr , alçak gerilim parafudr çeşitleri arasında hassasiyeti en düşük ve aşırı akımları iletme kapasitesi en yüksek olanıdır. V’tan düşük olması koşuluyla kA akımı bir kerelik sorunsuz bir biçimde deşarj edebilir. Meydana gelen gerilimin 2. SP tesisat tipi parafudr , surge protective device, alçak gerilim parafudru, polipar parafudr , SP tesisat tipi parafudr , surge protective device, alçak gerilim parafudru, polipar parafudr , Anasayfa. AÇMA SÜRESİ, ARIZA GÖSTERGESİ, alçak gerilim parafudr bağlantı şeması, parafudr çeşitleri, alçak gerilim parafudr ne işe yarar, parafudr fiyatları, ag parafudr , ag parafudr fiyat listesi, parafudr çalışma prensibi, parafudr seçimi, A. G parafudr , alçak gerilim ,. CRETSİZ EMAİL TAKİBİ İLE SİTEMİZDE YAYINLANAN YENİ DEVRE ŞEMALARI, CİHAZ BAĞLANTILARI VE DÖKÜMANLAR EMAİL ADRESİNİZE GELSİN. Parafudr nedir teknik-kutuphane Önceki.


Yine orta ve yüksek gerilimin olduğu bir konumda farklı değerlere sahip bir parafudr kullanılmalıdır. Varistör olarak ortaya çıkan ilk ag parafudrlar zamanla, yüksek gerilim darbelerinde yetersiz kalmıştır. A darbe anma akım değerine sahip olan bir parafudr kullanılmalıdır.


Bunu gören üretici firmalar, varistörün yanında kullanabilecekleri bir teknoloji aradılar. Yüksek iskonto ve özel fiyatlardan ilk Siz Haberdar Olun. V ile çalışan bir PLC sistemimizi korumak isteyelim. Yukarıda parafudr parametrelerinde Up yani gerilim koruma seviyesinden bahsetmiştik. Bu noktada dikkat etmemiz gerekense, parafudr ile toprak arasındaki mesafenin cmi geçmemesidir.


Hem parafudr hem de kaçak akım rölesi tesislerimizin güvenliği için oldukça önemli olan bileşendir. Yüksek, orta ve alçak gerilim sistemlerinde kullanılmak üzere üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini, kaliteli ve güvenilir bir şekilde müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Hat üzerindeki Aşırı Gerilimin sınırlandırılmasını sağlar. Up Yıldırımdan meydana gelen yüksek gerilimin parafudr tarafından indirgendiği gerilim değerini gösterir.


Alçak gerilim parafudr sistemlerinin seçimi ve. Tüm risk seviyeleri için geniş ürün seçeneği sunan Legrand’ın tip (T1) ve (T2) yeni parafudr serisi, aşırı gerilimlere karşı etkili koruma yapabilmesi için, tüm uluslararası standartlara uygun ve alçak gerilim tesisatlarının tüm ihtiyaçlarını karşılamak için özel tasarlandı. Yani maruz kalınacak aşırı gerilimi üzerine alarak sistemin zarar görmesini engeller. Firmamız, silikon veya porselen izolatörler kullanarak, alçak , orta, yüksek ve çok yüksek gerilim hatlar için parafudr üretmektedir. C sınıfı kutuplu alçak gerilim parafudr fiyatları ortalama 7tl civarında olup, kartuşu da 2tl civarındadır.


Alçak gerilim parafudr

D sınıfı kutuplu alçak gerilim parafudr fiyatları ise ortalama 3tl civarında olup, kartuş fiyatı da ortalama 1tl civarındadır. TT sistemlerde kullan›lan özel tip parafudr : N-PE aras›nda max. VAC, nominal deşarj ak›m› kA, gerilim koruma seviyesi 0. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur.


Bu değer yıldırımdan meydana gelen yüksek gerilimin parafudr tarafından indirildiği değerdir. Ayrıca alçak gerilim parafudrlarında da kategori vardır. Yueqing Aiso Electric Co. Daha fazla detay görüntüle.


Alçak gerilim parafudr

Alçak Gerilim Tipi yıldırım parafudr Ile Fabrika Fiyat, Yıldırım OEM promosyon Fiyat: US $ 0. Guangdong Repsun Lightning Protection Co. Legrand’ın yeni alçak gerilim parafudr serisi, kartuşlu tip parafudr , yana montaj parafudr modülü ve kendinden korumalı parafudr , tüm yüksek risk düzeyleri ve tesisatlara çözüm sağlıyor. Bu nedenle fabrikalar, hastaneler, alışveriş merkezleri, veri merkezleri gibi yerlerde kesinlikle alçak gerilim koruma ürünleri kullanmalıyız. Her bir parafudrun farklı görevi ve farklı kullanım alanı vardır. Dağıtım sistemlerinde aşırı gerilim sonra erdikten sonra parafudr üzerinden akan arıza akımı devam ederse, parafudr ayırıcısı devreye girerek toprak devresini hattan ayırır ve arıza akımını keser böylece hattın kısa devre olması engellenmiş olur.


Kademeli koruma esasına dayanarak doğru ürünlerle bu tasarım gerçekleştirilmelidir. Seri bağlı parafudr ayırıcıları, anma boşalma akım değerlerinin üzerinde bir deşarj sonucu parafudrun hasarlanması halinde, hasarlı parafudru toprak bağlantısından ayırarak sürekli arıza kaynağı olmasını engellediği gibi hasarlı parafudrun gözle. Beslemenin otomatik olarak kesilmesi yöntemi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar