20 Eylül 2017 Çarşamba

Lada vega hava akış sensörü fiyatı

Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. V Fenox Orjinal Ürün yorumu yok. Stokta var İNDİRİMLİ ÜRÜN.


Lada vega hava akış sensörü fiyatı

Güvenlik sorusunun cevabını giriniz: Gönder. Hakkında Bilgi Al (0) Yorum Yap. Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun. Online sipariş verilebilir. LADA PRİORA HAVA AKIŞ SENSÖRÜ , İkitelli.


HAVA KÜTLE ÖLÇER (DEBİMETRE) ASTRA G 1. Detaylar ve uyumlu araç bilgisi için lütfen tıklayınız. Vergiler Hariç: 4344₺ Lada Enj. HAVA AKIŞ SENSÖRÜ LADA SAMARA - VEGA (VALF) - Tüm Yedek Parça yedek parçaları ve aksesuarları en uygun fiyatlarla, ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden. LADA VEGA ENJEKSİYONLU ROLANTİ HAVA AYAR VALFİ. Bi kaç ustaya gösterdim kimi hava akis sensoru diyor kimi enjektör diyor.


Hava Akış Metresi (MAF Sensörü ) Arızasını Nasıl Anlarız? Yardımcı olabilir misiniz. Hava akis sensörünün dışını çekiyorum. RÜNLERİMİZ DEĞİŞTİRME GARANTİLİDİR.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. En Ucuz Çıkma Yedek Parça. VEGA ENJ- SENSÖR HAVA AKIŞ GM KMP VEGA ENJ- SENSÖR HIZ KABLOLU YUVARLAK SOKET. Arka görüş kamerası ve park sensörü ;. Drk Park Sensörü fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Farklı hava sıcaklıklarında bile düzenli çalışma özelliği.


DÖŞEME VE KAPI SİSTEMLERİ ÜRÜN GRUBU. Bu fiyata bulabileceğiniz en güzel aracı Lada vasıtasıyla sahip olabilirsiniz. Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları.


Far Gece Sensörü Alaşımlı Jant Panoramik Ön Cam Aynalar (Hafızalı) Far (LED) Aynalar (Elektrikli). Bitlis Adilcevaz Merkez Alacaatlı Mah. Aracın fiyatı düştüğünde yeni fiyat mail adresinize gelsin.


Lada vega hava akış sensörü fiyatı

Fiat Maf Sensörü Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Fiat Maf Sensörü Senin Referans olarak. Siparişler (0) FENRIR Car-Parts Store. Ortaklarından anında teklif al, aracını hemen nakite çevir! PARÇA olarak satışa sunulmaktadır.


Araçlar HURDA belgelidir. KİNCİ EL ÇIKMA PARÇALARIMIZDA İADE YOKTUR DEĞİŞİM VARDIR ! FİYATLAR GENEL OLARAK TEMSİLİDİR. ADET Artır Azalt Tavsiye Et. LADA MİNİ LEXUS CHERY FIAT TOFAŞ CHEVROLET.


Lada vega hava akış sensörü fiyatı

Otomobil yedek parça arama fiyatları VEGA 1. Marka : LADA Model : VEGA Motor Gücü. Li teknik özellikleri, fiyatları sizler için burada. Lada Vega marka aksesuar mı arıyorsunuz?


Li versiyonu teknik detayları incelemesi. ARAÇ DETAYLARI EXTRA ÖZELLİKLER ARAÇ BİLGİSİ. Bu parça neredeyse hava ile çalışan tüm araçlarda bulunmaktadır.


Onun için motora giren havanın hesaplanması için emiş havası sıcaklık sensörü sıcaklık bilgisi ve emme manifoldu basınç sensöründen alınan hava basıncı hesaplanarak bulunur. Temel ilkemiz Müşteri memnuniyetidir. Kaliteli ürünleri ucuz fiyata müşterilerimiz ile buluşturarak, müşterilerimizin avantaj elde etmelerini sağlamak temel hedefimizdir. Krank Devir Volan Sensörü 1. Fiat 5Grande Punto İdea Panda Punto Palio Albea Punto Evo Doblo Fiorino Strada Lancia Musa Ypsilon Alfa Romeo Mito TOFA.


HATASIZ KAÇMAZ FIRSAT ARACI! Model Park Sensörü Anahtarsız Çalışma Özelliği Vardırl. Vega aramanız için Türkiye ilçesinde ortalama fiyat 1. TL, sunulan en yüksek ve en düşük fiyat arasındaki fark 1. Sorunun ana kaynağının boğaz kelebek sensörü olduğu düşüncesindeyim.


Boğaz kelebeği için adaptasyon yapılması doğru olur. Rolanti motorununda temizlenmesi uygun olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar