28 Eylül 2017 Perşembe

Kanopi aydınlatma

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. W lık Metal Halide Lambalı benzinlik kanopi aydınlatması 3W enerji tüketir.


Parlak saçak aydınlatması ile yolcuların araçlarını istasyonunuza döndürmesini sağlayın. Alanında uzman kadro ile projelerinize gereken önemi en uygun şekilde sunuyoruz. Kanopi Armatürler Kanopi Armatürler. KRONOS KANOPİ Detaylar için tıklayın. KRİYOS KANOPİ Detaylar için tıklayın.


Assan ile birlikte üretilmekte olan akaryakıt istasyonu kanopi altı LED aydınlatma armatürleri ile tüm akaryakıt istasyonunuz en iyi LED aydınlatmaya sahip olur. Akaryakıt istasyonu market içi aydınlatma için market aydınlatma LED ürünleri bulunmaktadır. Uzun ömürlü LED aydınlatma ile daha az yatırım ( kanopi ışıkları - 10saat). Aydınlatma Projelendirme.


Kanopi aydınlatma

W - 60W - 90W - 120W kapasite. Assan MIRA, akaryakıt istasyonunun kanopi altı LED aydınlatma ürünleri olarak tasarlanmıştır. Böylece ışığı doğru alana yönlendirerek daha verimli bir aydınlatma sağlamış oluruz. LED kanopi armatürlerinin etkili aydınlatma sağlayabilmesi için cephe genişliği ve alanın yüksekliği göz önünde bulundurulmalı ve bu parametrelere göre armatürün lümen paketi ve ışık dağılım karakteristiği belirlenmelidir.


Armatürün Önemli Özellikleri: Termal Koruyucu, Aşırı sıcağı algılar ve yangın ihtimaline karşı elektriği keser (Avrupa Standardı) Mükemmel Isı Yönetimi, soğutma kanallarının optimum seviyeyi yakalaması sayesinde ürünün ömür beklentisi 100. Kalite Paslanmaz Çelik Reflektör, Merceksizdir, mercekler zamanla sıcaktan, nemden tozdan, buhardan. Doğru ürünü, zamanında, uygun fiyat ve kalitede sunmak önceliğimizdir. Sağladığı en büyük avantajdır.


Kanopi aydınlatma

Bahçe ve park aydınlatmaları için şık ve estetik çözümler sunan bolar çim aydınlatma armatürleri, tasarrufları ve verimlilikleri ile göze çarpmaktadır. Petrol istasyonu kanopi altı led aydınlatma armatürü ürün tanıtım videosu. CREE XTE veya OSRAM le sürücü verimi - 9 PF-9 yıl garanti, yerli üretim, Kurulum ve montaj.


ASSAN ile birlikte üretilmekte olan akaryakıt istasyonu kanopi LED aydınlatma armatürleri ile tüm akaryakıt istasyonunuz en iyi LED aydınlatmaya sahip olur. EDuylu Led Lamba 2Volt. Gerçekten planladığımız ömürde, planladığımız tasarrufu elde edebiliyor muyuz? Aldığımızı sandığımız LED’i mi alıyoruz? LED kanopi aydınlatma ürünleri, benzin istasyonu aydınlatma armatürleri, yüksek tavanlı mekanlarda kullanılan Watt led modelleri ve fiyatları.


Lütfen tarayıcınızın javascript kullanımını aktif ediniz. Büyük benzin istasyonlarında daha büyük kanopiler gerektiği için fiyatı da artacaktır. FELİKS LE çağın ihtiyaçlarına, insanı ve çevreyi koruma felsefesiyle, estetik, kaliteli, verimli ve kullanışlı ürün yelpazesiyle cevap vererek, aydınlatma sektörünün yarı mamul ve mamul üretici firmaları arasında yerini almaya başlamıştır. Gövde: Alüminyum ekstrüzyon.


Montajı diğer armatürler gibidir. Elektrik tüketimi w tır. Kendisini ila yl arasında amorti etmektedir. Cam kanopi ise camdan yapılan, ışık geçiren kanopi türüdür.


Kanopi aydınlatma

Bazı hesaplamalar yapılara, bu kanopi türü için temizlik faydası sağlanabilir. Yeni ürünlerimizden ve aydınlatma sektörden haberleri almak isterseniz ARLIGHT E-bültene kayıt olabilirsiniz. Onlarca firmadan tek bir form ile fiyat teklifi alabileceğinizi biliyor muydunuz?


Teklif isteme formunu doldurun ve arkanıza yaslanın. Sizin için en uygun teklifi biz araştıracağız. Kelime anlamı olarak gölge ve örtü anlamına gelen kanopi markiz olarak da adlandırılıyor.


Sepet sayfasına git Devam et-. Gürültü ve meteorolojik etkileri yalıtırken, görüş imkânını artırdığı, sürtünmeyi azalttığı için özellikle akrobasi ve av uçaklarında tercih edilir. Ayrıca yüksek tavan barındıran iç mekanlarda da LED kanopiler ideal bir aydınlatma çözümüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar