15 Aralık 2016 Perşembe

Tasarruflu ampul 100 watt

Tasarruflu ampul 100 watt

Ekstra indirimli fiyat. Düşük watt gücü ile yüksek aydınlatma sağlayan ampul çeşitleri enerji tasarruflu ampuller kategorisinde yer alıyor. TASARRUFLU AMPUL 1WATT LİĞTEX.


Tasarruflu ampul 100 watt

LED ampül , tasarruflu ampül , ışıldak, şarjlı ışıldak, eampül , rustik ampül ve Osram ampül gibi aradığınız tüm ürünleri en iyi markalardan, en uygun LED ampül fiyatları ile MediaMarkt mağazalarında bulabilirsiniz. Tasarruflu Ampul fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz. Cata Led markasına ait tüm ürünleri görüntüleyin.


Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Genel bir ifade kullanmak gerekirse, günümüz teknolojisiyle üretilen LED ampuller, tasarruflu ampullere göre watt başına daha parlak ışık vermektedir. Son olarak piyasada tasarruflu ampul adı altında satılan ve LED teknolojisinden önceye ait ampuller de fiyat fayda bakımından geride kalmış durumda. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Ampul Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Tasarruflu ampul 100 watt

Watt gücünde bir LED ampul. GE marka: Floresan: TL. Akkor ampullerde enerji kaybı, ışık üretilirken ortaya çok fazla ısı çıkmasından kaynaklanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar