20 Aralık 2016 Salı

Dokunmatik dimmer

Dokunmatik dimmer

Kataloğu için tıklayınız. TL (3) digiworldelektro 100. Volt Led ve Motor Dİmmer Devresi ELEKTRONİK DEVRE. Merkezi ünite, Hub yada ana kontrolör gibi başka ek bir cihaza gerek duymaz. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Dokunmatik dimmer

Türü:Dimmers ( Dokunmatik ) belgeleme:CE,ROHS. Marka Adı:Touch LED Dimmer. Siparişler (5) Tools Improving Store. REOSTA THEA DOKUNMATİK 500W MEKANİZMA DİMMER VİKO Thea Mekanizmalar (Çerçeve ve Kapak Hariç) THEA. Ampuller Akkor Flamanlı Ampuller Parfüm Ampuller Reflektörlü Ampuller Enerji Tasarruflu Ampuller.


Video Kayıt aracılığıyla. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla dokunmatik dimmer devresi ürününün 1 kadarını karşılarlar. Dokunmatik dimmer devresi ürünleri en çok Western Europe, Eastern Europeve North America ülkelerinde popülerdir. Onaylı tedarikçileri seçerek ürün güvenliğini güvence altına.


Dokunmatik dimmer

LED ) olduğunu bilmemiz gerekmekte olup buna göre o aydınlatma ürününe uygun bir dimmer seçmek gerekir. TEKNİK DETAY ve DÖKÜMANLAR. Merhaba ben kademeli dokunmatik sensör kullanarak dimmer yapmak isttiyorum.


Kablosuz RF LED Dokunmatik Dimmer. Nrden başka devre arıyorsunuz anlamadım. Bu devrede eksik olan nedir? Viko Carmen Dokunmatik Dimmer. Dimmer hakkındaki sorularınızı her zaman bize.


TOUCH- DOKUNMATİK LED DİMMER AÇMA-KAPAMA. Dokunmatik anahtar sensörü 2volt lambaları dimlemek için kullanabileceğiniz kullanışlı bir modüldür. Sarı kablo metal bir yüzeye montelenir.


Metal yüzeye ilk dokunduğunuzda lamba açılır, ikinci dokunduğunuzda yüzde 5 üçüncü dokunduğunuzda yüzde 2 dördüncü dokunduğunuzda ise lamba kapanır. Klima Kontrollu Energy Saver Röle 3boyutlu çizimler 3d 3D printer 13. Panasonic Eco Solutions, yıllık 1milyon adet anahtar ve priz üretim kapasitesi ile sektöründe dünyanın en önemli marka ve tesisleri arasında yer almaktadır.


Geliştirdiğimiz teknoloji ile mekanik,membran,tact switch,potansiyometre gibi mekanik malzemeleri;tek tuş,dairesel veya doğrusal potans olarak dokunmatik hale getiriyoruz. Beyaz,krem,gri ve şampanya renk alternatifleri ve 90nın üzerinde mekanizma çeşidiyle Carmen Opak, ev dekorasyonunuzun vazgeçilmez bir parçası. Tekli ışık dimmer kontrolü, Dokunmatik ekran, Led aydınlatma, 220V 200W direkt bağlantı ışığa ve harekete duyarlı gece sensörü, sesli veya sessiz buton uyarısı, uzaktan kumanda edilebilme, Led aydınlatma şiddetini ayarlayabilme, şık metal çerçeve çeşitleri. Bana gelince, uzun ve titiz ilk kez ürün araştırması çevrimiçi şeyler sipariş etmeden önce önemli bir adımdır.


Novella gümüş anahtar serisi yaşam alanlarıyla aydınlığa buluşturmak için dokunmatik teknolojili ve ödüllü novellaparmak ucuyla hafifçe dokunmak yetiyor. VDC-TCH01KDIMMER AKTÜATÖR. Haber, duyuru ve kampanyalarımızdan e-mail ve SMS ile haberdar olmak isterseniz aşağıdaki ilgili alanlara e-posta adresinizi ve gsm numaranızı ekleyerek kaydolabilirsiniz. Satış temsilcilerimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. EDuylu Led Lamba 2Volt.


Anasayfa Ürünler Elektronik Devreler. DEVRE ÇOK KARARLI ÇALIŞIP DOKUNMA UCUNA HER DOKUNMANIZDA ÇIKIŞTAKİ LEDİN PARLAKLIĞI ARTAR 5. DOKUNUŞTA LED SÖNER VE TEKRAR DOKUNDUĞUNUZDA BAŞTAN BAŞLAR, DEKORATİF AYDINLATMA VE PROJELERİNİZDE KULLANABİLİRSİNİZ. Bağlantı Modu:KabloVoltaj:12V - 24VMax. Güç:700maDimleme:DokunmatikDüğme sayısı:11Bel.


Seçim tablosu: anahtar ve dimmer için maksimum yükler n Dokunmatik tuş kapakları için seçim tablosu İşlevler Dokunmatik tuş kapakları İlgili mekanizmalar Renkler Ref. RGB kumandalar, repaterlar, parmak dimmer flaşörler ve parmak repeaterlar stoklarımızda bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edin. Kullanımı kolay, uzun ömürlü ve dayanaklıdır.


Lambalar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Diğer standart açma kapama anahtarlarından daha kullanışlı olması da tercih sebepleri arasında yer almaktadır. VBSD-02DM kanal 600W dimmer çıkışlı, manuel ve otomatik kullanıma uygun yapıda, DIN montaj standartlarında, pano tipi montaja uygun, V-Bus hattı üzerinden DC24V çalışma voltajı, V-Bus çalışma protokolüne uyumlu, 90mmx83mmx60mm ölçülerinde. Aydınlatma Aksesuarları kategorisi için mi bakıyorsunuz ? ERP projelerinde , sanayi kuruluşları tarafından veri toplama ve üretim bantlarında kullanılabilir. Sıcak Satış Lüks Siyah Kristal Cam, duvar Anahtarı, dokunmatik Anahtarı, Normal Gang Yollu AnahtarıUSD 12.


Bingoelec gang 1way dimmer işık anahtarı, beyaz cam panel dokunmatik dimmer anahtarı, fan. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. V-BUS DOKUNMATİK BUTON DIMMER ANAHTAR DIMMER lamba çıkışlı Anahtar, 1x400W güç, dokunmatik ışıklı ön panel, V-Bus çalışma protokolü, 86mm x 86mm ölçülerinde, sıva altı kasaya montaj, Yan yana birden fazla montaj imkanı.


Tüm kontrol hareketli parçalar olmadan yapılır çünkü bu tür modellerde, aydınlatma parlaklığını ayarlayarak, bir düğmeye hafif bir dokunuşla kaynaklanmaktadır. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Valesa dokunmatik panelinizi interkom iç ünite olarak kullanabilir, evinize gelen misafirlerinizle görüntülü iletişim kurabilir, kapılarınızı kontrol edebilirsiniz.


Konforu bir adım daha ileriye taşıyarak oturduğunuz yerden dahi kalkmadan, mobil cihazlarınız üzerinden de aynı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar