16 Aralık 2016 Cuma

Çoklu usb kablosu

Çoklu usb kablosu

Zore Baseus Portman Series 3inUsb çoklu şarj kablosu 1. M gümüş 10TL Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. OKLU USB ŞARJ KABLO IN 1. Yüksek Kaliteli Çoklu Usb Bağlantı Kablosu Üreticilerini Çoklu Usb Bağlantı Kablosu Tedarikçilerini ve Çoklu Usb Bağlantı Kablosu Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Televizyonumun arkasında adet USB girişi var ve film izlemek için aşırı bir şekilde sürekli flash bellek ve HDD takıp çıkarıyorum.


Bu yüzden usb giriş yerleri bozulmasın diye oraya çoklu USB aparatı takıp o şekilde kullanmak istiyorum. Bunların yaklaşık kadarı veri kabloları, cep telefonu kabloları ve kadarı bilgisayar kabloları ve konnektörleri şeklindedir. USB şarj kablosu (10x Multi USB Kablo ) Yaylı kablosu ile esnek kullanım imkanı sağlar. AYNI GÜN STOKTAN KARGO, ADINIZA FATURALI, GARANTİLİ. Hepsi derli toplu biçimde Örümcek Çoklu USB Kablo Adaptörünün silikon kabında durur, ihtiyacınız oldukça kabından çıkarır kullanırsınız.


Flash bellek veya kamera gibi aygıtlarınızı bağlamak için standart USB bağlantı noktasını kullanabilirsiniz. Spider Cable Adaptor Çoklu USB Kablo Adaptörü kullanıcı dostu tasarımıyla şarj kablosu taşıma sorununuza pratik çözüm sunuyor. Aşağıdaki bilgisayarlarla uyumludur: inç MacBook, inç MacBook Pro. Usb Şarj Kablosukablo çeşitleri,çeviriciler,kadıköy bilgisayar,yazıcıoğlu işhanı,fan çeşitleri,network ürünleri,voltaj çevirici,sata çevirici, usb 3. Gülümseyen bir örümceği andıran ve her bir bacağı da farklı tipteki kablo ucuna sahip Örümcek Çoklu USB Kablo Adaptörü Pin, Mini Pin, micro USB ve USB cihazlarla bağlantı kurmanıza sevimli bir şekilde aracılık ediyor. USB -C bağlantı noktasına bir şarj kablosu takarak da MacBook’unuzu şarj edebilirsiniz.


MultiPower kablo ile aynı anda üç ayrı cihazınızı şarj edebilirsiniz. Kablo üzerinde Mini USB , Micro USB , Apple Lightning için ayrı ayrı konnektörler bulunmaktadır. Uzatma kablosu ve grup priz çeşitleri ile prize uzak olan elektrikli cihazlarınızı kullanabilirsiniz.


Grup priz ya da çoklu priz olarak adlandırılan ürünler uzatma kablolarından biraz farklıdır. Apple USB -C VGA Çoklu Bağlantı Noktası Adaptörü, G-Tech G-DRIVE mobile USB 3. Bu tür malzemeler bir prizde birden çok. Kurulma Prensibi: Girişimcilik faaliyetleri ve startup şirketlerinin ürün ve hizmetlerini zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde dünya üzerinde hızla tanıtarak ticaretleştirmelerine yardımcı olmak. Pratigo Multi Power USB Cable - Çoklu USB Şarj Kablosu.


USB Kablo , Pin, Mini pin, Micro USB ve USB olmak üzere farklı USB bağlantı kablosu içerir. Kablolar kullanılmadığı zaman renkli silikon kabının içinde durur. Her zaman, her yerde rahatça kullanabileceğiniz Spider Çoklu USB Kablo portatif tasarımı ile de dikkat çekiyor. Usb kablo ünitesi üzerinde adet durum gösterge ışığı mevcut. Kırmızı- Yeşil : uygun lpg kitine bağladığınızda yanar.


Siz hala oyuncaklara çoklu kablo diye paramı veriyorsunuz? En uygun fiyata en iyi çoklu kablo. Bu ayar kablosu şimdiye kadar gördüğünüz ve kullandığınız kablolarla aynı değil. Referans talebinde bulunabilirsiniz. Arşiv cd’si kullanım kolaylığı sağlayacak şekilde kablo numaralarına göre düzenlenmiştir.


Çoklu usb kablosu

GÖRÜNTÜ VE VERİ AKTARICI USB DRİVE. HASIRLI BİLGİSAYAR - LAPTOP POWER KABLO. Markanıza ve ürünlerinize özel tasarımlar yaparak ç ok fonksiyonlu şarj kablosu üretimi gerçekleştirebiliriz.


HDMI BİLGİSAYAR - TV İÇİN -1. Materyal: Soft PVC (yumuşak plastik) Renk Seçenekleri: Kablolar özelleştirilebilir. Talep edilen renklerde üretim için min. Mega Kmünikasyon, Cep telefonu aksesuarları konusunda sayılı firmalardan birisidir. Powermaster Çoklu Priz Çevirici Adaptör.


Çoklu usb kablosu

USB Uzatma Kablosu Metre SLX-325. TL S-LINK SL-UE1Usb Uzatma Kablosu Mt 2. Ne tozlanır ne de birbirine dolanır, başınızı ağrıtmaz. Promosyon çoklu sarj kablosu baskı, ister firmanız ister kurumunuz için size özel baskılı ve ekonomik fiyatlarla kaliteli promosyon ürünler. USB ’li Grup Priz 3’lü 2m Uzatma Kablosu USB Port Girişli Çoklu Priz.


TL Kdv Dahil Grup Priz lü Papatya Golyat. Tüm ürünler Türkiye distribütörü tarafından ay garanti altındadır. USB C to DisplayPort Kablosu (M) uni USB C to DisplayPort Kablosu (M) Satın almak için yardım alın. Aktarım Aktarımı (MST) ile uyumludur.


USB kablo adaptörü, farklı USB bağlantı kablosu içerir. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. GoPro Çoklu Bağlantı Kablosu en uygun fiyat ve vade farksız taksit seçenekleri ile saat içinde kargoda,Tıklayın ve hemen sipariş verin. Kodu: LUCIA Şarj, Data Kablosu. USB ürünlerde kredi kartınızla ay taksitle veya tek çekim ile satın alabilirsiniz.


USB ürünlerinde yaptığımız özel kampanya ile tüm ürünlere indirimli sahip olun. USB portlu Totu Design çoklu şarj aleti ile evinizde, iş yerinizde ya da aracınızda, USB portu ile şarj edilebilen telefon, tablet, dijital fotoğraf makineleri, müzik çalar gibi tüm teknolojik cihazlarını aynı şarj edebilirsiniz. Bu sayede hem zamandan hem de elektrikten tasarruf.


Çoklu usb kablosu

Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! Birden çok cihazınız için tek bir ürün arıyorsanız da çoklu USB giriş özelliği bulunan şarj aletleri ideal. Televizyon Aksesuarları Kablo ve Soketler en uygun fiyat ve ürün garantisi Teknosa Mağazaları ve teknosa. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır.


Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Panel mount USB B uzatma kablosu size usb porta sahip cihazların çıkışı sabitleme imkanı s. TL Vergiler Hariç: 129TL. Alışveriş listeme kaydet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar