1 Aralık 2016 Perşembe

Hc 06 bluetooth modül

HC serisi bluetooth modüllerin kullanım kılavuzu için. Bluetooth kontrollü bir araba yapacağım. Bilindiği üzere hc yı telefonda uygulamaya bağlamadan önce ışığı sürekli yanıp sönüyor ancak uygulama ile eşleştirince hc üzerindeki ışık sürekli yanması gerekirken belli aralıklarla yanıp sönüyor. Master mod ise sizin elinizdeki modül ile dışardaki bir bluetooth cihazına direk olarak. Hızlı prototiplemeye imkan sağlaması, breadboar arduino ve çeşitli devrelerde rahatça kullanılabilmesi için gerekli pinler devre kartı s. Etiketler: hc0 hc - , bluetooth.


Ayrıca bluetooth modül ile ses ve görüntü verileri de aktarılabilmektedir. Hc -veya Hc - kullanıldığından bu modülleri ile lira arasında piyasada bulmanız mümkün. GHz frekansında haberleşme yapılmasına imkan sağlayıp açık alanda yaklaşık metrelik bir haberleşme mesafesine sahiptir.


Bahsi geçen bluetooth modül aşağıdaki gibidir. HC -modeli hem master, hemde slave olarak çalışabilmektedir. Hangi modda çalışacağını AT komutları ile ayarlanabilir. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Any other usb to ttl converter will do too.


Toplam ürün görüntüleniyor. Hc-bluetooth modül sadece slave modda çalışmaktadır. O nedenle biz hc -modülü master moda alacağız. Ayrıca bu modülün en önemli avantajlarından biri de en kolay şekilde master moda geçmesidir. O zaman hc -modülü master moda ayarlanmasını anlatalım.


As a master device, it will search the last paired salve devi ce until the connection is built. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Pingback: Problem mit hc - bluetooth modul ? HC -0 deriveleri arayüzü kullanarak modül çekirdek modülü VCC, GN TX RXD.


Hc 06 bluetooth modül

Hocam öncelikle yazı için teşekkür ederim ellerinize sağlık. Biz öncelikle bluetooth ile bilgisayar haberleşmesini gerçekleştirdik realterm ile bunu gördük. Ancak biz iki bluetooth aygıtını birbirine bağlamak istiyoruz yani iki adet hc -i birini master birini slave modda çalıştırmamız gerektiğini düşünüyoruz. HC -hem Master(Yönetici) hem de Slave(Köle) modunda çalışabiliyor.


TL 2TL (9) DURUCOM-TEKNOLOJİ 100. In this example, the communication mode is used. HC - sadece Slave(Köle) modunda çalışabiliyor.


Hc 06 bluetooth modül

Bilgisayar, Tablet ürünlerini Bilgisayar, Tablet ayakkabı kategorimizde uygun fiyata ve markalarla bulabilirsiniz. Find great deals on eBay for bluetooth module hc - 06. Bay Logo: Shop by category.


Enter your search keyword. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Slave modda çalıştıracaksanız bu en kolayı. Arduino Market güvencesiyle şimdi alın!


Ayar modunda AT komutları ile baud rate gibi bir çok özelliği değiştirilebilir. The modules are cheap and do their job. Bu işlem için en az bir HC -bluetooth modüle ihtiyaç duyarız. Launch the RemoteXY app and connect to HC - 06. Dört beş ay önce aldığım ve geldigi gibi rafa kaldırdığım bluetooth modülü, bir projede lazım olduğu için raftan indirdim ve çalışmalara başladım.


Ghz olan bu kartın mesafesi yaklaşık metredir. Master ve Slave olarak ayarlanan modüllerin çift olarak kullanılması gerekir. HC -bluetooth modülünü konfigürasyon moduna geçirebilmek için 5V bağlantısını yaptığımız sırada modül üzerindeki butonu basılı tutmamız gereklidir. Konfigürasyon moduna girdiğimizi, modül üzerinde yanan LED’in sıklığından anlayabiliriz. Modül board’suz da gelebilir.


Hc 06 bluetooth modül

Her ikisini telefon ile haberleşebiliyorum. Bu modül 3v ile çalışıyor. Ama benim yapmak istediğim. Sonrasında bluetooth modül arayışına girdim.


Bağlantı Elemanları, Soket, Konnektör. PC de bluetooth aygıtlarını arattığım zaman kodlarda tanımlanan HC - ismi çıktı. Farklı bir isim verdiğimde biraz bekledikten sonra o ismi de gördüm.


Gerekli çerezler, sayfada gezinme ve web-sitesinin güvenli alanlarına erişim gibi temel işlevleri sağlayarak web-sitesinin daha kullanışlı hale getirilmesine yardımcı olur. Rx ucu veriyi alan uç iken, Tx ucu veriyi gönderen uçtur. V gerilim ile çalışmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar