17 Mayıs 2019 Cuma

Mıknatıslı tepe lambası

Mıknatıslı tepe lambası

Off Road Sis Farı - Lambası Led Kare Çalışma Lambası (ADET) 10TL 5TL (1) ars-tuning 100. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Mesan İkaz Lambası Duvar tip LED fonksiyonlu. Araba Oto Araç Kapı İkaz lambası Uyarı Lambası Adet. Vertex lambalar, şarj özelliğine sahip olup uzun süre kendi aküsünden ilave bir elektrik kaynağına ihtiyaç duymadan çalışabilir.


Mıknatıslı tepe lambası

Cihaz üzerinde batarya durumunu. V ve 24V ile çalışan tüm araçlarda kullanılabilir. Tüm araç tiplerine her türlü siren , tepe lambası , panjur içi ikaz sistemleri gibi elektrik ve elektronik ekipmanlar itinayla takılır. Mıknatıslı alt taban sayesinde pratik kullanım imkanı sağlar. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır.


ARMAS Elektronik Lt Delil özellikli Alkolmetre ile siren, tepe lambası , ikaz lambaları grubu ürünlerin tasarım ve üretimini yapan, kendi markasına ait patent ve ödülleri bulunan bir teknoloji firmasıdır. Uzun süre ve dayanıklı kullanımın yanında olası araç değişiklikleri için de kolaylık sunmaktadır. Aracınız için aradığınız tepe lamba çeşitleri uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile Tekzen. Tepe lambası mı arıyorsunuz?


V Çakmak soketine taktığınızda ürün kullanıma. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Aksoy Tuning Otonuza Dair Herşey Burda yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel. Hem 12V hem 24V araçlarda kullanılabilir. Resmi araçlarda kullanıma uygundur.


LED`li olarak üretilmiştir. Modern ve estetik görünüşe sahiptir. Voltluk görsel ikazı olan tüm araçlarda kullanıma uygundur. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Arkadaşlar aracıma mıknatıslı tepe lambası takmak istiyorum. Oturduğum ilde trafik öyle yoğun değil trafikte kullanmam zevk meselesi yani turuncu tepe lambasının cezası var mı traktörlere takılan.


Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. CMUygunluk :Tüm marka ve model otomobillerde. TLS Endüstriyel Elektronik Aydınlatma Sanayi Tic. Aracın ön cam önüne ve Aracın üstünde kullanılabilir. Siparişin aynı gün kargoda!


Hem mıknatıslıdır hem de vidalanarak kullanılabilir. Skip to navigation Skip to content. SAĞ veya SOL tavan üzerinde tabanındaki mıknatısıyla kolaylıkla kullanılır. Farklı ürün çeşitlerimize aşagıdan ulaşabilirsiniz.


Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız. Elektriğe bağlamanız için ve - kablo ucu vardır. Kullanımı oldukça pratiktir. TL Vergiler Hariç: 3TL.


Mıknatıslı tepe lambası

Karşılaştırma listesine ekle. Kırmızı mavi tepe lambası. Karayolları tepe lambası. Güçlü mıknatıslı ayakları ile metal kaporta gibi yüzeylere yerleştirilebilir. Aracın çakmaklığına takılır ve çakmaklı üzerindeki buton ile çakar modlar arası geçiş yapılır.


Satın Al Bu bilgiler yanlış mı? TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Fener ve ışıldak modelleri her yerde kullanıma uygun.


Farklı boyutlardaki fener ve ışıldak ürünleri arasından ihtiyacınıza uygun ürünü seçerek Koçtaş güvencesi ile satın alabilirsiniz. Tüm güvenlik araçları için farklı tasarımlarda üretilen modelleri ile mıknatıslı mini ikaz lambaları tüm gerekliliklere uygun, standartları karşılayan sistemlere sahiptir. Plaket, şilt, sütunlu plaket, tabak, hediyelik ürünler, gümüş tabak, prinç tabak, hatıra tabağı, kadife kutu, süet kutu, plaket. OGS Elektronik tepe lambaları vibrasyon, toz, nem, yüksek sıcaklığa dayanıklı yapıdadır. Yuvarlak Çalışma Lambası , Ledli.


Listeme Ekle Hızlı Gözat. EMC gerekliliklerine uygun silindirik ikaz lambaları mıknatıslı tabana sahiptir. Böylelikle araç üstü tam tutunma sağlamakta ve pratik montaj sunmaktadır.


Spiral kablosu sayesinde de ürünün iç mekanizması sıvılardan tam korunmaktadır. Mesan Elektrik yıldır ex proof,ikaz lamba,uçak ikaz lambası ,elektronik ve motorlu siren üretiminde kendini kanıtlamış, iş güvenliğini korumayı amaçlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar