27 Mayıs 2019 Pazartesi

K otomat sigorta

K otomat sigorta

Anahtarlı otomatik sigortalar bağlı oldukları cihazları kısa devre ve aşırı akıma karşı korumaktadırlar. Bir, iki, üç veya dört kutuplu olan anahtarlı otomatik sigortalar tek fazlı ve üç fazlı devrelerde kullanılabilmektedir. Aşağıda farklı kutup sayılarında anahtarlı otomatik sigortalar görülmektedir. Diğer otomatlardan ayrılan özelliği, K otomat sigorta genellikle trifaze sigorta kullanımı için tercih edilmektedir. W otomat bunun aksine monofaze sigortalar için tercih edilir.


Fiyatları diğer otomat sigortalarına göre aynıdır. Genellikle yavaş karakterli ve fazla anahtarlı sigorta sistemlerinde tercih edilmektedir. W otomatlar kat dağıtım W otomat kutusuna adet kadar anahtarlı otomatik sigorta takmak olanağı vardır. Otomatik sigortalar L (B) ve G (C) tipi olmak üzere iki tipte üretilir. En çok tercih edilen otomatik sigortalar tek faz için kullanılan w otomat , 3faz için kullanlan k otomat ve n otomat olarak ve tetikleme sınıfına göre çabuk (b tip) ve yavaş (c tip) olarak ayrılır.


K ve W otomat aralarındaki farklar nelerdir? K otomatlar NK otomat diyede anılır genellikle k otomat söylemi yaygındır. Bir diğer adı nötür kesmeli sigortadır.


Bir fazlı olanlarında faz K ucuna bağlanır N ucu nötr dür. Minyatür devre kesici veya diğer adıyla otomatik sigorta bir devreyi yüksek akım ve kısa devre akımından korumak amacıyla tasarlanmış bir anahtardır. Bu değer otomatik sigortanın sürekli yükte taşıyacağı akım değeridir.


Herhangi bir arıza durumunda mandalı yukarı kaldırarak yeniden devreye sokulur. W veya K otomat olarak adlandırılan otomatik sigortalar , çalışma karakteristiği bakımından iki şekilde üretilir. TL Kdv Dahil 1TL Kdv Dahil 45. Bende yenibir sigorta aldım aynı değer fakat.


K otomat sigorta

Anasayfa Portal Forum Kurallar. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Kabloları ve iletkenleri aşırı akım ve kısa devreye karşı anahtarlı otomatik sigortalar korur. Bir arıza halinde (aşırı akım), tesis edilmiş olan iletken kesitlerinin aşırı ısınarak izolasyon malzemesi ve çevre için yangın tehlikesi oluşturmaması için. Mesafeli Satış Sözleşmesi.


Her üyemiz tarafımızca hazırlanmış olan sözleşmeyi okumuş ve kabul etmiş sayılır. Sepetinizde daha fazla ürün yok. TMŞ-Kompakt Şalter- K otomat -W otomat. A l, k röle ya ana girişe konarak yada aydınlatma ve priz barası ayrılarak her baraya. Tek kutuplu W otomat , üç kutuplu K otomat (hatta isimleri bile bununla özdeşmiştir).


Sigorta seçimine yönelik konu:. L tipi normal G tipi ise gecikmelidir. Böylece konutlarda ve endüstride elektrik devreleri korunur. Ancak arıza durumunda anahtardan bağımsız açtırma düzenleri, arıza devam ettiği müddetçe devreye sokulmalarına engel olur.


Siemens üçlü Kesiciler, Üçlü K Otomat. LEGRAND W- OTOMAT SİGORTA ŞALTER SERİSİ B SINIFI TÜM AMPERLER. TL (13) ErkanElektrik 100. ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi.


K otomat sigorta

ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİR İŞİ. ABB Şalt Malzeme fiyatı,ABB Kompak Fiyatı,ABB Kondansatör,ABB Kontaktör fiyatı,ABB Otomat fiyatı,ABB Kaçak Akım Rölesi,ABB Emax Açık tip şalter fiyatı,ABB Motor Koruma fiyatı,ABB Yük ayırıcı fiyat,Formula Kompak,Tmax Kompak fiyatı,EMAXFiyat,SH 2T-B. OTOMATİK SİGORTALAR kA: FİYAT: SH 2T-B 10: 1x10A B- Otomat 3. Halogen free ve alev iletmez materyalden üretilmiştir. W otomat veya K otomat olarak adlandırılan otomatik sigortalar , çalışma karakteristiği bakımından iki şekilde imal edilir.


Atalar Elektrik San ve Tic Ltd Şti yıllık aydınlatma armatürleri ve elektrik malzemeleri deneyimiyle sektörününöncü firmaları arasında yer almaktadır. G Akım Transformatörleri Kaçak Akım Algılama Rölesi Kaçak Akım Koruma Şalterleri. Otomat sigorta , motor koruma şalteri, kompakt şalter kadar koruma güvenliğine ve kullanım pratikliğine sahip değillerdir.


Elektrik Motorlarında Termik Koruma Elemanı Akım Değerinin Ayarlanmas. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


D tipi otomatik sigortalar : Sadece termik koruma özelliği olan sigortalardır. Temik koruma ünitesi bimetal şerit olup, aşırı akımlara karşı koruma görevi yaparlar. Buşon ve buşon kapağı tümleşik olup, sigorta attığında üzerindeki reset butonuna basarak sigorta kurulmuş olur. Günümüzde imalatları yoktur.


K otomat sigorta

Hizmet kalitesini sürekli geliştirerek “Sadık Müşteri” anlayışını yaratacak, çağdaş ve güvenilir hizmetler sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar