28 Mayıs 2019 Salı

Mini usb data kablosu

Mini usb data kablosu

Tıkla, en ucuz telefon ve data kablosu ayağına gelsin. Mini USB (10) USB (8) Satıcı A-Z. Hepsiburada (561) Teleplus. Aynı marka ve seriye ait bir kabloyu diğer seri ürünlerde de kullanabilme imkanına sahip olduğunuz da böylece hatırlatmış olalım.


Bunların yanı sıra Ttec firmasının ürettiği micro USB data kablosu da birçok cep telefonu ve akıllı telefon ile uyumlu halde. Apple gibi bazı markalar, kendine özel bir usb kablosu (Lightning) geliştirdiği için micro usb türünün dışındadır. MİNİ USB TO RCA KABLO METRE ÜCRETSİZ KARGO. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Farklı kablo boylarında ve teknik donanımlarda olan şarj aletleri arasından ihtiyacınıza ve telefonunuza en uygun olanı seçerek kendinize.


USB kablo satın alırken en ucuzunu satın almak iyi bir fikir gibi gelebilir, ancak bu tür kablolar kolaylıkla kopabiliyor. Metre (Q-VGA ) 1TL TL. USB Type C, hem telefonlar hem tabletler hem de taşınabilir bilgisayarlar tarafından kullanılmaya başlandı. Kullandığınız cihazı şarj ederken kablo karışıklığını ortadan kaldıracak olan USB Type C, bizlere çok daha fazlasını sunuyor.


Mini usb data kablosu

Eş dosttan kablo alıp ikinci bir kablo ile deneyin. Bilgisayarınızda kurulu bazı antivirüs programları telefon ile PC arasındaki bağlantı kurmanızı engelleyebilir. Subzero T-Samsung Mt.


TL S-LINK IP-8IPAD OTG KABLO. Kablo (DK-CB-USB2MINIL80). Sepetinize Eklendi Sepetiniz Güncellendi. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın.


Telefonunuzu bilgisayara bağlanizi sağlar. RJözel usb usb kalem sürücü boş usb stick kağıt usb kart Ürün ve tedarikçiler hakkında: Alibaba. Kargo - Adınıza Faturalı - Yıl Garantili.


Tüm fiyatlar ve özellikler ve yorumları anında bulun. Miniso HDMI kablo çeşitleri ve HDMI kablo fiyatları beklentinizi karşılıyor. TL 1TL (Yorum) RENK. Tükenmiştir Stoğa Gelince Haber Ver.


Favorile Mağazadan teslimat imkanı. USB DATA HDMI KABLO ÇEŞİTLERİ : Hızlı Erişim Ürünler ÜRÜNLER-ELEKTRİK HOBİ DEVRE BAĞLANTI EKİPMANLARI. TL Bu üründen stoklarımızda 1adet bulunmaktadır. COMdiye görüyoda tel de tık yok. Micro usb data kablosu HTC Orjinal şarj aleti ile cihazınızı şarj ederken herhangi bir sorun yaşatmaz.


Ben Denedim usb kablosu aldım içi gözüken mavi usb uzatma kablosu 1. Renkleri Ayırdım ve lehimlettirdim. Esnek ve streç 8pin USB 2. Bu da mikro ya da mini gibi bağlantılar için ayrıca bir dönüştürücü almak demek. Film izleyeceğiz de Ayfon pılas 3. USB -C bağlantı kablosu ve bu bağlantı girişi olacak. Toptan Teklif Al Bu bölümü kullanarak ihtiyacınız olan ürünlerin tedariğini toptan, güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Bu kablo ile, tüm type-c, micro usb ve apple uyumlu cihazları çok kolay şarj edebilirsiniz. SONY CP-ADUSB AC ADAPTÖR BEYAZ 2. A 50cm MICRO USB DATA VE ŞARJ KABLOSU. Fermuarlı Yapısı Sayesinde. Conti CMB2Multimix Trendy Çubuk Blender 7TL CONTI.


Baseus Oto Araç Ürünleri. Renk Seçenekleri: Siyah, Beyaz, Mavi, Kırmızı, Yeşil, kablolar özelleştirilebilir. Talep edilen renklerde üretim için min.


Mini usb data kablosu

Yeni nesil çok fonksiyonlu şarj kablosu , piyasada olan hemen hemen tüm akıllı cep telefonlarıyla kullanılabilmektedir. Oy verilmedi ₺1KDV Dahil. SMG-440’ı uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz.


Ultra mini boyutuyla her zaman yanınızda. USB kablosu gibidir ama bir uçta bu kablonun iç pinlerinden bir tanesi zemine bağlıdır, bu da host modunda çalışacağını gösterir. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Ayrıca çoğu telefonun mikro USB soketi. Rengarenk Micro USB data kablosu sayesinde cep telefonunuzu, tabletinizi özelleştireceksiniz.


Her sayfada SSL korumalı güvenli alışveriş. Tüm sayfalarımız 256bit SSL koruması altındadır. Ad: EKG ek kablo kablosunu MINI USB. Aksesuar tipi: tıbbi aksesuar.


Renk: Beyaz, Siyah, özelleştirmek. En Ucuz micro usb kablo Fiyatları incehesap. Yanımızdan ayrılmayan bir aksesuar havası yarattığı için USB şarj kablolarının görüntüsü de önemli hale geldi.


Akıllı telefon kullanıcıları artık lightning kablolar, örgülü kablo modelleri veya rengarenk kablo çeşitleri satın almaya özen gösteriyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar