8 Mayıs 2019 Çarşamba

Iphone 5s usb kablo

Online satın alın, hızlı ve ücretsiz gönderimden yararlanın. Telefonunuz ile bilgisayar arasında veri alişverişini sağlar. Hepimizin bildiği üzere günümüz modern dünyasında artık birçok günlük aktivitemiz akıllı telefonlar sayesinde gerçekleşiyor. Cihazlarınızla tam uyumlu şarj aletleri. Garanti firmamız tarafından verilmektedir.


Iphone 5s usb kablo

Araç şarjı, ev şarjı ve harici şarj aletleri. Belkin Lightning Data Kablosu. Kuveyt Türk - Tüm Banka Kartları. Kolayca yanında taşınabilir. Hızlı veri aktarımı sağlar.


Adet: Ücretsiz Kargo: Ücretsiz Teslimat Aynı gün teslimat. Baseus 3inUsb Kablo Type-c, data kablosu kategorisinde ücretsiz kargo ve 3TL fiyatıyla ePttAVM. En sevdiğiniz renkte data kablosuyla telefon, iPa iPod gibi cihazlarınızı şarj edebilirsiniz. Rengarenk data kablolarından en sevdiğiniz rengi seçin, apple cihazlarınızı bu kabloyla şarj edin.


Aksesuar ürünlerinin tam listesi. Data ve Şarj Kablosu kaliteli bağlantı uçlarına ve yüksek kaliteli ABS plastik dış kaplamaya sahiptir. Onda da aynı sorun çıkacak mı bakalım. Love Işıklı Şarj Kablosu hangi telefonlar ile uyumludur?


APPLE IPHONE ŞARJ ve DATA KABLOSU. Telefon Güç (Power) tuşuna basılı tutarak cihazınızı kapatınız. Benzer ürünler için Telefon Kabloları kategorimizi inceleyin. TL ve üzeri alışverişlere Flormar Makyaj Seti HEDİYE. Birinci sınıf alüminyum kaplama.


Trending price is based on prices over last days. Usb Arayüz çıkışı ile yüksek veri transferi. Pod touch 5th Generation 16GB. USB SYNC Data Cable Cord.


Apple inç iPad Pro için Smart Folio. Samsung galaxy s s sedge. Kablo yapısı eski ütülerdeki yapı ile bire bir aynıdır. Bu kablo doğrudan şarj edilemez, sadece cep telefonunu şarj etmek için adaptörünüzle kullanılabilir. Sıkıntıya neden olabilecek bileşeni tespit etmek adına farklı priz, kablo ve adaptör ile denemeler gerçekleştirin.


Love şarj kablosu , silikon kablo gövdesi üzerine gömülü olan LED’ler sayesinde şarj esnasında harika bir görsel şölen sunar. Normal şartlarda tek düze. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz.


Tunes’u çalıştırın vepenceresinin sol üst köşesindeki aygıt simgesini tıklayarak aygıtınızı görüntüleyerek seçin. Orjinal kablo aldatmacasından kurtulmak için lisanslı ürün tercih ediniz. Sipariş sonrası Siyah veya Beyaz olarak renk tercihinizi mesaj ile belirtiniz. A Şarj Cihazı SYX-JTOPTAN FİYAT. Kablosu Usb Port Girişli ürününü ve Outlet kategorisindeki ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.


Iphone 5s usb kablo

Profesyonel Ses Sistemleri. Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Hepsini Gör Oto Görüntü Hoparlör Grubu.


Turkcell’li değilseniz, Turkcell ailesinin avantajlı dünyasına katılmak için hemen tıklayın. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Flourish Lama Yeni Nesil Nanotech Güçlü Yapıştırıcı Sabitleyici Tutucu Pad. Usb To Sata Kablo ürününü en uygun fiyata sitemizden temin edebilirsiniz, Usb To Sata Kablo stoklarımızda. Sent with Australia Post Standard Service.


Iphone 5s usb kablo

Seller assumes all responsibility for this listing. Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Sahte şarj kablosunun ne gibi zararlar verdiğinden bahsedeceğiz. Cihazınızı bilgisayara bağlıyken şarj edin. RÜN BİLGİLERİ:-Ürün kaliteli malzemeden imal edilmiştir.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Telefonumu bağladığımda tanımlanmayan bağlantı tanımlanmayan sürücü driver. Cep telefonu bilgisayara. Araba Şarj Aletleri kategorisi için mi bakıyorsunuz ? And iOS was designed with that in min built specifically.


Durum böyle olduğunda ise tek çözüm yolu orjinal yani kutu içeriği bir usb data kablosu satın almaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar