11 Ocak 2017 Çarşamba

Led aydınlatma projektör

Başlıca Projektör Çeşitleri. Projektör çeşitleri dendiği zaman akla çoğu zaman ilk olarak dış mekan projektörleri gelir. LED projektörler uzun ömürlü kullanım vaat eder ve her türlü hava koşuluna karşı dayanıklı, su geçirmez.


Evlerimizde hatta sokaklarımızda bile ampüller ile aydınlatma sağlayabiliyoruz. Aydınlatma için en yaygın kullanılan araç ampüldür. Güneş enerjılı LED aydınlatma projektör lamba aynı zamanda telefon şarj cihazi iç dış mekan. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla!


Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Ledline, led çubuk, led projektör , wallwasher imalatımız ve özel led avize çözümlerimiz mevcuttur. Alman malı OSRAM LED , Kasa ve Driver (sürücü) özelliklerinden dolayı yıl koşulsuz değişim garantisi vardır. Gelişen teknoloji ile led sistemi ortaya çıkmış ve led projektörlerin etkili kullanımı sağlanmıştır.


YENİ ÜYELERE ÖZEL 2TL ve ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE ANINDA TL İNDİRİM! Led projektör fiyatları ve özellikleri aydınlatma malzemeleri satış sitemizde ! Ledli OSRAM LED Modüllerimiz IPsızdırmazlık ve IKdarbe dayanımına sahiptir. Dış mekan olarak bildiğimiz her yerde led projektör led sokak aydınlatma led duvar boyama led bahçe aydınlatma led duvar aydınlatma ürünlerini kullana bilirsiniz. AÜ TTPYO İşbirliği Anlaşması.


COMM LED AYDINLATMA olarak Türkiye ve Dünya’yı daha güvenli, kaliteli, uzun ömürlü ve çevreci LED ürünlerimiz ile aydınlatmaya devam ediyoruz. Firmamızla ilgili tüm haberleri görmek için lütfen tıklayın. Referans Projeler Vestel LED olarak yaptığımız projelerin bazılarını sizler ile paylaşıyoruz.


Sizler için seçtiğimiz projelerimize buradan göz atabilirsiniz. Eski tip aydınlatmalar gerek yüksek enerji tüketimi gerekse çabuk arıza yapması nedeniyle yerini artık led projektör lere bırakmıştır. Led Panel ( Sıva Altı ) 04. Sanayide fabrika ev bahçe açık alan aydınlatmasında en çok tercij edilen başlıca ürünlerdendir. Farklı vbirleştirmelerle 300Watt projektör grubumuz metreye mesafeye kadar aydınlatma sağlar.


Projektörler Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. TL UZLIGHT 50W COB LED PROJEKTÖR IP65. CHNAITEKE Official Store US $0. IPkoruma sınıfı özelliğinde güvenlik aydınlatma armatürü.


Led aydınlatma projektör

Güçlü yapısı ve yüksek verimli Ledleri sayesinde alan aydınlatmaları , cephe aydınlatmaları ve dekoratif cephe aydınlatmaları için ideal armatürler sunulmaktadır. Dmx sistemlere uygunluğu sayesinde RGB Ledler ile birlikte kullanımda müthiş bir görsel şölen sunmaktadır. W metal halide muadili 200W led projektörtür.


Neredeyse bütün projelerde led aydınlatma kullanılır artık. Led aydınlatma çeşitleri ve fiyatları sitemizde ! Ledli Projektörler - kategorisindeki ürünler. W SENSÖRLÜ LED PROJEKTÖR.


Yüksek düzeyde enerji verimliliği sağlayan led aydınlatma armatürleri. Sitemizden güvenle led ürünleri alışverişinizi yapabilirsiniz. Birebir değişim garantisi. Toplu Alımlara özel indirim fırsatları.


Tüm led teknolojilerini bünyenimzde barındırmakla birlikte. Ledler hem tasarruflu, hem aydınlatma konusunda başarılıdır. Metal Halide Projektör Armatür,Metal Halide Projektörler 70w, 150w, 250w,. Uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Verimli LED armatür ürünleri enerji açısından tasarruflu ve kullanım açısından uzun ömürlü olmaları ile ekonomik açıdan da tercih sebebidir.


Skupit led aydınlatma , led armatür, led projektör , led panel, taş yünü, wallwasher iç ve dış mekan led aydınlatma ürünleri, sipariş teklif ve led fiyatları. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. W LED PROJEKTÖR ürünü yıl garantilidir. Kanopi Armatürler Kanopi Armatürler. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. LED ürünleri 24v LED projektör ve 220V LED projektör olarak imalatı yapılmaktadır.


LED Projektör Kullanım alanları, LED projektör ürünleri yüksek lümen değerlere sahip olduğundan, fabrika aydınlatma , depo aydınlatma , otopark aydınlatma alanlarında kullanılmaktadır. Sosyal Sorumluluk Projelerimiz Tümünü Göster. Basında Niki Tümünü Göster. Bu sitede yer alan tüm ürün ve görsellerin izinsiz kullanımı ve paylaşımı kesinlikle yasaktır.


Armatür tasarımı nedeniyle lümen değerlerinde düşüş yaşanmaz. Soğutma kapasitesi yüksektir. Mercan - Projektörler - LED Alüminyum Enjeksiyon 2. Safir - Projektörler - Led Alüminyum Enjeksiyon.


Ana Menü Toggle navigation. Led konusunda cok cahilim ama avrupada herkes led aydinlatma kullanip cok iyi verimler aliyor. Eger bu sorudaki profilde calisiyorsa cok tasarruglu da ayni zamanda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar