27 Ocak 2017 Cuma

330 Ohm direnç

330 Ohm direnç

W değerine kadar enerjiye dayanıklı 330R ohm dirençtir. Renk şeritlerine göre direnç değerini hesaplamak için bu linkten yararlanabilirsiniz. Paket içeriğinde Adet direnç bulunmaktadır. TL Vergiler Hariç: 11TL.


330 Ohm direnç

Karşılaştırma listesine ekle. Yan taraftaki resimde dört adet direncin birbirine seri bağlanmıs durumu görülmektedir. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Devreden geçen akımı sınırlayarak özellikle hassas devre elemanlarının korunması ve gerilim bölücü gibi bir çok farklı kullanım alanına da sahiptir. Direnç değeri = 18×10² = 1. Kohm veya Mohm cinsine dönüştürülmelidir. En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu Mağazadan minimum TL tutarında alışveriş yapabilirsiniz. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Turuncu - Turuncu - Kahverengi - Altın.


En sonda bulunan altın yıldız renk, direncimizin töleransı olduğunu belirtmektedir. Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! Devre elemanı olan dirençte devrede akıma karşı bir zorluk göstererek akım sınırlaması yapar. Bu bize Ohm olarak direnç değerini verir.


Bir paket içinde adet direnç bulunur. Tek Taraflı PCnc Kasa. Elektrik enerjisi direnç üzerinde ısıya dönüşerek harcanır. Kohm ‘a bu da 14ohm ’a eşit olur.


Bir elektrik devresinde direnç değeri Ohm Yasası sayesinde hesaplanır. Ohm Kanunu’nun görsel anlatımı. V), eleman üzerinden geçen akıma (I) bölümü ile hesaplanır.


330 Ohm direnç

R harfi ise virgülü belirtir. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. OHM 50W ALÜMİNYUM DİRENÇ. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz. Böylece LED üzerinden geçen akım azaltılmış olur.


Fakat direncin değerinin anlaşılması için, direnç üzerinde renkli şeritler vardır. Lütfen dirençleri ohmmetre ile ölçün. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Daha fazla alan ekleme Sepete Ekle. En Uygun Fiyatlı Ürünler 20.


Fazla Ürün Çeşidi Gerçek Stok Aynı Gün Kargo Avantajı Merterelektronik. Resistance: 3ohm , Power Rating: Resistors for LEDs, arduino projects. FREE Shipping on eligible orders. Gold Band ±: Related Articles. Resistor Colour Code Standard Resistor Values Ohm ’s Law Resistors in Parallel Resistors in Series Delta – Y Transformation Calculator.


Karbon direnç 2Ω (W) Karbon direnç 3. I = f (U) karakteristiğini yazmak için Şekil devresi kurulup 1ohm , 1ohm ve 3ohm dirençleri ile No’lu Tabloda gösterilen gerilimlerde akım ölçülecektir. Bir yakınım benden bir led tabela istedi. Ve ledleri aldığım kişi ledlerin 2. Bu direnç değeri bana az geldi. Bir led tabelacıya sordum ve seri olarak 3ohm kullanmamı söyledi.


330 Ohm direnç

Ohm Adlı Ürünün Bilgi Sayfası. Genellikle 2veya 3ohm değerinde direnç bağlanır. Yine su örneğinden gidecek olursak, kabloları su taşıyan borular olarak hayal edebiliriz.


Bu boruların çapı daraldıkça akacak olan suyun daha zorlanacağını tahmin edebiliriz. Elektriksel anlamda direnç aynı bu etkiyi göstermektedir. About of these are integrated circuits, are resistors.


A wide variety of 3ohm resistor options are available to you, such as carbon film, wirewoun and thick film. DC gerilim 3volt olucaktır (köprü diyot sayesinde). V AB geriliminin V olduğu durumda dirençler üzerinen akan akımı ohm kanunu formülüne V=IR göre kolaylıkla bulabiliriz.


Tüm dirençler üzerinen akan akımın toplamı I AB akımına eşittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar